Hľadám inšpirácie na tému "výtvarné umenie na svadbe"

Ahoj žienky, hľadám inšpirácie na tému ,,umenie na svadbe" ...stretli ste sa už niektorá s tým? čo vás prvé pri tom napadne? :)
Odpovedať
prvé čo ma napadne sú všade prítomné výtvarné umelecké diela v hrubočizných zlatých rámoch.... toto teda nie je môj štýl
Odpovedať
Hmm baletne predstavenie medzi kolami? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 pri tej téme ma naozaj nič vhodné na svadbu nenapadá, možno nejaké divadelné predstavenie ako ste sa vy dvaja zoznámili? ale to neviem či by bol niekto ochotný zahrať
Odpovedať
@zuzula777 ďakujem :) ale hrubé zlaté rámy ...to nie je ani môj štýl, pripadala by som si ako cárovna, alebo ako na točení nejakého historického filmu:D @zuska_bluzka @matildusa žienky ďakujem, ale ja som mala na mysli výtvarné umenie:) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne napadnú napríklad servítky s motívmi od známych maliarov, menovky a pod., Ak je to svadba v zimnom období, tak aj ľadové sochy. Torta s motívom nejakého maliara a pod. Taktiež aj kvety vo vazach môžu byť také, ako na obraze od maliara
Odpovedať
Ak chcete svadbu s touto tematikou, tak by som mozno uvazovala nad art deco stylom
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 takze nejake namalovane obrazky deti tam povesat na stenu? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 Nevsedna tema a dalo by sa s tym super vyhrat :) Otazka je nakolko si kreativna a otvorena, pretoze jasne, ze sa to da spravit prvoplanovo - ako napriklad povesat obrazky znamych maliarov, alebo servitky s motivmi, atd., v tom pripade ma to az tak neberie. Co ma teraz tak narychlo napada je, ze by som tu temu potiahla od sameho zaciatku tym smerom - teda od oznameni cez kolace az po dekoracie a 'aktivity' na svadbe - pri prichode moze byt nieco ako prezencka hosti, kedy si host namoci prst do farby a otlaci na platno a pripise svoje meno k tomu otlacku. Transparentne vazy s vodou namiesanou s vodovymi farbami, takze kazda vaza ma inu farbu vody, vhodne zvolit kvety a niektore mozu byt naprsknute farbou, tak ako to je v Alenke. Cisla stolov by som umiestnila na stetce. Runner alebo servitky by som kupila s potlacou novinoveho papieru, lebo to sme pouzivali v skole ked sme malovali :D Namiesto zasadacieho poriadku mozu byt pastelky s menami a cislom stola. Tie pastelky mozu byt pozapichovane v polystyrene, ktory je tiez nejak upraveny. Potom platno, na ktorom su pripevnene balony naplnene farbou a hostia hadzu sipky a vytvoria tak obraz. Alebo zase platno s predkreslenym obrazkom a hostia maju k dispozicii stetce a farby a kazdy nejaku cast vyfarbi. S tortou by sa dalo tiez super vyhrat...proste je toho vela, ta tema je tak siroka, ze by si musela upresnit aky styl svadby chces, ake umenie, ci chces nieco kreativne, alebo nenarocne na pripravu, atd.
Odpovedať
Profilova fotka
sorry za flood, myslela som, ze tie obrazky budu mensie
Odpovedať
Profilova fotka
umenie ma rozne formy...co sa tyka svadby, v spojitosti s pojmom umenie ma napadne: vystupenie hudobneho umelca (napr. harfista, slacikove kvarteto), alebo spevackeho umelca prip. nejakeho zboru v kostole alebo na hostine, literarne umenie by sa mohlo prejavit v roznych napisoch a dekoraciach v miestnosti, umelecky sa da vypracovat aj video o pare, ktore by sa na hostine pustalo...vytvarne umenie sa moze premietnut do vyzdoby, oznameni a pod, my ho budeme mat ako sucast miestnosti hostiny vo forme obrazov :)
Odpovedať
@petersdottir ďakujém:) to je super :) vďaka tebe som načerpala nejaké tie inšpirácie..:D a tú tortu som akurát včera našla tak som si hneď stiahla obrázok:D- aká sranda, že si ju tu dnes ty pridala:D posielam ♥ za obrovskú dávku inšpirácie :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 ooo dakujem :-) potesila si ma a som rada, ze som potesila aj ja teba ;-) ak ma este nieco napadne, tak pridam 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mey8 aha tak sme boli trosku mimo :D Ale tak uz ti tu zacali pekne radit, snad si uz nieco vybrala aj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 Tak ma s tym umenim na svadbe este napadlo, ale to uz je vlastne take posvadobne:) - trash the dress - trochu sa vyblaznit s praskovymi farbami :-D
Odpovedať
@petersdottir prečo až po svadbe, na svadbe by to bolo najlepšie :-D priamo na obrade :-D
Odpovedať
My sme uz s manzelom umelci :-) takze na nasej svadbe sme mali taky utulny kutik kde bola velka plazma, gauc ,reprak a pustali sa na striedavku nase videa za skoro 6 rokov a pomedzi videa sli nase spolocne fotky. Na tom istom poschodi boli vystavene moje obrazy, respektive tie ktore sa mi podarilo splasit nazad :-D a cela nasa svadba bola umelecka kedze sme kreativni. Foto budu hadam coskoro na mojom kreativnom webe :-).
Odpovedať
@vikicreative tak to by som si veľmi rada pozrela:) ;-) potom by si tu mohla hodiť odkaz na tvoj web:) ♥
Odpovedať
Www.vikicreative.eu :-) som aj na fb a instagrame.
Odpovedať
@mey8 naše umenie na svadbe :-) http://www.vikicreative.eu/2016/06/na...
Odpovedať
veľmi krásne a super premyslené:) a inak krásne maľuješ:) ♥
Odpovedať
Dakujem❤ :-)
Odpovedať
@vikicreative musim aj ja veľmi pochváliť kreativitu..všetko ste mali krásne urobené a premyslené...bola si nádherná! Kytica umelá? To fakt? Nádherná! Ako živá! Ten tv kútik paráda! A kútik na knihu hostí ani nehovorím! A tvoje obrazy ako čerešnička! Si fakt talentovaná! Prajem všetko dobré a hlavne veľa kreativity aj naďalej! ;-)
Odpovedať
@allima dakujem velmi pekne ❤ a to ani az tak planovane nebolo :-D oproti tomu, ze ine nevesty planuju svadbu dva roky a my sme zacali riesit ze asi bude svadba zaciatkom roka...ale za posledny mesiac sme urobili a vybavili toho najviac :-D aj preto bola v piatok aby nebol probem zohnat dodavatelov :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?