Fotograf, kaderník v Rimavskej Sobote? Odporučte

Ahojte nevesticky, Budem sa vydavat v septembri v RS. Dlhsie vsak uz zijem mimo tohto regionu a preto privitam kazdu dobru radu ohladom kadernicky, fotografa a pod. Pomozete? Dakujem.
Odpovedať
1
2
66
Ahoj! Škoda, že som našla Tvoj príspevok až teraz, mohli sme pokecať.... Ale aspoň: Aká bola svadba? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby! Ja som mala tiež svadbu v okrese RS...ulinka, aka bola svadba? ta moja bola naozaj uzasna! aninkas, ako idu pripravy? Tak Ti zavidim, ze to mas vsetko este pred sebou... ;-)
Odpovedať
mysti Hmmm.... teraz to už tak ružovo nevidím... Najskôr sme plánovali svadbu v októbri a včera sme sa dohodli na september!!! Takže ešte nemáme skoro nič vybavené. Mám len sálu a kamoška má svadobný salón tak mi objedná šaty aké budem chcieť priamo na mieru. Ale iné nemám nič! Nemám fotografa, nemám vybavený úrad... ani poriadne neviem čo všetko mi ešte chýba :-S A kde v okrese si mala svadbu? Odkiaľ si mala šaty? A ako bolo? Pošli mi prosím link na fotoalbum ak máš, ja sa tu poriadne nevyznám, tak si ho neviem podľa nicku nájsť...
Odpovedať
Profilova fotka
aninkas, album nemam, sobas sme mali v Hnusti a svadobnu hostinu sme mali v Rim. Brezove v sale v kulturaku. Saty som mala zo svadobneho salonu z RS- Natalia (to je ten na Družbe, teda Malohontskej), tiez mi ich upravovali. No aby som to dala na pravu mieru, tie saty som si vybrala v LC v Priore, ale to je tiez ich salon, tak mi ich doniesli do RS. Boli krasne, upravili mi ich presne tak ako som chcela. Posli mi do IP mailovu adresu-poslem Ti fotku. Mas este 5 mesiacov, to v klude vsetko stihas, aj ja som zacala planovat a vybavovat veci presne 5 mesiacov pred svadbou a kludne sa to vsetko stihalo. Az by si mala nejake dalsie otazky, kludne napis, rada Ti poradim. (mozes aj IP az by si chcela nejake kontakty). Mozem sa opytat, odkial si a kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Ahojte baby, som vobec necakala, ze sa niekto ozve po takej dlhej dobe :-) Svadba bola super a zopakovala by som si ju okamzite. Teraz je tolko novych krasnych siat ;-) Aninkas, drzim palce pocas priprav..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ulinka, nie je nas tu vela, ale niekto sa predsalen najde...takze mame nevesticku aninkas, dufam, ze jej vsetko vyjde tak, ako si predstavuje.
Odpovedať
Mysti, z okolia RS je nas tu naozaj malo. Skusala som tu niekoho najst, ale komunikovala som cez IP len s dvoma babami, co je podla mna dost malo. No aspon jedna buduca nevesticka to tu momentalne zachranuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ulinka a Ty si rodena sobotanka? kde ste mali svadbu? aj ja by som si nasu zopakovala, aj ked to nie je mozne, ale velmi by som chcela. Pohlad mojho uz manzela ked ma videl vo svadobnych satach hovoril za vsetko, bol to naozaj ten najkrasi a najuprimnejsi pohlad...proste parada. Kolko ste boli spolu kym ste sa brali? kde teraz byvate?
Odpovedať
Mysti, ja nie som priamo z RS, ale z nedalekej dedinky. Svadbu sme mali v Zlatom byku a velmi sa nam to tam pacilo. Personal bol ochotny, usmiaty a pani prevadzkarka vysla so vsetkym v ustrety. Moj drahy je z Dubnice a kedze aj ja tam pracujem, tak sme byvali spolu uz rok pred svadbou. Vy ste ako na tom s byvanim?
