Aký text na menovky na svadobnej hostine ?

baby viete mi poradit pekny text na menovky ktore budu na stole- pise sa hostom aj podakovanie ze prisli ???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hej meno hej len do vnutra som myslela kratky text ze dakujeme ze prisli.......datum a nase mena alebo nieco podobne Viem ze takato tema tu uz bola ale neviem kde sa stratila .....viete mi poradit?
Odpovedať
Ja tam budem mat iba mena... :-D
Odpovedať
to je ok ale davam male darceky k tomu menovku a myslela som si ze by bolo ok keby som tam napisala kratky text ....podakovanie... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
nahodou skvely napad ;) ale ako vidis my take nemame, ani ze text na menovkach, nieto uz na text samotny :)
Odpovedať
A nechces radsej poslat dakovne karty? Tam rucne napises dakovanie, kazdemu osobne aj za dary a nalepi sa tam vasa foto zo svadby! :-)
Odpovedať
hej tiez dobry napad ale musim nieco vyriesit aj s tymi menovkami zda sa mi to dost originalne a hlavne pozorne a mile.....fotky budem rozdavat tiez po svadbe - dufam ze sa par vydari :-) :-) :-)
Odpovedať
Bola som na svadbe kde jeden par mal menovky s fotkami kde bol jeden z paru, alebo oba odfoteni spolu s hostom.. vcelku sranda. Ak mas malu svadbu, neni to problem tolko foto najst.
Odpovedať
a co tak to co Bayka dala teraz do pripravneho albumu! to je mile!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na druhej strane menoviek napisane: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-)
Odpovedať
mile ale mame len malu svadbu - vlastne obed s rodinou 28 ludi takze priat im dobru zabavu to asi nie je na mieste......stale hladam to podakovanie viem ze to tu uz bolo pisane ale kde??????????? myslim si ze k darceku sa hodi skor to podakovanie
Odpovedať
Profilova fotka
Ee, tak to mas asi pravdu :-D Neviem, co by sa tak hodilo pre taku mensiu spolocnost... Nieco ako: "sme radi, ze travite nas najkrajsi den s nami..." alebo nieco take...? Neviem, skus pohladat cez vyhladavac vo fore. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
hej hej nieco take by sa tam hodilo..... uz asi hodinu vyhladavam ten prispevok a nic som nenasla no nic ved uz nieco sama vymyslim - ale urcite tam nieco napisem je to mile :-) :-) dakujem baykalac
Odpovedať
dakujeme Vam, ze ste v nas velky den boli s nami dakujeme Vam, ze ste ten krasny den prezili s nami uz som to nasla nieco zkombinujem a mam to huuuura :-) :-) :-) cauko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?