Detský kutik na svadbe

Mali ste niektora na svadbe detsky kutik. Rozmyslam o nom lebo na hostine budeme mat viac mensich deti. Neviem co vsetko reps. ake hracky alebo mozno aktivity pre nich vymysliet. Dumala som aj nad tym, ze by som si prizvala nejaku slecnu ktora by ich mala nastarosti. Viete aby sa zabavili aj deti aj ich rodicia. Myslite, ze by im stacil roberec a vedla neho stolik s hrackami a pastelkami?
Odpovedať
ja som mala detský stolík s dvoma stoličkami, tam boli položené ceruzky a papiere, aj nejaké malé autíčka a pod. celkom sa tam hrali, páčilo sa im to... koberček sme nemali.. len to daj niekde viac bokom od stolov, pretože tam narobia neporiadok a potom ten efekt vyzdobenej sály nevyzerá s týmto stolčekom pekne. Určite nedávaj vodové farby alebo nieco čím sa môžu zašpiniť, bo ich mamy budú nadávať, že tie krásne košielky majú flakaté .. ahoj.
Odpovedať
@petrana323 zaručeným úspechom sú balóny. veeeeeeeeľa balónov :) ja som mala len 10, niekoľko ich stihlo počas šantenia aj prasknúť a potom bol chvíľku aj plač, že nemalo každé dieťa svoj vlastný balónik, takže určite treba aj niekoľko kusov do rezervy. Nemusia byť nafúkané hneď od začiatku. Porozdávaj ich rodičom detí a keď to uznajú za vhodné, balónik im nafúkajú :)
Odpovedať
@petrana323 milá petrana, takýchto tém je tu xyz... stačí hľadať a zistila by si ako to mali iné...
Odpovedať
@zuska_bluzka Netreba hneď útočiť, či? No tak si chcela založiť svoju tému.@.noij Určite máš s tými balónikmi pravdu , detská sa s nimi ponaháňajú , no treba počítať aj s tým, že ich rýchlo popraskajú :) Porozmýšľala by som aj nad menšími stolíkmi s pastelkami , fixkami , nech si môžu spolu maľovať - poprípade by som im dala na stôl stavebnicu.
Odpovedať
@petrana323 mne sa ten napad velmi paci, to si super vymyslela. A ked tam bude niekto, kto da pozor na deti, preco nie :-) Naozaj sa potom vsetci zabavia. Viem ake to je, ked ma niekto oslavu a deti sa tam nudia a tahaju rodicov domov, mrncia a podobne. Rozmyslam, ze ti ukradnem napad, ak mozem :-D Ja budem mat na svadbe okolo 9 deti a bola by som velmi rada, keby sa tam nenudili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?