Kde zohnať banketové sukne v Bratislave a okolí?

Baby, kde všade zohnať banketové sukne na hlavný stôl? BA a okolie.
Odpovedať
najskor v nejakej svadobnej agenture alebo kupit v metre a po svadbe predat
Odpovedať
To ako fakt sa dá kúpiť v metre??????????
Odpovedať
co ja viem tak ano
Odpovedať
ale vygooglila som aj ine firmy, posielam do ip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
co to je?
Odpovedať
sklenka to je ta nariasena latka co sa pripina na boky stolov, aby nebolo vidiet pod stol ;-)
Odpovedať
boze, babizne ----- bud by som sa mala vydat okamzite, alebo nechodit na tuto stranku, lebo ked si dam zalezat aj na veciach, aby nebolo vidno pod stol, tak sa v zivite nevydam :-D no vidite, uz to mam v poznamkach na moju buducu svadbu ake to bolo kedysi jednoduche, ked nevesta riesila akurat saty a uces + formality ---- ani make.up este nebol........prisla, vydala sa, zatancovala, odisla a bolo a tu je toooolko napadov, ze som z toho uz trosku sisi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Blondiatko, šiši je z toho asi každá nevesta :-D Keby som bola vedela, čo všetko budem vybavovať a zháňať, tak to začnem s prípravami rok a pol dopredu a nie len pol roka ;-)
Odpovedať
Ja mam zajednany prenajom za 150,-Sk/m - neviem, ci je to vela alebo malo... ale nikde inde nablizku som to nevedela zohnat. :o)
Odpovedať
Pucza, a kde si to zohnala? To je dobrá cena podľa mňa... Mne núkali za 500/m ]-( Emjee, nevieš náhodou, čo to stojí? Na tých stránkach vôbec nejsú cenníky.
Odpovedať
Práve mi odpísali, 2m stojí 600sk bez DPH, ale aj tak nestíham, 3týždne to trvá, robí sa to totiž na zákazku :-(
Odpovedať
baby nechem teraz kecnut ale skuste skontaktovat agenturu mimi zo zvolena mne sa mari ze mi pisali podstatne mensiu cenu ..posielaju navleky a banketove sukne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Klapinka, áno, ale vies my z okolia BA..je nam daleko do ZV, lepšie povedané, nebude na to čas pred svadbou behať do ZV a tí, čo sú ochotní to doviezť, si prirátajú 2tis. za cestu a to mám to isté, akoby som si to kúpila.
Odpovedať
a nema to ta restika kde mate hostinu, lebo my sme to mali od nich :-x
Odpovedať
To teda nie. Nie je to žiadna reštika, takže si všetulinko sama zháňam. Nemajú ani riadne obrusy klasické...
Odpovedať
barbaras.. mne pisali ze to posielaju po soferoch ze sa im da 100sk a mas yo za par hodin pri tebe...ale dala som iba tip treba sa spytat ;-)
Odpovedať
ked si pozries katalog firiem, skoro vsetky v blave to maju: kappa http://www.mojasvadba.sk/companies/co... elizabeth http://www.mojasvadba.sk/companies/co... bella bianca http://www.mojasvadba.sk/companies/co... andrea http://www.mojasvadba.sk/companies/co...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?