Chudnutie do svadobných šiat

Ahojte kocky, vidim ze je tu vela tem sice, ale je tam aj vela odpovedi....tak zakladam novu temu, kde si mozeme vymienat rady, skusenosti a vsetko okolo toho :) Nech sa nam dari!
Odpovedať
A zacnem hned ja, som sice stihla, ale chcem byt do svadby este viac. Tento tyzden od pondelka som upravila stravu, drzim sa uz stvrty den. Vylucila som vsetok chlieb, pecivo, kolace, sladkosti, jem vela ovocia, zeleniny a hlavne pravidelne. Vela pijem. A od zaciatku maja cca cvicim kazdy den bodyrock - veeeelmi odporucam, krasne sa z toho formuje postava :) Len moja smola bola ze som cvicila a jedla vela, takze teraz idem na to aj s upravou stravy :)
Odpovedať
Ja sa pridavam. Potrebujem 20 kilov. No uvidime ako to pojde
Odpovedať
@mariabol ahoj, som rada ze nie som v tom sama :) Kedy sa vydavas?
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa ku vam :) ja začinam od zajtra s 90 dnovou dietou, dnes pekne spíšem čo a kedy budem jesť a možme začať s dietovanim :D
Odpovedať
@romina1912 ahoj, tak ta pekne vitam a drzim palce. Ja som 90 dnovku drzala cca tri aj pol roka dozadu a schudla som paradne, kila isli dole same a to som teda nebola pri sebe. Schudla som vtedy nejakych 13 kil a drzala som to len dva mesiace, musela som prestat lebo uz zo mna len kosti ostavali :)) Ja som akurat docvicila bodyrock, uplne zo mna tecie :-N A ten fantasticky pocit je na nezaplatenie. Dnes som sa drzala -rano som mala vlocky so slnecnicovymi semiackami, na obed acidko, potom mlete rezne s uhorkami a jablko a vecer uz iba cottage :) Teoriu ovladam, len sa snazim ovladat samu seba :) Ja len formujem a o to to ide tazsie :-S Ale ja to dokazem!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx super!!! wau, dufam že aj ja budem mať taku pevnu volu :-N , po 2 mesiacov som uvidela kamratku, ktorá drží 90 dnovú dietu a krásne schudla ( 10 kíl ) uplne ju to zmenilo a to ma nakoplo, že musím aj ja !!!! :-p Ak máš niekde ,,recepty na každy den ,, mohla by si mi to poslať? dakujem a držím palce aby sa ti podarilo vyformovať podla tvojich predstav :-)
Odpovedať
@romina1912 myslis tu knihu o 90 dnovke? Skusim zajtra pozriet, mozno ju este budem mat niekde v starych mailoch. Ale ja som absolutne nesla podla tych receptov, ja som jedla co som chcela ja sama, len som dodrziavala skupiny - cize v skrobovy den napriklad mi chutili varene zemiaky so zeleninou, v uh den som lubila jest cestoviny s orechami posypane alebo s lekvarom a tak....Ani jeden jediny recept som si neuvarila :) A schudla som vtedy naozaj velmi dobre a to dokonca bez akehokolvek cvicenia, len tou stravou. Zaklad je pit vela vody a potom nemiesat tie skupiny a pojde ti to, uvidis :) Na mne nohavice plantali uz po nejakych dvoch tyzdnoch a to dost vyrazne. Ja som velmi rychlo schudla prve kila, do dvoch tyzdnov som mala dole snad sest - sedem kg....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ako tak čítam tvoje slová tak túžim len potom aby som na sebe videla vysledky :) pustim sa do toho, nech to stoji čokolvek :-p dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx Ahoj! Znie to tu velmi zaujimavo ;-) Tak som si pomyslela,ze sa aj ja podelim. Schudla som od zaciatku roka 8 kil a to len tym,ze som davala pozor co jem a tiez som cvicila. Par mesiacov doma Zumbu a potom som zacala chodit do posilky. Citim sa dobre,lebo to nebol taky velky sok pre moj organizmus. Myslim ale,ze by som chcela skusit aj nieco, po com sa vysledky ukazu trosku skor. Citim,ze teraz totiz stojim na rovnako bode :-( Ak Ta pekne poprosim mozes tu knihu poslat aj mne? Budem Ti naozaj vdacna! Dakujem!
