Druhá svadba - mali ste ju niekto?

Profilova fotka
Je tu niektora ktora mala ,alebo bude mat druhu svadbu??? Chcela by som vediet ake to bolo . Myslim tym rodiny ako sa k sebe choval a ak mate aj deti kazdy zo svojej strany ako to bolo. Tie nevesty co este len chystaju taku to svadbu ako to budete vsetko organizovat??? Popritom co si myslite nie je trapne mat normalnu svadbu aj ked uz nie je to po prvy krat??
Odpovedať
Ahoj, ja chystám moju druhú svadbu. Myslíš, že organizovať druhú svadbu je trápne? Nemyslím a ľudia, čo si to myslia, ma nezaujímajú. Vieš, v minulosti som si myslela, že sa už nevydám. Keď som mala svadbu prvý krát, bola to svadba, ktorú organizovali naši rodičia. Teraz, keď ju plánujem s terajším partnerom, je to konečne moja svadba. Podľa naších predstáv a túžob, jednoducho naša svadba. Mám partnera, ktorý nebol nikdy ženatý. Ja mám z manželstva dcéru a moja polovička veľmi chce, aby sme boli rodina so všetkým, preto svadba. Našla som šťastie, tak prečo to neosláviť ako sa patrí. A ako to organizujem? Nikomu sme to nepovedali a všetci sa to dozvedia, až keď to bude všetko úplne zorganizované. Takže to pripravujem sama, bez starania sa iných. :-) Tak je to najlepšie, ako si to zariadim, tak to budem mať.
Odpovedať
bez ohľadu na to, akú sme mali debatu medzi sebou včera a dnes - nie, druhá svadba nie je trápna, ak je tradičná a klasická. Koniec koncov, kto povedal, že len tá prvá musí byť tá pravá svadba v pravom slovazmysle? A kľudne si dajj aj biele šaty, ak sa na to cítiš, aj keď, neočakávala by som zase nejaké preplácané šľahačkové mega šaty, ale myslím, že vzhľadom na tvoj vek, ktorým tak argumentuješ sa ani do takých šiat nepustíš. Držím palce nech druhé manželstvo vyjde ďaleko lepšie ako to prvé. P.S bola tu jedna nevesta - asi 4 roky dozadu, jedna moja známa - ktorá mala v krátkom čase - v rozpätí 11 mesiacov dve svadby. Dala tu albumy z oboch a veľmi jej tu nadávali za to, takže určite môžu byť reakcie okolia rôzne, ale nemyslím si, že za to že to je druhá svadba by to musela byť len nenápadná svadba o páre a dvoch svedkoch. Veď konieckoncov, ide o to, že chcete osláviť svoje rozhodnutie žiť spolu, tak aké obmedzenia?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia06 dakujem som rada ze tu niesom sama. Tiez som si nasla partnera s ktorym chcem zit aj ked som si nemyslela ze bude svadba ale ako tvoj aj on nikdy nebol zenaty aj ked uz dieta ma. Taze budeme taka komponovana rodinka. V podstate si to organizujeme nasu svadbicku my (vlastne ja lebo drahy sa k takym veciam moc nema :-D ) A mas urcite pravdu,ze ked sme si nasli stastie tak preco to neoslavit a so vsim vsude jak se patri :) jedine dufam ze to dobre dopadne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?