Čomu prikladáte najväčší dôraz?

vela roznych prispevkov ma trosku primalo k tomu, aby som sa zamyslela, ze co je pre mna pocas svadby najdolezitejsie a chcela by som sa spytat aj vas... comu teda priladate najvacsi doraz a co je pre vas absolutne nepodstatne? myslim z tych materialnych veci (samotny obrad vynechajme) takze pre mna: doraz: hudba a kvalitny kameraman asi najnepodstatnejsia: vyzdoba
Odpovedať
Profilova fotka
hudba, saty a celkovo moja vizaz...a najnepodstatnejsia asi tez vyzdoba, nech je pekna ale nednoducha, nakolko sala je moderna a stylovo zariadena
Odpovedať
@guiseppinka ja som si najviac dala zalezat na vybere hudby, jedla a fotografa..hudba je podla mna minimalne 50% uspesnej zabavy na svadbe, ked sa ludia nenajedia tak tiez to nie je boh vie co a na fotkach zalezalo mne aby sme mali peknu spomienku kedze som taky typ co rad pozera fotografie... no a najnepodstatnejsie pre mna boli asi kolace, celkovo s alkoholom a nealkom sme si nerobili tazku hlavu ze co kupime, ked chce niekto tak si vyberie aj z toho co ma na stole a vyhoviet sa neda kazdemu, kupili sme asi 5druhov nealka a asi 5druhov trvdeho + vino...
Odpovedať
Profilova fotka
u mna fotograf, aby nafotil aj skupinove fotky s rodinami... chybaju mi fotky s rodicmi, a pribuzenstvom. A tiez niekoho kto sa bude trochu starat a dohliadat na organizaciu...aby vedel akytaky harmonogram kedy co, mal telefonne kontakty (na soferov, na dj, na kameranama, fotografa - v pripade ich meskania alebo inych veci a tiez trosku to usmernoval ked nieco chyba alebo nieco potrebuju hostia aby to vyriesil - aby nebehali furt za vami aby ste to riesili vy zenich a nevesta. No aj ked nam to uplne nevyslo podla predstav, ale hudba - nas dj ten rozprudil taku zabavu ze sa vsetko vynahradilo. Takze dj na jednicku, jedlo a pitie fajnove takze hostina sa podarila, vsetko ostatne pred hostinou bolo dost napate a strasny zhon a nestihacky, nervozita atd...
Odpovedať
Profilova fotka
urcite fotky podla moznosti so vsetkymi hostami (my sme cez jedno tanecne kolo vysli von a postupne sestra posielala vsetkych na fotenie) a aspon jedna fotka so vsetkymi. a hlavne usmev!!! :)
Odpovedať
s tou hudbou mam tiez ten isty nazor... ze nikto si nebude pamatat vyzdobu, menu ale to ci bolo dobre ale zle, to si pamatat bude kazdy... no a este ano, suhlasim, ze vizaz nevesty je tiez podstatna, ale nemam predstavu, tak sa zverim odbornickam a potom posudim, ze ci sa mi to paci alebo nie :-) to je moje kriterium :-D do oci mi nikto nepovie, ze sa mu nepacim a co si pomysli je mi fuk... aj tak sa budem snazit byt najkrajsou zenou pod slnkom pre mojho draheho :-) ostatni su mi ukradnuti... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 to si super napisala...my sme sa vobec nestihli všetci odfotit, čo ma trošku mrzi...vlastne fotili sa s nami ked sme vyšli z kaplnky všetci po paroch, fotky v sale sa mi nepačia...ale aj tak toho mohlo byť možno viac...no nestíhačky :-D inak úsmev ťa prestane baviť, keďže sa fakt usiemať musiš celý deň, ja si viem predstaviť moj ksicht keď sa zas chcel niekto fotit :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa sú najdôležitejšie obrúčky a fotografka. Lebo to nám ostane navždy. Najmenej podstatné sú pre mňa také serepetičky ako kniha hostí (kam aj tak 70% hostí nič nenapíše), holubice a ohňostroj. Výzdoba je síce dôležitá, ale nie v zmysle takom, že by som do nej vrazila štvrť rozpočtu, ale zase záleží mi na tom, ako bude vyzerať.