Odpovedať
@zuzx ja az buduci rok v septembri tak hadam to stihnem nejako. ani saty si zatial nejdem vyberat.nechavam to na februar. nasla som si trenera, s ktorym dvakart do tyzdna cvicim. mam upravenu stravu, tak uvidime ako to pojde
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja aj ja aj ja :) chcem schudnut a konecne som zacala opat na tom pracovat, mne by stacilo nejakych 15 kg dat dole a bola by som spokojna, tak drzte paste, u mna je to najhorsie s tym cvicenim, mam dost vela zdravotnych komlikacii a mozem akurat tak jogu, pilates a plavanie ale najvacsim problemom je odhodlat sa. Aj dnes som mala rano budik na 6,30 ze pojdem na pilates ale.........zacvakla budik a spala dalej :( boze baby ako to zvladate? Ale verim tomu ze svadba je dostatocna motivacia, som sa rozhodla vyskusat 12 tyzdnovy program pilatesu co cvicila po porode Bibiana Ondrejkova, je o tom aj taka knizka. Dohodla som sa s jednou lektorkou pilatesu ze bude prvy tyzden cvicit so mnu aby som spravne ovladala zaklady tak drzte paste :)
Odpovedať
10kilo za půl roku, kdo má zájem půjčím svou máti, v kombinaci s Kalouskovými opatřeními jedou kila dolů ani nevíte jak
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nuz, pridavam sa, tiez by sa patrilo aspon takych 10 - 15 kg, len svadba je uz onedlho... :-( Mam skor ten problem, ze schudnut sa aj podari, len pri co len malickom pocite vitaztva mam sklony povolit si uzdu a potom idu kilecka zavratnou rychlostou naspat... Keby to tak lahko slo aj opacne ....
Odpovedať
Ahojte baby, tak som rada ze sa nam to tu zbera, kludne piste ako sa vam dari :) Ja som sa vcera drzala dobre, nejedla a nepisla som ziadne blbosti, vecer som si zacvicila bodyrock :) Dnes mam za sebou vlocky s hrozienkami, slnecnicou a medom, kavu a tesim sa na poobede kedy si dam nejake ovocie :) A opat sa chystam na bodyrock :) Vydavam sa az v juni, takze casu dost zatial. Ja ked som chudla pred tromi rokmi tou 90 dnovkou, tak som mala inspiraciu v podobe svadobnych siat :-N To boli moje vysnivane. Ale uz ich nechcem :)
Odpovedať
Tak ako sa drzite mile chdnuce? :) Ja som sa pred chvilou vratila z kina a odolala som kebabu, ktorym sa napchaval moj poloviciak, tak som na seba hrda :) Rano som mala ovsene vlocky, potom som jedla dusenu papriku s vajickou a k tomu dva grahamove rozky ako obed, potom dve broskyne a nakoniec som si do tasky zabalila jedno jablko, ktore som zjedla pred kinom :) Sice som dnes necvicila, ale aspon strava ok :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa pridam aj ja....svadbu som sice uz mala, ale formovat postavu by som si chcela aj tak...Pred svadbou som drzala nejake dva mesiace uz spominanu 90-dnovu dietu (v mojom pripade len 60-dnovu :-D). Schudla som nejakych 9kg, samozrejme som cvicila popri tom. Teraz mam uz o dve kila viac, ale som sa nejako rozpapala, ale je to plus minus, drzim sa vzdy co najlbizsie tej vahy aku som mala po schudnuti. Samozrejme cvicit som neprestala, aj ked mam pocit, ze to trosku flakam...motivaciou je aj moj uz teraz manzel, ktory zacal cvicit niekedy vtedy ako ja, ale drzi sa stale, kazde rano o siestej chodi do posilky. Ale kedze ja robim na smeny, tak sa mi neda chodit s nim :-( Inak by to bolo super :-/ Do buduceho leta by som chcela svoju postavu vyformovat tak, aby som sa za nu nemusela hanbit, ked sa vyzleciem do plaviek...mozno nie som nejaka tucka, ale co sa tyka brucha, tak s tym som strasne nespokojna...Baby, drzim vam teda palce, nech sa vam do svadby podari schudnut kolko potrebujete, mne sa to podarilo a nezabudnite, ze po svadbe v tom treba pokracovat!!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
