Čo robí ženích v deň svadby ?

Profilova fotka
Baby, poradíte mi? Čo robí ženích v deň svadby? Stále sa hovorí o tom, že nevesta ide ku kaderníčke, vizážistke ... spoločný deň ženícha s nevestou začína až niekde okolo obeda a neskôr. Čo robí ženích v deň svadby a kto mu pritom má pomáhať? ďakujem za rady ...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Marcelka - podľa mňa mu pomáha mamina...užíva si tento deň skrátka a tiež ho čakajú úpravy, holenie a tak :-D
Odpovedať
ženích???? No môj sa vyspinká a potom ideme spolu na fotenie a to bude trvať dve hodinky a až potom je obrad
Odpovedať
Profilova fotka
Veď to, že mňa napadlo len holenie ...a????????
Odpovedať
ten moj bude u svedka, a musia vyzdvihnut kytice a ozdobit auto. O 12.00 uz musi byt u mna :-)
Odpovedať
Asi by mal ist pre kvety, zabezpecit a ozdobit auto, pripravit obrucky, pokial ma rodina stretnutie uz pred obradom - mohol by byt hostitel. my toho mame na praci az-az :-) ak ma cas, mohol by dohliadnut aj na vzhlad saly, kde bude hostina. zatial ma napada len toto.
Odpovedať
a čo sa týka kytičky, to nám prinesie DARA, ktorá mi robí aj výzdobu a ozdobí kostolík.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja to už mám za sebou (už to bude rok) a u nás to bolo takto: môj drahý si pospal dlhšie než ja, prišiel za mnou ku kaderníčke a kým som bola pod sušičom, tak mu zastrihla vlasy (lebo inak si ich strihá sám strojčekom... chápeš, že tentokrát som mu to pod "hrozbou smrti" zakázala) a tiaž mu zaholila bradu (nosí strnisko a mal ho aj na svadbu-moja požiadavka), potom šiel pre kyticu, pierko a kytičky pre družičky a potom mal čas na seba... napapal sa, aby mi náhodou neomdlel od hladu :-), potom sprcha, manikúra... veľa toho na práci nemal... potom sa mi už len vyparádil a prifrčal medzitým za mnou... Medzi tým však ešte musel poslať po kameramana... Potom už len prišiel po mňa na fotenie... Auto sme zdobili až po fotení, lebo sme boli mimo mesta, tak aby nám z kytice (mali sme živú) neostali len listy... No jeho hlavná úloha bolo prísť usmiaty, v dobrej nálade... Ale tú mal už od rána...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Môj muž išiel pre kytice,zaradil výzdobu sály a prifrčal zamnou.Bola som u brata a švagrinej, tam ma chystala kaderníčka, tam sa obliekol aj on-vo vedľajšej izbe a medzitým odbiehal k nám domov(vo vedľajšom vchode:-)
Odpovedať
coze?!?!? toto vsetko mam robit? No, ja ze tak pochrupkam, potom sprcha, posledne upravy (holenie, vonanie), oblecenie do obelku a ficim na svadbu.... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D zlaté, že sa zapájajú aj muži, hlavné je, že sa poučia čo by mali robiť v deň svadby :-D dúfam, že sa poučia :-)
Odpovedať
No je pravda, že ženích má ísť po kyticu. U nás je to automatika.
Odpovedať
Článok sa načítava...
to ani nechcite vediet co vsetko bude robit moj drahy, rano umyt auto zaniest ho na vyzdobu dohliadnut na vyzdobu a pripravy v restauracii, potom ist pre kyticu ist domov obliest sa najest sa, potom hajde ku nam pre nevesticku takze az az :-D ale on je rad :-D
Odpovedať
baby, ste v pohode? ja som už riadne nervozna, nikto doma nehovorí o ničom inom len o svadbe a mňa to fakt znervozňuje, chcela by som vedieť či aj vy tak stresujete ako ja, alebo ste proste úplne o.k. môj drahý sa vybuvká a pôjdeme sa fotiť. A potom si príde po mňa - nech je to už za nami.....