Odpovedať
Zaujímavé počúvať, čo pre koho je najdoležitejšie.. Ja som asi trocha egoista...Najviac mi záleží na tom, aby som našla skvelé šaty a aby som vyzerala dobre..Plus fotky aby boli krásne (aby sme na nich vyzerali hlavne nenútene, nerada sa fotím). Aby sme mali pekný obrad a aby som neplakala :) Ostatné mi je vlastne jedno :DD Ešte by som chcela, aby som našla príjemného DJ, ktorý nebude púšťať odrhovačky a hovoriť zbytočné blbosti :)
Odpovedať
@miyajima no tak take veci holubice, ohnostroj, kniha hosti to ani neratam... to su veci, nad ktorymi ani neuvazujem :-D
Odpovedať
pre mna je dolezite, aby sme mali krasny obrad a aby tam s nami boli milovani ludia :)
Odpovedať
@sviecka myslela som tie nematerialne veci... jasne, ze pre (asi vacsinu z nas) je obrad najdolezitejsi...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@guiseppinka ja viem :) ale my nemame svadbu, len obrad, tak preto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
.....premna..... 1.saty a celkovo nase oblecenie 2.hudba 3.fotograf 4.jedlo ...a take zalezitosti ako su dekoracie, kniha, pohare...atd....to uz je minimum..toto si aj tak nik nevsimne :)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna je najdolezitejsia celkova atmosfera, dobra nalada na svadbe, jedlo, kolace, vyzdoba, pohodlne lodicky a fotograf. a hlavne aby bol zenich spokojny a spokojny s tym, ako som to cele zorganizovala :-) nezalezi mi na tradiciach (ktore idem vynechat), vysluzkach, zbytocnostiach ako svadobne pohare. A tiez nebudeme mat starejsieho.
Odpovedať
Profilova fotka
hudba, foto, dobre jedlo, vizaz najmenej som riesila vyzdobu (mali sme standard, aky nam ponukla restauracia + kvety riesila moja sestra) a tradicie (tie sme vynechali), nemali sme svadobne pohare ani starejsieho, ani sme neozdobovali auto.
Odpovedať
dobry fotograf, dobra hudba a vizaz ;-)
Odpovedať
výborné jedlo a hudba
Odpovedať
Profilova fotka
Hudba a s tym spojena dobra nalada- bola by som velmi rada, keby sa na nasej svadbe vsetci vyborne bavili. Fotograf- spomienky pre nas. Obrucky- budeme ich mat cely zivot :)
Odpovedať
Profilova fotka
Uces a vizaz, tvoj vyzor, saty a doplnky, nech si fakt sama so sebou spokojna, zrelaxovana a oddychnuta - pre mna takto po svadbe, lebo ja som samu seba nejako nechtiac posunula dozadu a tak to aj dopadlo. Potom fotograf. A ako aj dievcata tu pisu, nezabudni sa fotit s ludmi, lebo svadba bude super rychla a po nej uz bude neskoro. Pre nas bola vyzdoba dolezita, ale my sme mali v netradicnych priestoroch, tak to muselo byt zladene. Najmenej dolezite, comu ja som ale venovala dost velku pozornost, su malickosti ako pierka, torta.. nikoho nezaujimali. Takisto vyzdoba auta, ani si nespomenies, ze mas aj nejaku vyzdobu alebo nejake auto dokonca.
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 plný suhlas:)) my tiez nemam starejsieho ani pierka, ani subor na cepcenei ani odobierku..) pohare za 5 e.)))
Odpovedať
@guiseppinka určite miesto svadby, moje vysnívané šaty,DJ,ktorý urobí fajn zábavu,fotografka, ktorá nám urobí nezabudnuteľné fotky, dobré a kvalitné jedlo a možno so mnou nebudete súhlasiť ale aj výzdoba, lebo tá bude dopĺnať celkovú atmosféru :-) Nepodstatné sú pre nás ,,zbytočnosti´´, ktoré si na svadbe nikto nevšimne a považujem ich za nepotrebné : ako napr. pierka pre hostí,výzdoba auta, podbradníky,podvazok,poháre,set na krájanie torty a pod...takisto aj odobierka a starejší,lebo nemám rada tieto zvyky...ale aj tak najdôležitejšie je to nemateriálne, aby boli ženích a nevesta spokojní, uvoľnení, bez stresov, aby im vyšiel obrad podľa predstáv a mali okolo seba len milujúcih ľudí :-)
Odpovedať
Pre mna bola tiez dolezita vyzaz, aby som sa ja sama citila pekne a este je hrozne dolezite mat pohodlne topanky :) Ja som to trosku podcenila. Ked si nevesta, musis byt vacsinu dna na nohach a ked ta bolia nohy alebo tlacia a odieraju topanky, tak sa ti nechce ani usmievat. Tiez bol pre mna dolezity vyber DJ-a a jedla. Pretoze ked je dobra zabava a jedlo, tak ludia ostatne detaily nevnimaju :) Pri fotografovi som si dala na vybere zalezat, radsej sme si priplatili, aby boli fotky nadherne. Pretoze DVD si ludia pozru max 1krat, ale foto si budem prezerat stale.
Odpovedať
Podla toho,v akom casovom horizonte. Postupne sme zacali riesit jednotlive veci,sala,hudba,foto,video,saty,organizacia...ale v samotny den "mi uz bolo vsetko jedno" bola som pokojna a nerozhadzalo ma,ked nieco neslo podla planue a bolo toho vela,napriek tomu,ze som vopred studovala fora...napr.kyticu na fotenie sme zabudli a to viacere pisali,ze pozor na to a aj tak...a toto bola este malickost...pre mna bolo vsak najdolezitejsie si tento den co najviac uzit,i ked miestami som si pripadala i mimo :-) ale spatne,ked sa na to pozeram,tak fakt dobra nalada,usmev a vela dalsich dobre naladenych ludi okolo seba :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?