Kde zohnať osobu, ktorá sa bude venovať deťom?

Profilova fotka
Ahojte baby, mam kratku otazku - kde zozeniem niekoho, kto by sa venoval detom na svadbe pocas hostiny, programu, vecera? Budeme tam mat celkovo asi 8 deti vo veku 3-8r a chceli by sme nejaku osobu, ktora sa im bude venovat, bude sa s nimi hrat, zabavi ich,urobi program.. aby sa stale rodicia nemuseli strachovat a mohli sa volne bavit. Nechcem nikoho z rodiny, chcem aby to bol nejaky clovek, ktoremu nebude luto, ze sa tej oslavy neucastni akokeby, ale neviem koho.. Viete mi poradit prosim? Vdaka :-) :-)
Odpovedať
Ahoj. Zožeň si opatrovateľku na celú noc..Cez rôzne agentúry alebo na nete. Ja sama pracujem ako opatrovateľka detí,tak ak chceš,môžme sa dohodnúť. :)
Odpovedať
@tereza0442 no tak z mojej skusenosti mozem poradit len tolko... ak su deti uz odtrhnute od maminej sukne, tak si svadbu neskutocne uzivaju, tancuju, ak budes mat balony tak sa pojdu zblaznit od radosti. Tak netusim ako ich chces odtial dostat :-D . Dokonca uz 2-3 rocny mali z toho spinu, ale samozrejme mama musela byt v dohlade.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali 28 detí v roznom veku a poviem ti baloooony baloooony, konfetyyy a mas po starostii... :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali tiez deti na svadbe, ale odtrhnut ich celkom od rodicov sa ti absolutne nepodari ;-) Kazde dieta je zavisle na rodicoch a pochybujem ze ich cudzi clovek zabavi natolko dlho, ze by rodicia boli bez starosti. Este ked su natolko vekovo rozdielne..... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?