Harmonogram svadobneho dna

Ahojte nevesticky, zaujimalo by ma, ako mate/ ste mali naplanovany harmonogram svadobneho dna. Kedy ku kadernicke, kedy portretne fotenie, obrad atd. Da sa to vsetko stihnut..? Dakujem!:)
Odpovedať
no taaak niekto nám poraďte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala na siedmu kadernik na 9 fotenie o druhej obrad 😊 stihli sme 😊
Odpovedať
my sme všetko stihli vďaka tomu, že veľa vecí sme vypustili (kaderníčka, odobierka) alebo napr. fotenie presunuli na iný deň. dopoludnia som si zdobila stoly, popoludní asi o 13,30 vizážistka a o 16,00 obrad.
Odpovedať
my sme mali svadobny den absolutne bezstresovy :-) rano o 6.30 ranajky s mojim nastavajucim (tie ti odporucam nevynechat, nech mas energiu na cely den). Potom o 7.30 sme isli spolu vydvihnut kyticu, okolo 10h som mala vizazistu na vlasy a makeup. O 13h som uz bola hotova a na mieste obradu (mali sme obrad aj hostinu aj fotenie v jednom areali). Fotili sme sa asi 2 hodiny a este sme mali asi 2 hodiny casovu rezervu, kym zacal obrad. Hlavne ti odporucam urobit si vopred casovy rozvrh a rozdelit ulohy (napr. prebratie kolacov, uvitavanie a ubytovanie hosti...). A nezabudni na ovocie a dostatok tekutin kym zacne obrad - budes mat energiu a ukludni ti to pripadnu nervozitu :-)
Odpovedať
taky harmonogram je sranda robili sme si ho s manželom, ale ani to moc nebolo podla toho, vela veci sa ti može poposúvat kaderníčka,vizážistka ,fotenie nestihla som sa ani najest a už sa išlo na obrad :-) ale rozdelenie úloh musíš mat a nezabudni ani na hostí povedz im ako bude Váš svadobný den vyzerat (napr.kde budu auta parkovat,ako pojdu do kostola a ako z kostola,či maju čakat pred domom alebo ist dovnútra ked sa napr koná odobierka...) ale harmonogram si spravte určite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?