Dá sa zorganizovať svadba za 4 mesiace?

Profilova fotka
Ahojte baby - nevesty,mám dilemu..snáď mi pomôžete....Dá sa zorganizovať svadba za 4 mesiace?? Máte s tým niektorá skúsenosť? :-x Ja mám trošku obavy, či to je vôbec možné. Nejedná sa totižto o malú svadbu v kruhu rodinu. Ale o klasickú svadbu s cca 80 ľuďmi... Ďakujem za Vaše postrehy ;-)
Odpovedať
1
2
Ahoj a preco za 4 mesiace? Ved svadbu mas az v maji? Ale urcite take veci ako sala muzikanti fotograf a kameraman by som na tvojom mieste riesila uz teraz potom uz nemusi byt sala volna a ostatne veci urcite stihnes aj 4 mesiace pred svadbou saty si mozes dat usit a detajli uz doladis
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu_2323 Najprv sme plánovali svadbu až buduci rok v máji ale okolnosti sa zmenili. Plánujeme tento rok bábätko, teda aspoň počatie. Zo zdravotného hľadiska je to tak narýchlo. A chceli by sme dovtedy stihnúť ešte svadbu. Vždy som si tak hovorila, že bábätko by som chcela až po svadbe. Nuž okolnosti sa trošku zmenili a ak by to bolo možné tak rada by som bola keby sa mi aspoň toto splnilo a stihli by sme to. .. Len si to neviem nejako predstaviť.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Da..ja som tak aktivne zacala pred mesiacom a svadbu mame 23.jula. Mam uz salu, kostol, tortu a zakusky viem kto bude piec, mam zajednanych ludi co budu varit a obsluhovat, vyzdobu vyrabam sama, obrucky budeme mat vyrobene o dva tyzdne, saty v piatok dokoncene u krajcirky, pozvanky objednane...a vela drobnosti uz mame....myslim si ze to stihnes. My mame sice menej ludi ale urcite stihnes. Vela stastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@buducabyvala Ďakujem veľmi pekne ;-) .. Trošku si ma upokojila, že sa to dá.. Takže môžem sa do toho pustiť :-)
Odpovedať
Da sa, my sme zorganizovali svadbu za 2 mesiace :-) a to sme mali cez 100 ludi :-) @mishka08
Odpovedať
@mishka08 Ahoj no my máme svadbu 1.10 a priateľ ma požiadal o ruku 23.4 - takže málo času,ale viac by som ani nechcela. ľudí budeme mať okolo 130 a základné veci ako sala,kostol,hudba,fotograf,koláče,jedlo som mala vybavené za týždeň :) takže sa nemáš čoho báť a smelo do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darinka395 Uaaau..klobúk dole ;-) Ďakujem za povzbudenie... :-) Vždy som si predstavovala, že na plánovanie svadby budem mať rok a všetko si pekne naplánujem.. Nuž realita je trošku iná.. Ale v podstate mi to nevadí..Lebo sa na všetko z toho veľmi teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikadj13 Ďakujeeeeeeeeem :-) Som rada, že ste mi všetky poradili :-)
Odpovedať
@mishka08 aj ja som si to trosku inak predstavovala povodne ale tiez som rada ze sme to vsetko stihli zvladli a vyrocie prveho roka s nami bude oslavovat aj nasa 7 mesacna laska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darinka395 Tak to je supeeer :-) Hlavne, že ste všetci štastní a zdraví :-) Snáď aj my budeme mať také štastie...
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 ahoj, my sme mali svadbu teraz v maji a zacali sme vsetko vybavovat niekedy v polke januara a vsetko sme uplne v pohodicke stihli :) takze si myslim, ze sa to da :) drzim palce ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@maryenmos ďakujem veľmi pekne. Snáď sa nám to podarí a neprídem o nervy :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mishka08 ja som sa nejako pre to nestresovala... je pravda, ze obcas ma pochytila panika, ze este kolko toho treba vybavit, ale vsetko sme v pohodicke postihali. hlavne zacni pozerat saly a zlad to vsetko aj s hudbou a fotografom :) a potom dohodni cas a datum sobasa :)
Odpovedať
ahoj, my sme mali 80 ludi a planovali sme to 4 mesiace, zacali sme v januari a mali sme svadbu pred 2 tyzdnami. Urcite sa to da, len nam napriklad dost pomahali rodicia (aj financne) a aj s ulohami, napriklad moj otec riesil alkohol, mama vyzdobu kvety, mala som aj druzicky, ktore mi pomahali s niektorymi vecami, napriklad skusanie siat, organizovali mi rozlucku so slobodou. Najdolezitejsie je mat zarezervovane miesto a knaza, prip. urad, ostatne sa uz doladi. Musis sa ale pripravit na to, ze mozno budes dlhsie hladat fotografa a DJa, ktori by sa ti pacili a zaroven by boli cenovo dostupni a hlavne volni v tvojom termine, ja som mala najvacsi problem s fotografom, viaceri mi pisali, ze uz su obsadeni. Ostatne veci idu uz lahko, mozno este saty nie su uplne jednoducha zalezitost, lebo take ktore by sa ti pacili mozu byt uz zarezervovane, ale myslim ze v dnesnej dobe je vsetkeho dost a clovek si vie vybrat z tej ponuky. Drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, dá sa to stihnúť za 4 mesiace. Držím vám palce aby Vám všetko vyšlo podľa Vašich predstáv. Ak budete potrebovať s niečim poradiť, pomôcť môžete nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme aby Váš deň bol dokonalý.