@sjaresova tak vitaj medzi nami aj ty, 9 kg, myslim ze dobra inspiracia pre nas vsetky :) A teda dokaz ze to naozaj ide :) Tak ja som sa akurat naranajkovala, moje oblubene vlocky s kavou :) Citim sa uplne lahucko, tusim mi brucho splaslo a mam ho konecne uplne ploche ked nejem piate cez deviate :-N
Odpovedať
No dnes som to dorvala. Pred chvilou som si dala pizzu ktorej som vcera odolala :) Nevadiii, ideme dalej :)
Odpovedať
Kde ste kocky? Chudnete? Drzite sa? :) Ja mam za sebou akurat obed, kuracie maso s cerstvymi uhorkami :) A mala by som ist cvicit ale nechce sa mi :)
Odpovedať
Ahojte, ako ste na tom?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ahoj! aj ja sa chcem pridať :) svadbu mam až v septembri 2012 no ale netreba zaháľať si myslím :) mam v plane začať tu 90 dňovku a ty si ma silno inšpirovala ešte viac :) ja potrebujem schudnúť tak max 10 kg, možno aj 7 by stačilo :). Začínam 10. augusta lebo kamoška chce začať so mnou a teraz je na dovo. Tak ja zatiaľ pripravujem plán. Urobila som si tabulečku kedy je aký deň a vypísala základne zásady tej diety. No a ešte potrebujem si spísať, ktorý deň sa čo môže jesť. Môžeš mi dať prosím zopár tipov čo si jedávala jednotlivé dni? Jasne, že si to pozriem aj na nete ale chcela by som čo najviac inšpirácii aby som mala viac možností aby som sa necítila tou dietou príliš obmedzovaná... proste nech mám pocit, že mám aspoň trochu na výber :). A hlavne by ma zaujímalo či ti kilečka nešli hore keď si s tým skončila - myslím nejak radikálne a rýchlo. Lebo kamoška ma straší, že potom priberiem ešte viac... ale ona je pesimistka a pažrava ;-) a ja sa snažím celkom zdravo stravovať aj tak bežne.... takže tak... dik za rady :) A držte sa všetky :)
Odpovedať
@burelka ahoj, vitam ta medzi nami! A samozrejme drzim palce, zelam pevnu volu a vela zhodenych kileciek :) Takze len tak narychlo, v bielkovinovy den mozes akekolvek maso, najlepsie dusene so zeleninou, pripadne potom mliecne veci, jogurty, acidka, syry a tak. Nemalo by sa vraj kombinovat maso s mliecnymi vyrobkami, bud jedno alebo druhe. V skrobovy den by to mala byt bud ryza alebo zemiaky, so zeleninou. V uhlohydratovy den bud cestoviny alebo potom veci od muky - pizza, buchty, kolaciky. No a v ovocny den len ovocie, pripadne namiesto ovocia 100% stavy. Toto je naozaj len veeeelmi zjednodusena verzia v akej som sa tym riadila ja, poriadne si to radsej precitaj v knihe, tam budes mat urcite vsetko napisane :) No ak tej casti ci sa mi kila vratili....tak poviem ti tak. Vratili sa nejake, ale to skor kvoli tomu, ze som bola velmi vychudnuta uz, ja som s tym musela prestat, lebo ludia sa zacali bat o mna. Vsetko na mne viselo, mala som len kosti. Skratka som dost hlboko podliezla to svoje minimum a bolo to vidiet. Tym ze som vysoka, tak to bolo este zjavnejsie. Ak si ale z dietky ponechas tie dobre zvyky (nepit sladene napoje, nesladit kavu, caj, neprezierat sa a podobne) tak nie je sanca aby sa ti to vratilo. Co boli baby ktore pribrali naspat a este viac, tak sa po diete zacali prezierat a to bol ten dovod. Lenze ono sa to velmi lahko hodi na nejaky imaginarny jojo efekt. Ten podla mna vobec neexistuje. Ak nezacnes zrat, nepriberies naspat a uz vobec nepriberies este viac. Takze asi tak :) Ja som teraz tri dni hresila, lebo som mala nejake oslavy, ale poctivo bodyrockujem, takze to az tak neriesim. Pri bodyrocku sa zo mna leje pot, tak je to hadam ok :) A zajtra zasa pokracujem ukazkovo. Dufam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ahoj, dakujem za rady a povzbudenie :) normalne som tak motivovana, ze sa neviem dockat kedy zacnem :-D zacala by som aj hned ale slubila som tej kamoske, ze zacneme spolu aby nam bolo lahsie... tak vydrzim este tyzden :) zatial pozhanam tu knihu. A na ten jojo efekt mam rovnaky nazor ako ty. Ked sa raz niekto preziera a niet mu rady a nedajboze aby sa trochu rozhybal tak potom je to dobra vyhovorka.
