Dobré foto a video na svadbu z Košíc. Máte kontakt?

hladam dobreho fotografa a kamerama v Ke za rozumnu cenu ;-) ,napiste s kym ste boli spokojni..dakujem!
Odpovedať
1
2
20
Profilova fotka
ahoj, ja tiet hladam nejakeho dobreho fotografa a kameramana v ke. Jedna slecna mi dala kontak na jedneho pana, ktory robi DVD plus 90 fotiek ti aj nafoti za cenu 5200, ci si myslim je celkom slusne. Ale neviem, ci su to fotky z obradu, hostiny, alebo umelecke fotky. Ja by som chcela len umeleske fotky, preto zom zavolala p. Macakovi z KE ale on je troch drahy, aspon mne sa zda. Pyta 8000 sk za 20malych fotiek, 220 velkych fotiek pluc na CD ti da okolo100fotiek. Patrame dalen, dnes chcem zavolat fotostudio Nostalgia, ci robia aj fotky v prirodie, pretoze je nechcem sa fotit v ateliery.
Odpovedať
damy, vrelo vam odporucam..mily pan, s ktorym sa urcite dohodnete: Marek Troják. zalezi len od toho co ocakavate..ale za skusku nic nedate :-)
Odpovedať
Ja Vám môžem odporúčať svojho kameramana a fotografa. Fotky môžete pozrieť v svadobnom albume. No aj s fotografom aj s kameramanom sme boli nadmieru spokojní. Profíci a skvelí ľudia. Ak by bol záujem pošlem kontakt, lebo takto ho asi vymažu.
Odpovedať
no tak 8.000,- to je naozaj dost vela....i ked pravdu povediac premyslala som aj nad nim... hladame dalej
Odpovedať
a co pan Mlaka?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem odporucat fotografa p. Mlaku. :-)
Odpovedať
lilly : napis prosim viac...kolko stoji? pocet fotiek?je na svadbe cely cas? a prosim o kontakt do IP...samozrejme dakujem ;-)
Odpovedať
Ja môžem odporúčať fotografa Foldyho a kameramana Jožio. Kontakt som poslala do IP. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby sorry, ale zle som napisala vyssie v mojom prispevku. Nema tam byt 220 velkych fotiek, ale 20 :-N A inac pekne dakujem za prispevky, idem obvolavat
Odpovedať
Po dnesnom vzhladnuti internetovej stranky nasej fotgrafky nemam co dodat. Cista amerika :-o . Proste kraaaaaaaasa za 3500,- za 25 fotiek robenych v 2 albumoch. A CD je gratis. Skuste fotomaskolova.sk Je sice z Presova no viem, ze chodi aj vonku. Len neviem, ci bude mat este volno, lebo ju ma odtial vela dievcat. Tak vela stastia.
Odpovedať
ahojte ja som mala pani safranekovu z KE a mali sme 34 fotiek 13x18, zalozila nam ich do albumu a 30 fotiek 10x15cm, tiez nam zalozila do albumu a k tomu cd so 210 fotkami. cena 3500
Odpovedať
jaaaaaaaaj ja som to zle napisla :-N . Ospravedlnujem sa. A ja, ze aka som oblubena, ze mam tolko ip posty :-D :-D Je to fotomaskalova.sk Tak a toto je spravne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
caute baby no ja mam jeden prispevok ohladom pana Mlaku. Vidavala sa mi kamoska a mala obsadeneho jeho a 2 dnu pred samotnou svadbou poslal fotit svoju manzelku a tie fotky dopadli otrasne. On je skvely fotograf ,ale naberie si na jeden den velmi vela a potom to kompenzuje manzelkou. Teraz sa mi vidava koleg.(august) a tiez ma jeho a ked som jej povedala o tej mojej kamoske volal mu a chcela si overit situaciu ci ta jej rezervacia plati.A on jej odpovedal ze na jej termin ma este dalsie dve svadby takze nevylucuje ze nepride jeho manzelka. andyika to som ti pisala ja ohladom fotografa a kameramana za 5200 sk su to fotky mimo ateliera v prirode(botanicka, hrad a td...)+kostol a komplet hostina.Fotky su dovtedy kym sa aj kameruje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, hľadáme kameramana a fotografa z KE alebo okolia. Môžte mi prosím Vás poslať do IP nejaké kontakty?Budem veľmi vďačná :-D
Odpovedať
