Kartičky poďakovania. Rozdať po svadbe či počas nej?

Ahojte, chcem sa spytat, v Lucynkynom albume som nasla karticky podakovania. Kedy sa taketo podakovanie dava? posiela sa postou po svadbe alebo sa dava priamo pri odchode hosti?
Odpovedať
Je nutne davat taketo podakovania? Nestaci sa len podakovat hostom pri odchode?
Odpovedať
nie je to nutne:) je to na vas. My chceme napr. poslat hostom par fotiek a spojime to s tou dakovnou kartickou.
Odpovedať
karticky podakovania nie su nutne.. co som bola doteraz na svadbach, tak to nikto nedaval.. staci im podakovat pri odchode.. ale my tiez asi kazdemu posleme 1 fotku a tiez tam mozno pripojime nejake podakovanie..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aj ja rozmyslam, ze poposielame kazdemu zopar fotiek s dakovnou kartickou :-)
Odpovedať
my ich asi dame na CD a spravime graficke podakovanie tam...
Odpovedať
nie som si ista, ale zda sa mi, ze zvyk s dakovnymi kartickami preberame zo zapadu. Ako Au-pairka som pomahala malemu 11 rocnemu chalanovi vyrabat pozvania na oslavu narodenin. Na oslave pozbieral darceky spolu s pisomnymi blahoprianiami od kamaratov do velkeho cierneho plasoveho vreca a potom ich sam doma otvaral a zapisoval si od koho co dostal. Potom som mu zas pomahala vyrobit dakovne karticky, kde kazdemu hostovi za darcek podakoval. A potom som cakala kedy zacnu chodit karticky s tym, ze su kamarati radi, ze sa mu darceky pacili ;-)
Odpovedať
my sme takisto davali kazdemu nase podakovania, mali to iste logo ako nase svadobne pozvanky a na zadnu stranu sme si vytlacili kratky dakovny text. Vlozili sme do vysluziek, takze sme kazdeho prijemne prekvapili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme slovenskym hostom par tyzdnov po svadbe osobne zaniesli zopar fotiek, na ktorych boli oni a osobne sme sa im podakovali za dary. Zahranicnym hostom - to uz bolo ine kafe - 5 dni sme otvarali dary, robili zoznam, zhanali adresy (lebo dary nam poslali aj ti, co neboli pozvani na svadbu) a kazdemu zvlast pisali aku obrovsku radost nam urobil darcek prave od nich a ze ked ho budeme pouzivat, tak urcite budeme na nich mysliet. Svokra mi na tuto prilezitost dala vyrobit dakovne karty s mojimi inicialami (ze vraj to si iba manzelky davaju robit). A presne ako pise bajka - ludia nam potom zacali telefonovat, ze aku originalnu dakovnu kartu sme im poslali a aki su radi, ze sa nam ich dar velmi pacil. Svadbu sme mali v aprili a az koncom augusta sa nam podarilo vsetkym podakovat. Zostali len traja a furt sa k nim nevieme dopracovat :-|
Odpovedať
Orchidea, my sme na to podobne. Svadba bola v juni a stale sme sa nasim hostom nepodakovali. No u nas nic take neexistuje zeby mi karticky dala vyrobit svokra a s mojimi inicialkami. Hmm, to by sa mi pacilo. ;-) Tento tyzden sa uz do tych dakovnych kariet musim pustit.
Odpovedať
Profilova fotka
Svokra si potrpi na taketo veci, tak ja jej robim radost, ze to pouzivam ;) tu je linka na to nieco podobne co mi dala urobit http://www.crane.com/prdSell.aspx?Nav... Vela stastia Lara s pisanim tych kariet!
Odpovedať
Orchidea, musim sa pochvalit, ze vcera sme nase karty urobili. Pomohla mi s tym moja zlata sestra. Dnes vytlacim fotky a vecer to dokoncime. Tie vase su nadherne.
Odpovedať
Profilova fotka
no super Lara! Je to riadna fuska, ze? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no my sme hostom na stol dali susene ovocie zabalene v cervenom tyle , s vizitkou dakujeme. Vacsine sa to velmi pacilo, po svadbe som vo photoshope urobila z najkrajcich fotiek nieco ako kolaz( aj mena a datum nasej svadby ) a poslala aj tym co na svadbe neboli
Odpovedať
taku kolaz som chcela urobit aj ja a pouzit ju potom ako dakovnu pohladnicu. Ale muzovi sa to nejak nepozdavalo a vravel, ze to netreba. Ale aj tak sa s tym skusim pohrat a uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ho vyrabali najma kvoli zahranicnymi gratulantom, ktori sa nedostavili, ale poslali peniazky. Povazovala som to za slusnost. Na karte boli fotografie zo svadby a tak mal každý náš hosť alebo gratulant fotky zo svadby... a velmi to vsetkych potesilo... slovakov i zahranicnych... :-) Chystáme sa po presťahovaní bytu a jeho zariadení urobiť podobnú koláž i z fotiek bytu a poslať ju s popisom v štýle, "ďakujeme za finančné dary, pomohli nám pozbierať stebielka na hniezdočko...". Každý totiž čaká, čo sme s peniazmi urobili a povedať im, že no stali sa splátkou hypotéky... no neviem... :-D Ale je to o tom, či to chcete vy... a akých máte hostí, z akých sú zvykov a mravov... pokiaľ viem, moja sestra takú kartu nemá... a všetci to prežili... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mi sme vytvorili s fotiek kratke video na CD a dali sme to najblissim
Odpovedať
Profilova fotka
my sme poslali dakovnu pohladnicu (je prva v mojom albume zo svadby) kazdmu, kto nam nieco dal, bol na svadbe alebo nam poslal blahozelanie, na zadnu stranu sme napisali, za co vlastne dakume a podpisali sa ;-) Jedna pohladnica nas vysla na 16 Sk + postovne, tym co sa s nimi stretavame sme doniesli osobne :-) Myslim, ze ked sa niekto unuval nam zablahozelat, tak sa mu patrilo podakovat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
My budeme posiela dakovne karty po svadbe. Bude tam podakovanie a par fotiet z nasej svadby
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?