Foto a video od manželov Žitňanských. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte má niekto skúsenosti s týmto párom. Chcela by som ich na celý deň aj foto aj kamera. Počula som že výsledky ich práce sú skvelé. Rada by som však vedela vaše osobné názory a koľko si pýtajú ako pár. Ak by záležalo od vzdialenosti tak svadbu by sme chceli mať na smolenickom zámku. Budem veľmi rada za kadžý váš postreh a odpoveď. Pekný večer prajem ;-)
Odpovedať
1
2
24
ty už máš termín svadby určený na rok 2011? Nezvyčajné. Manželia Žitňanskí sú super, aj my ich budeme mať a už sa tešíme na spoluprácu s nimi.
Odpovedať
miskamisko, najlepsie budes mat ked zavolas Zitnanskym a porozpravas sa o svojich predstavach priamo s nimi :-) mozes si popozerat ich stranku a pozriet si ich robotu, ktora je naozaj vybornaaa ;-) mozes si napr. pozriet aj moj album, my sme mali manzelov Zitnanskych na svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna by zaujimala ich cena, na stranke nic take nie je :-(
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko kuk do môjho albumu. Aj my sme ich mali pred necelým rokom. Ja som absolutne spokojná. Od fotiek, cez video a spoluprácu... všetko na 100%.... S Katkou som stále v kontakte-je to super babulka a fotenie s ňou bolo nezabudnuteľné... Z fotenia som mala snáď najväčší strach a dopadlo na 1 s hviezdičkou... Každú chvíľku pozerám fotky a klipy, ktoré nam Dodo spravil.... Žitňanský boli najlepšie rohodnutie zo všetkých vecí, ktoré sa na svadbu vybavovali... Ja len odporúčam... Čo sa týka ceny, tak momentálne neviem, ale ak chceš krásne fotky a naozaj kvalitné video určite sa ti tá investícia oplatí. Pa
Odpovedať
Ich fotky su nadherne no my sme ich nemali nakoniec sme mali digital studio ale sme velmi spokojny kludne si pozrite album.... myslim ze manzelia zitnansky a digital studio sa nemusia bat o pracu :-)
Odpovedať
sartira: také veci, ako cena sú vždy predmetom dohody a je neetické ju zverejňovať.
Odpovedať
No neviem prečo by to bolo neetické, veď toto je diskusné fórum a ceny rôznych služieb sa tu bežne spomínajú.
Odpovedať
Aj mna by ta cena napriklad zaujimala, pretoze na strankych je to pol na pol. jedni maju, ini nie. A radsej sa ozvem tym, ktori tam maju cenu a da sa popripade dohodnut ako tym, ktori tam cenu nemaju, ja zavolam a potom ma rovno klepne a budem im musiet povedat "sorry, ale na vas ja nemam, musim hladat lacnejsie"
Odpovedať
Ceny väčšinou majú uverejnené tí obyčajní a lacnejší kameramani a fotografi, ktorí asi chcú zaujať "super cenou".U tých lepších je prvoradou kvalita a nie za každú cenu nižšia cena. Aspoň si myslím =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si pozriet ich pracu ved predsa maju svoju stranku... A cena zodpoveda ich kvalite ;-) Preto sme si ich vybrali :-)
Odpovedať
Tak ta cena by velmi zaujimala aj mna.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby.aj my mame na svadbu zitnanskych a tesime sa na pracu s nimi :-) nie je blbe spytat sa na ceny informacne ich konkkretne,zalezi co od nich ocakavate,ci chcete len foto alebo aj kameru.a tiez aj od toho kolko financii chcete do tohto investovat.je dolezite mat kvalitne spracovane aj fotky aj video,lebo je to jedine co vam bude vas den pripominat cely zivot..samozrejme kvalite zodpoveda aj cena ;-) ako napisala adrianka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja prácu pani žitňanskej poznám veľmi dobre vďaka fotografickému fóru kam prispievam fotografiami. Jej práca je naozaj veľmi kvalitná vie narábať s fotoaparátom tak ako málokto. Práve preto by som ju chcela a jej manžel má podľa flash videi vinikajucu pracu. Len som chcela vedieť či niesú ako jeden pán fotograf, ktorý má síce skvelú prácu ale jeho cena je 20 000 USD
Odpovedať
Profilova fotka
Nic lepsie a kvalitnejsie snad ani nie je! 11.okt.2008 sme mali tu čest. Katka je neskutocne kreatívna a Dodo za nou vobec nezaostava. My mame po svadbe 5 mesiacou a ja sa na nase svadobne fotky neviem vinadívat.Klip som videla snad asi milion krat.Urcite doporucujeme duo manželov Žitnanskych. Bolo nam ctou!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ano ano su snubenec je od trencina a navyse pracuje na SAV, tak to možno bude len v prospech a navyše som povedala že ak by malo byť tak pekné miesto aj na druhom konci slovenska tak by som tam šla
Odpovedať
@magdalenka01 ak myslime tento smolenicky zamok www.kcsmolenice.sav.sk, tak je pri trnave.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak i ja som jedna so "žitňanských" neviest, a suhlasim so Simmi že to bolo jedno s najlepších rozhodnutí okolo svadby :-) a som rada - lebo som i kôli ním musela meniť svoj "vysnivany" svadob. Dátum ;-) pretože radšej zavolať a dohodnúť sa skôr ako Neskôr :-p A čo sa týka ceny tak zodpoveda Kvalite, nie - je mi známe že by to bola nieaka tajnosť je to nieak okolo + - 1000€
Odpovedať
Ja som z PP a mne povedali predbeznu cenu 1300 eur. Ale vsetko je na dohode. No uz mam zajednanych inych.