Caute baby. To je fakt tazke zohnat fotografa za prijatelnu cenu. Myslela som ze za foto staci pocitat 5000 ale teraz ked to tak preverujem mi idu oci z jamiek vyskocit ked niekto pýta 13000 za foto bez fotenia obradu a gratulacii len nas dvoch pred obradom strasne! Aj co sa týka pani M. tak 8000 musis dat ked xces mat foto aj z gratulacii. Aj ja xcem zarobit 5000 za hodinu a pol. Prosim ak niekto pozna cenovo prijatelneho fotografa poslite mi prosim jeho kontakt. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja vrele odporucam Omega KE, foto aj kamera. Foto si sami poviete, do akej sumy chcete ist a kamera je fixne 8500SK. Bola som veeeeelmi spokojna s oboma. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katkaamirko, poslala som vám tip do Internej pošty.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak si myslím aj ja že 8000 za fotografa je veľa. Predsa len sa fotograf moc nenarobí, aj keď to samozrejme musí vedieť. Taký DJ alebo kameraman má oveľa viac práce, hlavne kameraman lebo musí ešte upravovať pri počítači niekolko dní a + DVD a kadečo okolo toho.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je dobry vtip, ze sa nenarobi :-D Teda nas sa narobil od 11 doobeda dve hodiny, potom sa letel prezliect a od pol stvrtej bol s nami do dost neskoreho vecera. Mali sme vyse 300 fotiek (fyzicky vyvolanych, lebo nafotenych bolo asi 1000) a platili sme asi 7500. Nehovoriac o tom, ze fotky este musi trosku graficky fotky "zlepsit" (co zaberie dost vela casu) a ta suma nie je jeho cisty zisk, nieco predsa ide na material (a nie mala ciastka).
Odpovedať
Profilova fotka
No veď áno, ale fotky sú vždy skôr ako DVD. Teda menej práce má fotograf. Samozrejme nespochybňujem nikoho prácu, to len moja úvaha bola.
Odpovedať
co je skor neznamena aj ze na tom bolo menej prace... to len moja uvaha... dufam, ze viac verejne uvazovat ma nik nebude musiet nedonutit... :-) ps: kto chce rozoberat ceny bude ich rozoberat stale aj ked bude stat niekto 1500 sk... dnes je vela moznosti na vyber pre kazdeho... aj za 1500 aj za 8500... staci si vybrat... dobry kameraman a fotograf, ktoreho odmietnete pre cenu a spekulacie bude len rad, ze ma o exota menej... a moze sa venovat serioznym ludom... to mi povedal jeden kameraman, nebudem menovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevestičky a nastávajúce, veeeľmi pekne Vám ďakujem za kontakty. Verím, že si vyberieme...je z čoho :-)
Odpovedať
cawte holky, poslite aj mne kontakt do ip na nejakeho fotografa, ktory ma dobre ceny.. ja by som chcela mat profesionalne spravene len umelecke fotky bud z atelieru al. robene niekde vonku v prirode.. je realne, zeby ma to vyslo do 2000 al. max do 3000 sk?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky:) my mame zarezervovaneho p. Ondreja z kosic. on sa nam ponukol, (teda my sme si ho nasli:)),ze nas bude filmovat a urobi nam aj nejake tie umelecke fotky za 6000 Sk. najskor som bola cela happy, ze to je super cena aj ten clovek sa mi celkom pozdaval.. teraz vsak, cim viac sa blizi ten datum, tak zacinam mat z toho divne pocity.. nepoznate ho nahodou niektora???
Odpovedať
Profilova fotka
terezka25 ak si videla jeho prácu tak sa snáď nemusíš obávať. Ak si ju nevidela tak je to hop alebo trop. :-|
Odpovedať
ahojte poprosim vas aj ja o kontakty do IP na kameramanov a fotografov....velmi mi pomozete...dik
Odpovedať
prosim vas mate niektora skusenosti s kameramanom jozefom benedikom? dik pekne
Odpovedať
kaspi Dnes o 14:54 ahoj dievčatá , potrebovala by som jednu radu , alebo odporúčanie, budeme mať svadbu 27.9 (už máme aj sálu objednanú ) a teraz zháňam nejakého kameramana a fotografa nemáte nejaké skúsenosti alebo typy?
Odpovedať
kocky, ja som si objednala na fotenie p. Mlaku - no az som z toho vystrasena, co tu o nom pisete(ze namiesto neho chodi jeho zena). ma s nim niekto aj dobre skusenosti? pa
Odpovedať
1
2
20
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?