Darcek po svadobnych naukach

ahojte babeny prosiiiim poradte davate nieco fararovi po svadobnych naukach?? ja by som mu aspon niaku malickost chcela dat trebars nieco vyrobit len neviem co by bolo vhodne??? mate niekto niake skusenosti co by bolo vhodne???? dakujem moc
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj....po svadobných náukach som nič špeciálne nedávala, čisto len výslužku (zákusky a alkohol - víno a hrušku). a samozrejme peniaze. sme mu to zaniesli deň pred svadbou.
Odpovedať
@martuska84 ok diky ved mi tiez nic take nechceme len nieco take niaku uuuplnu malickost :D
Odpovedať
Profilova fotka
@molly9991 ahoj....ono je to na tebe, aký máš vzťah k tomu farárovi. my s našim máme nadštandardný, ale žiadny darček sme ani neuvažovali. dali sme mu to čo som písala a keďže máme taký dobrý vzťah tak samozrejme sme ho pozvali na hostinu. keďže nemohol hneď o začiatku (nakoľko v ten deň viedol duchovné cvičenia) tak sme boli dohodnutí, že keď skončí tak pre neho posielame auto. tak nám bol na svadbe od 21:00 do 23:00 (to už musel ísť, nakoľko v nedeľu ráno o 7:00 slúžil omšu). tak sme sa zabavili a potom sme mu dali fotky a DVD - takže to by sa dalo ešte chápať ako spomienka na našu svadbu.
Odpovedať
my sme nedávali nič iba oznámenie a potom koláče a víno :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?