Odpovedať
Ja som nenarazala na ich kvalitu. Bola u rec o sume, tak som napisala sumu. A ze mam objednanych inych nehovori nic o ich kvalite/nekvalite ani o cene. Co ak je ich cena porovnatelna so Zitnanskymi?! V konecnom dosledku je kazdeho osobnym rozhodnutim koho sluzby si vyberie a zaplati.
Odpovedať
So Žitňanskými maximálna spokojnosť... :-) Tak ako trinitylex aj ja spadám do radu neviest....tejto dvojice. Naozaj to bola vydarená voľba. ;-)
Odpovedať
no babulky aj ja sa pridavam k "zitnanskych nevestickam" ale zatial len buducim ;-) a tiez sa tesim, lebo su pohodkovi, a ich praca ma presvedcila, ze by to malo byt spravne rozhodnutie. viac budem moct napisat az po svadbicke samozrejme, ale myslim ze moj nazor sa nezmeni :) dolezite pre tie ktore sa rozhoduju je, nech si pozru ich pracu tu na mojasvadba.. (napr. aj ja som si takto hladala foto) je tu dost neviest ktore katka fotila (popripade mrknite na jej stranku) a aj videjko maju tiez na ich vlastnej stranke, takze nemaju ani problem prezentovat sa verejne.. ja som si vyberala tak,ze som tu sledovala svadobne albumy a zapisovala som si koho praca sa mi paci.. potom som si ich poobvolavala a tam som zacala vyradovat.. ostanu osobne stretnutia. nakoniec z osobnych stretnuti si urcite vyyberiete - ked si mate moznost pozriet nejake vysledky... a ked si stale nie ste isti, nevahajte porovnavat :o) preto ak sa niekomu zapaci praca zitnanskych, tak sa s nimi vzdy da dohodnut na stretnuti priamo u nich a tam sa vedia prezentovat viac.. a potom uz je len na vasom rozhodnuti ci vas presvedcili alebo nie. mne osobne sa napriklad paci to, ze su to manzelia a chodievaju na svadby spolu, co znamena ze su uz zohrati tim a vedia kedy, co, kde a ako.. babulky.. hladajte tak, aby ste boli spokojne a v buducnosti si nevycitali ze ste si vybrali tak ako ste nechceli.. je to predsa vasa spomienka, ktora vam ostava na cely zivot. ako foto tak aj videjko.. vsetko ostatne budete mat len na ten jeden den.. ale cez foto a video si tieto vsetky veci viete "ozivit" :-) zelam vela stastia pri vybere :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte. :-( Ja som dnes volala manželom Žitňanským a bohužiaľ, náš dátum na budúci rok už majú obsadený. ;-( Taká som smutná. Určite by som im zavolala aj skôr, keby som to vedela... :-( Ich práca je fakt skvelá...
Odpovedať
sintea ja som si ich zajednavala min rok v auguste a svadbu mame teraz 19.9.
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby kukali ste o nich reportáž dnes v reflexe? ja som to nestihla tak čakam kym to bude v archive.
Odpovedať
no, nie su spatni aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ROFO IS THE BEST !!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
pusinka202020: a máš s ním nejaké skúsenosti? prečo sem nehodíš album? od neho som tu na vela fotiek nenatrafila tak som zvedava ved daj aspon link. ja som na neho počula od buducich neviest dosť zlého
Odpovedať
Profilova fotka
http://video.markiza.sk/archiv-tv-mar...
Odpovedať
Pán Žitňanský si natočil manželku fotografku Žitňanskú a v Reflexe si spravili skvelú reklamu |-| Ale niektoré fotky má pekné ;-)
Odpovedať
1
2
24
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?