Odpovedať
No co kocky, ako? Ja som sa nakoniec dala od tohto pondelka na delenu stravu. Obedy mavame hnusne v robote, takze mi vyhovuje ked to delim a jedavam vzdy len maso alebo len prilohu so zeleninkou, aj mi to viac chuti ako klasika :) A vela cvicim, no chcem dat dole sest kil, som zvedava, snad to pojde :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, odporucam kavitaciu... 2cm po prvom sedeni dole, neboli to, 5 osetreni jednej partie a trvale vysledky... Mam za sebou 4 sedenia a o cislo mensie oblecenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase mam za sebou prvu hodinu Anti Gravity Jogy :D a sa mi to paci, od septembra pridam este 3x do tyzdna plavanie a pojde to :)
Odpovedať
No caute :) Ja som akurat zhresila styrmi bonbonami, krava som, no nevadi, vybeham to dnes bodyrockom :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. Tak ja mam dnes 12. den 90-dnovej diety. Zatial to zvladam v poho ale dajako pomaly to ide. Schudla som mozno kilo :( zacinam sa bat ci to bude mat ucinok. Ale nevzdam to urcite :). Chcela by som poprosit o radu kto ste tuto dietu drzali ako ste si vysvetlovali ten kedy mozete na veceru kus torty alebo kolac :) ani v knihe to neni velmi blizsie specifikovane. To mozem akykolvek kolac alebo tortu? a ake mnozstvo asi? a ten kusok cokolady? mozem iba jednu kocku alebo kolko? zacinam sa bat ci nerobim nieco zle ked dajak vyrazne som nezacala chudnut a to sa naoza snazim co najpresnejsie to dodrziavat.
Odpovedať
@burelka a z akej vahy ides? Lebo ono to lahsie ide z vyssej vahy samozrejme, tam su tie ubytky velmi velke. Ja som nemala nejaku extra nadvahu a islo to aj tak, asi treba len vydrzat :) No a co sa tyka toho dna kedy mozes sladke, tak ja som to robila tak, ze na obed som si dala bud cestoviny s orechami, alebo nejake kolace kysnute, skratka nejake mucne jedlo, podla toho co bolo na vyber v zavodnej jedalni :) No a na veceru som si zvykla kupit jednu alebo aj dve moje oblubene napolitanky, kedze tortu som doma bezne neskladovala :-N Podla mna tam ide len o to, aby si upokojila svoje chute, kludne si daj to co lubis. Ja som si nedavala ani tu odporucanu cokoladu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx no idem z vahy tak 68 ale meriam 178 cm, nemam nejak velku nadvahu ale je co dat dole a hlavne asi potrebujem spevnit.... Moj najvacsi problem (pre niekoho mozno vyhoda) ze mam ten tuk rozlozeny rovnomerne... ze nemam napr. len velky zadok alebo len brucho... proste vsade trocha... a najviac ma stvu ruky a lytka... preto ani sukne nenosim a ruky ma trapia asi najviac lebo to sa v lete uz naozaj neda schovat :( Co sa tyka toho jedla... orechy neznasam :( mohla by som si dat napr. cestoviny s makom alebo struhankou? s tym ze tam ale musi byt trocha cukru? ci cukor ee a radsej nieco ine vymysliet? a na vecer som si napr. kupila medove rezy alebo ma kamoska zlakala na veternik :) myslis ze je to uz moc? v kazdom pripade urcite bojujem dalej :) tebe to slo od zaciatku rychlo?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?