Dukanova diéta - vaše skúsenosti

zaujímalo by ma, ktorá z Vás ju dodržuje/dodržovala a ak schudla koľko a či nenastal jo-jo efekt. No a či nemá z diéty nejaké zdravotné problémy ... článok som našla v časopise Moje psychologie - článok, ktorý porovnáva rôzne diéty.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivuska1985 Moja sesterka si to chvalila, ze je to super, ale zase moja kamoska si na tom dodrbala organizmus..je to individualne, zavisi vsetko aky si typ cloveka, a ako znasa zmeny tvoj organizmus :-)
Odpovedať
baby, vykaslite sa na diety...moja sestra si takto znicila zdravie a aj sesterka (dietami) a nemozu nic jest bez toho, aby im nebolo zle a poznam aj viac dievcat, ktore si dietami rozvratili zdravie. teste sa, ze ste zdrave. :)
Odpovedať
@slnecnica87 no, ja zdrava niesom ... ale chcem schudnut a neviem ako :-(
Odpovedať
ja a aj moja sestra sme tuto dietu drzali...sestra skor a ako ja takze dlksie a teraz ma problemi so zaludkom stale chodi na hadicku do zaludka...ked zje nieco tak ju zacne strasne boliet zaludok... mne sa nic nerobilo ale pre istotu som ju ukoncila
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som schudla 2 cisla a citim sa uplne super, potom mozes pridavat aj normalne potraviny ked schudnes kolko si chcela. Ale je to individualne ako pise @jelsulka
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne skom skusala...ale ked ma zacala hlava boliet, bola osm podrazdena, a rozhodilo mi to cely menstruacny cyklus (take bolesti som este v zivote nemala) tak som to radsej vzdala. Tie zdravotne problemy mi to nestoja za to...ja som teraz cez leto zacala viac cvicit, behat - proste sa hybat a to co som pribrala aj poslo dole :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?