Biely ručník alebo šatka. Kde zohnať v Bratislave?

Ahojte, chcela by som vas poziadat o radu pri zhanani bielej satky alebo rucnika. Byvam v Petrzalke a my nemame nejake tradicie ze odcepcovanie v krojoch, prezliekanie sa don a pod. ale predsa by som o taky zvyk ako je odcepcovanie nerada prisla. Tak som si povedala, ze namiesto cepca si dam rucnik- ale ja ho neviem nikde zohnat, jedna babka nema, druha take v zivote nemala na hlave a ostatne starsie damy u nas uz nejsu. Neviete mi poradit, ze kde by som taku satku alebo rucnik zohnala? Mal/a by byt cisto biely/a, so vzorom alebo bez vzoru- len nie zo smyklavej latky. Dakujem
Odpovedať
bielu satku by si uz nemala mat na hlave po zacepceni...skor cervenu alebo inofarebnu:-) to len z toho tradicneho hladiska...no a take saty najdes v beznych galanterkach, urcite niekde v starommeste take obchodiky su..alebo mozno v obchodnom dome dunaj, tam maju pekne aj tradicnejsie a konzervativnejsie veci:-)
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
monciky ale daju sa aj vo svadobnych salonoch poziciat priamo cepce ak by si chcela ;-)
Odpovedať
viem, ze sa davaju farebne satky ----- nie biele ;-)
Odpovedať
cepiec nechcem- lebo ma dlhsie vlasy a som na ne velmi hakliva :-) , satku este znesiem som zostala prekvapena, ze sa nedava biela, lebo aj tu v albumoch su kocky s bielymi cepcami a aj so satkami. Pokukam vsetky albumy a zhodnotim, ze aku farbu si dam. Baby dakujem za rady ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?