Detičky na svadbách

Zienky moje zlate...mam problem neviem a neviem ako ho mam vyriesit...v septembri budeme mat svadbu v Družbe v Michalovciac...ako na kazdej svadbe budu tam aj male detičky až z Martina aj z nasho okolia a my nevieme ako to poriesit s ich spinkamím....ako ste to Vy na vašich svadbach poriesili???rezervovali ste izbu v hoteli alebo ako???
Odpovedať
@inuskami riešim podobný problém.... moja rodina docestuje z druhej strany Slovenska a hoci im zabezpečujeme aj autobus, je nutné práve kvoli detickám mojich sesternic zabezpecit im aj miesto na prespanie. Bude to dost velka polozka, no nemozem vsetkym nakazat, aby odisli busom napr. o stvrtej rano...
Odpovedať
Profilova fotka
mu sme si byvanie zajednali samy, kusok od hotela kde bola svadba...mi prislo trapne ziadat od kamosky aby mi este aj byvanie platila...ale decka aj tak pospali okolo desiatejj...my sme sa pozabavali do tretej a potom sme ich preniesli asi 300 metrov do penzionu :-)
Odpovedať
my máme svadbu v hoteli a platíme ubytovanie celej rodine. plus deti budú mať zrejme opatrovateľku, ktorá s nimi bude, keď budú spať - otvoríme dvere na izbách, opatrovateľke dáme kreslo na chodbu a bude strážiť - ako v škole v prírode :-D
Odpovedať
@inuskami my sme zabezpecovali ubytovanie pre hosti,kt docestovali a mali sme ich cca 30. Niektori hotel,niektori trosku dalej,potom sme im zabezpecili i odvoz na miesto,al u mojich rodicov a kamosku z vs som "nasackovala" k inej kamoske potom ako sa snazila najst si hotel sama,ale napokon tam nebola spokojna (bola na viac dni). Dopravu si riesili sami,ale mali sme autobus z odobierky do kostola a na hostinu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?