Odpovedať
Profilova fotka
Tvoj manzel je z Dubnice? Mojmu manzelovi z tade pochadza mamka, byva tam jeho bratranec s rodinou. My´sme si uz min rok vo februari kupili v Hnusti 4-izbovy byt. Davali sme ho komplet dokopy (murovali jadro, menili podlahy, vymienali okna, malovali), proste vsetky mozne upravy a od septembra sme sa nastahovali. Predtym sme tak prechodne boli raz u jednych a raz u druhych rodicov. Treba nam este trochu dozariadovat byt a potom to bude parada. ja pracujem v Hnusti a manzel v Tisovci. Ty si teraz v Dubnici?
Odpovedať
Ano, ja som tu uz pravdepodobne "na furt" ;-) Tak to je nahodicka, ze odtialto vlastne pochadza z polovicky tvoj manzel xi. My mame zatial dvojizbovy (urcite vies, ze tu je cena bytov oproti RS a Hnusti katastrofalne vysoka), ale uz uvazujeme samozrejme nad vacsim pomaly a s nim sa budeme trapit tak ako vy s rekonstrukciou 8-) Babatko nechystate ;-)?
Odpovedať
Profilova fotka
Babo zatial nie, mozno sa o nieco pokusime len buduci rok, chceli by sme este nasporit korunky na nejake auto, lebo mat babo bez auta-to nejde a zase stale si poziciavat od svokrovcov alebo rodicov-to tiez nie je bohvieco. A co vy? Este neplanujete? Kde tam v Dubnici pracujes? ako si sa tam vlastne dostala?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kočky, akosi ste sa tu rozpísali!!! :-) Som rada, že aspon niekto je tu od nás. Takže stíham? oooops, idem volať fotografa, dám vedieť!!!
Odpovedať
Profilova fotka
aninkas, potom sa ozvi, napis nam vsetko, co Ti treba, nech Ti poradime, pomozeme...
Odpovedať
dakujem!!!! Takže šaty: mám. Fotograf: už som si ho zajednala!!!, sálu mám v Tatre v RS, a momentálne mi nič nenapadá. skúste prosím poradiť!!! :-) Ozaj, kameraman???
Odpovedať
Profilova fotka
chces dobreho kameramana? posielam Ti kontakt do IP...
Odpovedať
Profilova fotka
koho budes mat fotografa? mas uz vybavenu matriku alebo kostol? to je tiez dolezite. a na ostatne mas podla mna este cas...take ako vyzdoba, prstienky, ozaj nezabudni na svadobne pohare, pierka pre hosti, pozistuj si ceny a tak, ja som mala objednane od jeden kocky tu z bazaru, kocky tu robia velmi pekne pierka za prijatelnu cenu... Porozmyslajte nad oznamkom...
Odpovedať
Ahojte, som musela pracovat ;-) Mysti, my asi tiez len buduci rok po lete zacneme trosku planovat. Este chceme stihnut dve pekne dovolenky, na ktore to uz s babenkom nemozeme neskor riskovat 8-) S drahym som sa zoznamila v zahranici a nejako sa to vyvrbilo tak, ze sme skoncili v jeho mieste bydliska. U nas je to s dobrym jobom dost tazke totiz... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ulinka, no to je jasne, to mi nemusis vraviet, ja som skoncila skolu v juni a zamestnala som sa az v septembri a dovtedy nic!!! nevedela som nikde nic zohnat... ]-(
Odpovedať
Ja som bola z tej situacie totalne zufala. Nikde ziadny inzerat alebo aspon zmienka o nejakej praci. Priznam sa, ze to bolo na moju psychiku dost :-| Ked som zacala hladat v okoli Dubnice a Trencina a pobehala par pohovorov, tak ma prijali hned na 3 mietsa a stacilo si uz len vybrat. A tak som tu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mas fajn a az si s pracou spokojna, nemas co lutovat a este si tam nasla aj fesaciska... ja mam v podstate tiez stastie, pretoze robim vlastne to, co som vystudovala a nas region aj celkom dobre zarobim... mate uz premyslene, ake chcete oznamka?