Odpovedať
bublinka530 ja nie som v pohode ja uz nervacim kadial chodim asi je to normalne aspon myslim ked nie som v tom sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, nebláznite! Prečo sa stresujete? Ja som sa tešila... a užila som si ten deň naplno... Čo na tom, že mamina tradične chaosila, že sa museli vracať po zákusky a víno pre kňaza, že sa zle zorganizovali hostia pri odobierke... To sú maličkosti, ktoré budete vidieť iba vy a tým sa netreba stresovať. Je to váš deň, treba sa tešiť... budete mať krásne šaty, make-up, účes, bude to deň len a len o vás... Ráno si pekne privstante, aby ste mali dostatok času aj na raňajky a rannú kávu a usmejte sa do zrkadla... povedzte si "toto je môj deň" a nenechajte si to nikým a ničím pokaziť. Držím palce a prajem vám krásnu svadbu a všetko dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
Katarinas...krásny názor a už vyskúšaný ďakujem aspoň ja...fakt to musí byť nádherný pocit v daný deň vedieť, že tento deň je predovšetkým o nás dvoch a o nikom inom ...musí to byť nádherný pocit a normálne sa ho neviem dočkať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) no ten moj tiez pojde rano po kvety (kytice, vyzdoba sv. stola + na auto kvety), zanesie dekoracnu kyticu rovno do restiky, kde uz (dufam) bude vsetko ficat a zdobit sa, tam na to dohliadne (a MMSkami ma bude vraj ukludnovat, ze sa to stiha a ci to tak moze byt :-D), potom pojde vyzdobit auto, potom k jeho mame domov, tam sa vyfesakuje 8-) a na jedenastu uz sa mame vsetci stretnut u nas doma (teda aj cast jeho rodiny) a bude taka mini-odobierka... tam mi vlastne prinesie moju kyticu... no a po dvanastej sa cvalame fotit... takze tiez ma co robit, nudit sa nebude ale osto si pospi trochu viac ako ja ;-)
Odpovedať
pojde pre kyticu, pierka, omrkne salu a kostol, dohodne sa s nasim soferom a potom vsetci pre mna pridu uz okolo desiatej a pojdeme sa fotit a nakrucat.. :-)
Odpovedať
vsetci = zenich, sofer, fotograf/kameraman (1 osoba) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten môj sa bude doobeda chystať, pôjde pre kyticu a pre mňa - o 11hod. máme fotenie potom pôjde do reštiky, kde majú jedho strana stretnutie a malé posedenie a potom o 14.15hod. prídu pre mňa :-)
Odpovedať
Môj mužíček mal perný deň. Najprv šiel zdobiť s kamošmi miestnosť, potom mu volali, že aviu s našimi zákuskami nevedia naštertovať tak rýchlo ich šiel roztiahnuť, potom pre kytičku, do Galanty pre našu klaviristku a ledva sa stihol ospršiť, obliecť a čakať ma pred kostolom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ten moj ma najprv zaviezol ku kadernicke, potom isiel po kyticku, potom na miesto, kde bola hostina - tam zaniesol veci na izbu, aby sme nesli na obrad s kufrom :-D potom isiel k nam domov zaniest saty, no a nakoniec isiel domov, kde nanho cakal oblek a tak. potom ho otec doviezol k nam, vyzdobili auto a isli sme sa fotit. nechtiky som mu ostrihala este nejake 2-3 dni pred svadbou, lebo su potom este chvilu take draplave, tak aby sa vyhladili ;-) no a holica by som v den svadby tiez neodporucala, lebo sa moze nieco pokazit, tak aby to este stihlo dorast :-D a aby nemal plnu tvar vlasov ;-) takze (aspon) ten den pre zenicha nie je nijaka flakaren :-D :-D :-D
Odpovedať
rano sa pekne zobudime... oholim sa + pocuvame cd vyzdvihnem kvety (moja krasna polovicka a aj dcerkou pojdu smer vlasy a vizazistka) po skrasleni nasleduje odvoz dcerky k svokre (tam obliekanie) obliekanie fotenie (Devin, Stare mesto) a potom hurraaaaaaaaaaaaaaaa na obrad :-) kde to o 14 45 vypukne moje takto nejak ze ? :-)
Odpovedať
moongose, gratulujem k perfektnej organizacii!! ;-) vynimka potvrdzuje pravidlo...a ze vraj sa chlapi nevedia zorientovat v zivote!! baby (a chlapi, of kors), ktore to mate pred sebou = hlavne klud, ono to vzdy nejako dopadne...k ziadnej tragedii nedojde...pokial ste si isti sami sebou, pokial nemate pochybnosti, ci vam ten druhy povie nakoniec - ano - tak sa nic nedeje....a k ziadnym pruserom nedojde!! apropos, nasa organizacia: nevesta - budicek 5,30 hod. (nemohla spat), kontrola saly v penzione (vecer pred tym tam mali velku oslavu narodiek - 50 ka :-| ), kontrola vysluziek...odvoz auta do mycky v meste (12 km od miesta ubytovania a hostiny zaroven), s umytym autom na 8,00 hod. ku kadernicke (12 km), styri hodiny u kadernicky (!!! ]-( , ale vysledok stal za to!!), odjazd do miesta ubytka (12 km), obliekanie, kraslenie, zhltnutie 1 chlebicka, pozehnanie od rodicov a hup na obrad (14,15 hod.) zenich - budicek 7,30 hod., vyzdoba saly, odjazd pre kvety (12 km), dalsia vyzdoba saly (tentoraz kvetinova), priprava welcome drinku (od 13,00 hod.), medzitym prichod hosti (ubytovat sa a prezliect), kratke venovanie sa hostom a konecne sprcha, holenie, obliekanie, posledne upravy, pozehnanie od rodicov (pri tomto bode sme sa konecne stretli :-) ) a sup na obrad! bolo toho dooooost.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
holky,ked to tu tak citam,normalne aj na mna ide nervozita, a to mam este 3 mesiace casu. teraz ma to tak prvy krat chytilo,vacsinou si to ani neuvedomujem,ale veeelmi sa tesim. len som zvedava,ako budem vyzerat tyzden pred svadbou,ked uz teraz som nervozna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adka, tak teraz si "naľakala" aj mňa to znamená, že ja podobne a ešte menej juj ha...ale veď pomaly to nejak dopripravujeme a budeme v pohodičke, no nie? Týždeň pred svadbou, radšej neuvažujem ;-) Super svadbu všetkým prajem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
no túto otázku mohla vymyslieť fakt len baba :-D si nemyslite že vám budeme vešať na nos čo budeme robiť kým vy sa budete stresovať :-p 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mne mangel zahlasil, ze jeho jedina povinnost suvisiaca so svadbou bude...dostavit sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
victoria aspoň vieš že príde :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?