Dá sa spojiť svadba s krstinami?

Profilova fotka
Ahojte ženušky :) ... Mam na vas otazku, cakame babo, som slobodna a premyslame o tom, ci by sa dala spojit svadba s krstom babatka naraz. Nemate niektora takuto skusenost? Neviem ci je to vobec mozne, mat v jeden den oboje. Zatial len nad tym premyslame, kedze som na rizikovom a svadbu robit nechceme v nabl.mesiacoch pravdepodobne, sme obaja veriaci a chceli by sme v kostole. Kamoska mi dnes vnukla napad, nech spravime obe naraz a potom uz len spolocny obed s rodinou. Co si o tom myslite? Blbost?
Odpovedať
na MK sa skus spytat uzivatelky @vladuska99 viem ze ona mala spojene krstiny a svadba :-) @reni1512
Odpovedať
Predpokladam,ze chces mini svadbu.podla mna by to slo,len krstiny sa ti mozu posunut v zavislosti od porodu,ak by skor/ neskor...skuste sa poradit s knazom,i na matrike
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 da sa, pokial ti to bude farar ochotny spravit... kamoska mala tak, ze najskor sobas a potom krstiny
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:) takze ja som mala cca pred tyzdnom nieco svadbu a aj krst zaroven.ale poviem ti takto velmi zalezi od knaza.napriklad moja sestranica ked krstila knaz sa ich spytal ci nechcu aj sobas.my ked sme sli vybavovat krst sme sa ho spytali ci by nas aj nezosobasil,vraj bez problemov.ale kedze sme isli do inej dediny a inej farnosti pod ktoru "nespadame nastal problem..farar z mojej farnosti nam nechcel dat povolenie na sobas a krst v inej farnosti..no tak moj priatel si zohnal zo svojej farnosti povolenie...ale potom nastal dalsi problem,vraj nemozem mat biele saty lebo som zila v hriechu,kedze mam dieta pred svadbou:D no nanervovala som sa dost..no ale nakoniec som aj tak mala biele saty:k ale zase dalsi problem ze bol advent (16.12) a takze trosku aj farar frflal ze teda nemala by som byt vo svadobnom,ale kedze sme mali malicku svadbu prekusol to :) hoci som prisla o zazitok ist pocas svadobneho pochodu k oltaru..:( nevadi... takze ak ti mozem poradit skuste pocas vychadzky z priatelom skocit za fararom a spytat sa ho ci by bolo mozne spojit svadbu aj krst ( pretoze na svadbu vraj treba predmanzelsku pripravu:) ta nasa trvala 30minut aj s cestu ) pretoze sme to vybavovali 3tyzdne pred svadbou a krstom:) ale ak si z mesta myslim ze s tym problemy ako ja mat nebudes :D tak drzim palce ak by si mala nejake otazky vklude napis :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@vladuska99 awoj chcela by som sa informovať kde ste mali tú svadbu mi to takto nejak plánujeme tiež,ale mám strach....
Odpovedať
Podla mna je to skvely napad:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?