Odpovedať
Hmm, tak to patris skutocne k tym stastnejsim v nasom regione. Nech sa takto dari aj dalej ;-)
Odpovedať
Ja mám kamarátku čo má svadobný salón, tak oznamka, poháre, pierka sú maximálne v pohode. Ale nemám premyslené také drobnostičky ako darčeky pre hostí a pod. Inak pred chvíľou som bola na matrike a už som si rezervovala termín. Zajtra tam pôjdem aj s drahým, ale zatiaľ ma môžu dať len na 15.00 hod. Ked sa im nahlási niekto iný, tak ma budú vedieť dať aj na štvrtú, ale ak nie, tak to bude o tretej... Čo myslíte, kedy je najlepší čas? Fotografa mám z Fiľakova - Miňo Antal. Tiež kamarát a robí skvelé fotky v exteriéri. Ozaj, nejakú dobrú hudbu?!? Priateľ je maďarskej národnosti, tak musia vedieť aj niečo po maďarsky :-) Mysti, dakujem za kameramana. Opýtam sa drahého či niekoho má a asi sa mu potom ozvem...
Odpovedať
Profilova fotka
aninka, my sme mali sobás o 15,30 a bolo to tak akurat, takze si myslim, ze aj o 15 je dobre. Na matrike to trva pol hodinku a musim povedat, ze my sme mali krasny obrad, aj som si poplakala...V Hnusti su super zohrati kolektiv na taketo prilezitosti, primator je nas dobry znamy, takze to vsetko bolo na 1*. Hudbu by som Ti tiez odporucila nasu, su to chalani z Brezna, ale nie su Madari a asi ani nevedia madarske pesnicky. Inak, Ty si presne ten pripad, ako moja kamoska, co sa ide vydavat teraz v septembri, berie si chalana zo Senca, ktory je tiez Madar a tiez teraz zhanaju nejaku dobru hudbu. Ona je Tisovcanka. A inak-take nieco ako darceky pre hosti sme my nerobili...myslim, ze tym, ze pre nich pripravite hostinu dostanu aj darcek...neviem, mne to prislo zbytocne a nikto sa nestazoval ani nepytal, ci nejaky darcek dostane. :-D
Odpovedať
Aninkas, kt ej teme darceky pre hosti....ja som kupila v cokoladovni zabalene pralinky v tvare srdca a kazdy dostal jednu. Myslim, ze to uplne stacilo. Tiez som vymyslala najprv nejake farebne draze v peknych tastickach alebo papierovych krabickach, ale potom som uznala, ze je to zbytocne. Kamaratka vsak dala upiect medovnicky s ich menami a datumom svadby a rozdavali ich po redovom. Bolo to celkom fajn ;-) Opatrujem ho do teraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ulinka, ty si mala redovy tanec? keby som nechodila na VS do KE, ja by som ani nevedela, co to je...my sme mali len "cija mlada", ziadny redovy v cervenych satach som nemala. Tie pernicky boli fakt dobry napad, ja som nad tym tiez uvazovala, ale my sme robili menovky pre kazdeho hosta a tu si kazdy zobral domov na pamiatku (tak mali darcek :-D )
Odpovedať
Ja som rozmýšľala, že by som dala perníčky s menami a tie by bili tiež ako menovky. Ešte neviem. U nás je tiež cia mladá, ale obliekame sa väčšinou do červených šiat a krstná mama trieska vareškou o nejakú misu do ktorej dávajú peniaze za tanec :-) Inak, dohodli sme sa na úrade na štvrtú. Podľa mňa to bude veľmi super. Popolnočné šaty si pôjdem kúpiť do BB v Europe je obchod Marini, majú tam úžasné šaty, nechcem také jednoduché, chcem aj tie načančané :-) Celý deň chcem vyzerať ako torta :-)
Odpovedať
Mysti, my sme nemali redovy. V nasom regione sa to nerobi a videla som to len na kamaratkinej svadbe a tu na stranke som sa o nom docitala. V mojom terajsom bydlisku sa robi tzv. odcepcenie. To poznas? Aninkas, tiez chodievam do Europy, ale podla nazvu si obchody nepamatam. Je to ten, kde predavaju aj panske kosele po lavej strane pri vstupe?
Odpovedať
Profilova fotka
ulinka, odcepcenie mala moja naj kamoska aj tu na svadbe a obliekli ju potom do kroja...ja som kroj nemala nastastie, mala som len krasne satocky. aninka, Ty nasa torticka... :-D ja tiez viem, kde je ten obchod, aj ja som tam obzerala saty...a sobas o stvrtej je super!
Odpovedať
my sme mali sobas o 14. hod. v kostoliku a veru som si ponadavala, preco sme to nedali na neskor, kedze som nic nestihala :-D
Odpovedať
1
2
66
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?