Chystanie sa na svadbu. Kde by to bolo vhodné?

ahojte možno blbá otázka, s priateľom bývame spolu,s mojou mamou sa veľmi nemusia...teda vôbec...ide o to kde sa mám nachystať na svadbu?? žiadne vypytovanie u nás nebude,poradí nejaká kočka? je niekto v takej situácii alebo bol??? dakujem, svadba bude malá a neviem či redový musí byť alebo nie...fakt neviem
Odpovedať
1
2
aj my sme bývali spolu už pred svadbou....chystali sme sa obaja u nás doma a potom sme sa so všetkými hosťami stretli u svokrovcov a ostatní hostia prišli rovno pred kostol ;-) nemali sme odpytavanie x-) akurát ja som sa chystala v spálni so sestrou a drahý v obývačke so švagrom ;-)
Odpovedať
dík za radu, a ako to je so svadobnou kyticou pre nevestu? kedy mi ju má dať? vieš u nás je to iné, môj je rozvedený,akže to bude asi trošku inakšia svadba
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj laryssa, my sme pred svadbou byvali spolu 8r a par mesiacov - riesili sme to tak, ze u mna spali moji rodicia a v sobotu prisli surodenci, my sme sa nachystali a odisli sme sa fotit. potom sa nachystali nasi a isli na miesto obradu, kde sme sa stretli s draheho rodinou. ziadne odpytovanie, odobierky,.....no a svadba bola uplne mala a bez tancovania a hudby, lebo sme taku nechceli. takze aj odcepcenie a podobne veci boli vyriesene. nam to tak vyhovovalo a ak to vadilo niekomu druhemu, tak to bol jeho problem. kyticu mi dal drahy, ked som mu doma pripla pierka tesne pred odchodom na fotenie
Odpovedať
aha... a čo s kyticou v kostole??
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali na urade a cely cas som si ju drzala v ruke, nebola velka
Odpovedať
aj v kostole je to asi tak???
Odpovedať
Profilova fotka
ako je to v kostole netusim. ale skus popozerat svadobne albumy - ak som si dobre vsimla, tak nevesty si kyticu drzia v ruke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, takže my s mojím nastávajúcim tiež bývame spolu. Na svadbu sme dohodnutí, že ja sa budem chystať u mojem maminky (rodičov mám rozvedených) a on u svojich rodičov doma. Dodržujeme tradíciu, že ženích nesmie vidieť nevestu skôr ako v deň D.
Odpovedať
aj ja nechcem aby ma videl a potom má prísť pre mňa???
Odpovedať
Profilova fotka
laryssa byvate spolu a nechces aby ta videl? ak sa budete chystat u vas, tak potom si to doma musis zariadit tak, aby ta nevidel nachystanu alebo sa pojdes pripravovat k tvojej mamine. stretnete sa spolu n amieste obradu a tym padom sa nemusite ani odpytovat a podobne veci. staci sa nad tym trochu zamysliet a vsetko si spravne zorganizovat ;-) hlavne dat vsetkym dostatocne jasne pokyny a trvat na ich dodrzani
Odpovedať
joj sissik dík za radu aj som myslela že budem u mami sa pripravovať,ale ako potom pojdem do kostola? či môže pre mňa aj on prísť??? zmätok ako to je najlepšie??
Odpovedať
Profilova fotka
laryssa hlavne si rozmysli, ci chces alebo nechces, aby ta videl pred obradom ;-) ak nechces, aby ta videl, tak chod do kostola na inom aute ako on. ak chces, aby pre teba prisiel pred obradom, tak to trochu popiera poziadvku, aby ta pred obradom nevidel ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a neporadíš??? najradšej by som ho prekvapila, aby ma až v kostole videl
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, Keďže sme sa fotili pred obradom, manžel ma videl, ale až pripravenú. On sa obliekal u susedov - práve preto, aby sme sa nechystali spoločne.
