Budem mať svadbu. Čo treba urobiť najskôr ?

Ahojte! Prave som sa zaregistrovala na mojasvadba a stanoveny termin svadby, Je to 26.augusta 2006. Bude v okrese Malacky. A moja prva a pre mna najtazsia otazka - Co najskor??? Kde zacat??? Zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
prestudovat celu stranku, vsetky clanky a hlavne planovac:))
Odpovedať
Hlavne si zozente rychlo nejaku salu, pripadne restauraciu na svadobnu hostinu. Cim blizsie mate termin tym tazsie to moze byt:-( A prajem vela stastia v spolocnom zivote! ;-)
Odpovedať
Ja viem ze je toho velmi vela, ale ostala som uplne prekvapena, ked teraz citam, co vsetko tu uz mate vy ostatne objednane a rezervovane na august. Myslela som, ze mam este dost casu, ale asi som sa mylila. Neviete mi poradit kde maju v BA naozaj pekne saty?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nitram1374, rozmyslali ste uz kde budete mat oslavu,my sme uz nieco pobehali v malackach tak priblizne viem kde sa da a za kolko.svadobnych salonov je v ba dost,urcite si vyberies ale ked chces nejake z novej kolekcie,uz by si to mala ist aj omrknut,lebo ide to na dracku.je tam par veci co by sa mali zarezervovat vopred,inak potom to je uz pohoda.potom uz budes iba vymyslat a spekulovat,ze by si si rozhodla pre nieco ine,t.j.teda moj pripad.
Odpovedať
Ahoj Veron, dakujem Ti krasne. Ty budes mat svadbu v Malackach? Lebo aj ja som spekulovala ale sa neviem presne rozhodnut. A ako sa tam pohybuju ceny? Je to lepsie ako napr. v Ba? Lebo som pocula, ze to nieje az taky rozdiel. Takze mam hlavu v smutku. :-(
Odpovedať
Ahoj Niram! Tesim sa, ze budes dalsia v klube na 26.8.! :-) Neboj sa, vsetko stihas.. Priestory a kostol si rezervuj ako prvy. Hlavne klud, vzdy sa nieco najde! Potom satocky, dj, a fotografa, oznamenia... Toto vsetko som ja doma vybavila za 3 dni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nitram, hej rozhodli sme sa to mat v ma,pobehali sme stupavu aj zohor,ale najviac sa nam pacilo v ma,konkretne je to ten vedla cerveneho domu,myslim ze sa vola atrium.cena vychadza 750 na os.,to je fixne menu,v com je fl.vina,2x nealko,3 chody a kava.Ostatne si mozes priniest sama,sladke slane a alko.Co bude asi vacsi problem je nealko,kt.sa bude musiet kupovat za ich ceny.Ale uz sme nemali cas hladat nieco.Cize sa ta cena dost vysplha a kludne to mozes potom porovnat s ba.inak vsade inde sa to pohybovalo tak okolo 550,600 na osobu.freya ma pravdu,vsetko sa to da.My sme tiez skoro vsetko vybavili za 4 dni.Este musime zabezpecit autobus a potom nejaky rozvoz po polnoci,to nemam ani sajnu kde a ako. Inak je tam otvoreny aj novy hotel zuzana pri kablovke,celkom v pohode to tam vyzera a cena je okolo 600 ak sa nemylim.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/my/todo.php http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?