Odpovedať
Profilova fotka
@maryenmos @lagatita7 @dalevent Ďakujeeeeeem veľmi pekne všetkým za povzbudenie.. Teraz už viem, že sa to dá a budem sa snažiť aby nám to vyšlo.. Ďakujem ešte raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja poznam babu ktora to mala za 2 mesiace ... a v pohodke ... dolezity je knaz ak mate cirkevny a sala ... vsetko ostatne sa da zohnat ... drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa zasnúbili v apríli a svadba je na začiatku septembra a máme vyriešené takmer všetko :) Ide to, len so sálou a kostolom je najvačší problém :)
Odpovedať
jasne, staci ak najdes salu a miesto obradu, ktore sa ti pacia na rovnaky datum, to je zaklad a potom uz len postupne najst dodavatelov, samozrejme musis ratat s tym, ze niektori uz mozu byt obsadeni, ale inak nie je problem ;) ja mam tiez len 6 mesiacov na planovanie a to chcem september, ktory je velmi oblubeny a riesim to sama a ani nie nejak intenzivne a ide to v pohode ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Za 4 mesiace stihnes urcite vsetko.. my sme si vybrali datum v maji a svadba bola juli 😊 a uplne bez stresov.. vsetko sme mali vybavene za 2 tyzdne a potom sme uz len cakali a ja som obcas nejaku vec spravila co mi este napadlo ze by sme mohli mat ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@sitael @mija29 @aida22 @lenkalow dakujem baby za pomoc 😉 V pondelok ideme pozriet salu kde chceme mat svadbu.. Volny termin maju v oktobri takze to je v pohode.. Od nich vlastne budeme mat vsetko.. Teda ak sa dohodneme to znamena jedlo, vyzdobu a pod. Takze ak by to vyslo tak uz ken pozvanky, saty, oblek, urad, fotograf a kameraman.. 😝
Odpovedať
My sme mali svadbu na den presne 4 mesiace po poziadani a to sme chceli povodne o mesiac skor, ale kvoli hostom sme posuvali. Mali sme 107 ludi a stihali sme v pohode:-) . Zalezi od toho, aku narocnu mas predstavu a trochu aj od stastia na dodavatelov
Odpovedať
A vyhodou kratkeho casu je, ze nebudes moc vymyslat, ja som ak za tu dobu stihla 2x zmenit saty a kopu veci smesi vyrabali sami... Domacu becherovku, bazovy sirup, nejaku vyzdobu, pozvanky...
Odpovedať
Aj dve svadby sa dajú stihnúť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 kamoška si zorganizovala svadbu za týždeň, a po tejto skúsenosti už viem že nič nieje nemožne :D krásne to zvládneš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 Pravdaže sa to dá zvládnuť, len treba chcieť :) za jeden týždeň viete určite vybaviť všetko potrebné: kostol, prípadne matriku...sálu na hostinu, oznámenia, DJa, kameramana, fotografa, svadobné šaty na ďalší týždeň môžeš riešiť tortu, koláčiky, výzdobu, kyticu svadobnú, vizáž, kadernička a máš :) stači len na každý deň si nechať jedno, v prípade ak sa ti hneď na prvý telefonát nepodarí zajednať potrebnú vec alebo človeka, aby si mala ešte celý deň na to zhánať, ak sa ti to podarí na prvý šup, môžeš pokračovať vo svojom zozname a za dva týždne máš všetko aj šaty pre seba ;) Držíme ti palce ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 určite sa dá, kámoška tiež takto kvôli tehotenstvu prekladali svadbu na skôr a naplánovali ju za MESIAC :-) a tiež mali dosť veľa ľudí a povedala, že to bolo úplne v pohode. Ja som si plánovala svadbu 9 mesiacov a niekedy som mala pocit, že to je aj zbytočne veľa, lebo som stále niečo vymýšľala, premýšľala, menila, stále sa mi niečo iné páčilo a tak vybavíš za 4 mesiace a máš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano urcite sa to da.My sme vybavili svadbu cca za tie 4 mesiace.Slo to hladko.Az na jednu vec ze mi kozmeticka odmietla termin a tak som musela narychlo hladat novu,ale nastastie som nasla.Ale asi aj preto to islo rychlo,kedze sme mali svadbu na urade a tam nebol problem s terminom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite ano. My sme ju zorganizovali tiez asi za styri mesiace a to ešte aj zo zahraničia. Bez pomocí svadobných agentúr a podobne. Záleží čo vsetko chceš mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helenahelka @henrieta1983 @svetkamisko @luxdecor @s0nicka dakujem baby, uz som trosku pokrocila no najvacsi problem mi robi kameramam. Uz som zufala lebo niektori si pytaju neskutocne peniaze 🙈 A vlastnr este som si ani saty nebola pozerat. Ale mame uz salu, fotografa, starejsieho, dj, vizazistku..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?