Odpovedať
Profilova fotka
larysa tak si zajednaj 2 auta, jedno pre teba, jedno prenho. on nech sa chysta u vas, ty sa chystaj u mamy. do kostola nech pride skor on a pocka ta aj s kyticou pred oltarom. potom vojdes do kostola ty, da ti kyticu a mozete zacat. odpytovanie v takomto pripade logicky nezapada do scenara svadobneho dna.
Odpovedať
joj dobre tak to urobím,ved ma môže odviezť niekto z rodiny...dík
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne nech to vyjde, ako si predstavujete ;-)
Odpovedať
joj to dúfam,ale až budúci rok to bude
Odpovedať
Profilova fotka
Laryssa: boli sme v podobnej situácii ako ty. Pred svadbou sme spolu bývali a ja som chcela, aby ma manžel videl až v kostole. V piatok pred svadbou som sa teda odišla chystať k segre a on sa chystal doma. Do kostola sme išli každý iným autom a keďže som nechcela odobierku, kyticu mi priniesla segra. Kyticu máš v kostole celý čas v ruke a keď budeš potrebovať voľné obe ruky, podáš ju svedkyni na chvíľu. ;-) Tiež sme mali malú svadbu (30 ľudí), ale redový sme mali a bola to najkrašia časť zábavy, takže odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my uz tiez byvame spolu a svadbu budemem mat 8.9. Ja sa pojdem chystat k maminke ale povodne som sa chcela chystat uz u nas, ale kadernicku aj vizazistku mam v meste kde byva moja mamina, takze som to nakoniec zmenila. Aj mne sa paci, ze ked zenich uvidi prvy krat nevestu ako vchadza do kostola. u nas to nie je realne, pretoze sa ideme fotit pred obradom.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj a este k tej kytici v kostole. u nas ju na zaciatku drzi neveste, ale potom ju knaz zoberie a polozi na oltar. To preto, aby ti nezavadzala pri prisahe.
Odpovedať
ja sa tiez pridavam do tejto temy. my tiez byvame spolu, sice iba 4 mesiace, ale ziadne pytanie u nas nebude. na obrad pojdeme od nas, cize budeme sa chystat spolu. podla mna je to uplne normalne, ked dvaja spolu ziju.
Odpovedať
dakujem aj tak ste mi pomohli
Odpovedať
Profilova fotka
Bola by som rada, keby aj mne niekto poradil, ako by sme to mali spravit. Byvame spolu 2 roky a mame 20 mesacneho syna. Svadbu mame o 14h, lenze syncek sa okolo 13h bude budit, potom ho rychlo nakojit a obliest a potom aj seba. Ako to mam vyriesit, aby hned nevydel?
Odpovedať
Ahoj, takze vy pojdete zo spolocneho bytu. A sami, alebo tam bude aj vasa rodina?
Odpovedať
Profilova fotka
adupal, a co keby si sa prezliekala v mieste kde mate hostinu? urcite tam niekde je nejaka miestnost, moja kamoska to tak mala a bolo to super, nastavajuci ju nevidel, prezliekla sa na mieste kde bola hostina, tam potom prebehla aj odobierka a odtial vsetci svadobcania odchadzali na obrad ;-)
Odpovedať
alebo nech sa tam prezlecie zenich. nevesta nech je doma, lebo doma bude spat aj maly syncek. bude to mat jednoduchsie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
K nam domou maju prist rodicia a sestra( druzicka ). To by bol celkom dobry napad, ale hotel, kde bude oslava je vzdialeny od nas okolo 20 km. Co myslite, mohli by sme sa kazdy obliect v inej izbe a cakat na rodicov?
Odpovedať
ja myslim, ze by ste to tak mohli kludne urobit. takto to spravila aj kamaratka. kazdy sa prezliekal v inej izbe a uvideli sa az ked sa uz islo na sobas. ;-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
moncika15 • Dnes o 16:39 ahojte,ako budete riesit alebo ako ste riesili odobierku ked byvate spolu u vasix rodicov? my byvame u nas....a az teraz ma napadla tato komplikacia uz ked mam odobierku v hlave naplanovanu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?