Catering pred kostolom

Ahojte, nevedeli by ste mi poradit niekoho, kto vie zabezpecit male obcerstvenie pred kostolom. po obrade kym sa bude gratulovat by sme chceli ludom podavat pagaciky, zakusky a maly drink. nechcem rodinu do toho tahat, aj oni by si den mali uzit. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
a nejakych kamaratov takych co nejdu na svadbu keby si poprosila?
Odpovedať
ale to zvycajne praveze robi rodina - a zas, to sa tam nestoji nejak ze dve hodiny, to je len na gratulacky a ide sa na hostinu.. upiect zopar pagacikov, nejake slane pecivo z listkoveho cesta, kolace ti velmi jest nebudu, aby sa aj nezaspinili - kupis listkove, vyvalkas upecies, to mas za jeden diel 20min serialu hotove - a to aj staci :-) a neviem preco by si to nemali uzit, este som sa fakt nestretla s tym, ze by to niekto robil nasilu, a to som uz bola na x-svadbach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ale ked nechce do toho zapajat hosti zo svadby tak by som si zavolala tiez nejakych kamaratov.. ale je pravda ze to vacsina rodina robi a keby si sa spytala tak myslim ze nejake mlade sesternice by boli ochotne, ci myslis ze nie?
Odpovedať
ja co viem tak to robia druzicky jedna ulieva a druha ponuka pagaciky, kolaciky co kto chce ci slane ci sladke a neviem ci by som za toto niekomu platila, myslim ze ak nechces rodinu tak kamarati by ti pomohli podla mna vsak toje chvilka kym sa zagratuluje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?