Aký máte rozvrh svadobného dňa?

Stale si lamem hlavu nad tym ako to vsetko zorganizovat aby som nebola v strese, aby vsetci mali ulohy zadelene , aby sme sa nenahanali ale aby sme aj vsetko stihli. ja vsanem asi okolo siestej , pojdem si dat urobit vlasy , potom makeup a o jedenastej pol dvanastej musim byt doma. o 12:00 pride moj snubenec s rodicmi a starejsim ma vypytat 12:30 skonci podakovanie rodicom upravima makeup a ideme sa fotit 13:00 - 15:30 fotenie . je to dost ? pre mna je toto fotenie asi najdolezitejsie 16:00 17:00 sobas kolko trva cela omsa aj s gratulaciami ? 17:30 mozno hodina fotenia ale asi uz s rodicmi a kamaratmi 18:00 vecera do 24:00 zatial neviem o pol noci daky program s balonmi a podobne. ako to mate vy ? nemam posunut tu odobierku uz na 11.00 aby som stihla toho fotenia viac ? ako dlho sa zdrzim u kadernika a vizazistu ? dakujem za radu .
Odpovedať
na X svadbach som videl velmi vela roznych rozvrhov... a na skoro vsetkych svadbach som videl, ako nevesta roztrhala ten rozvr uz o 11:00 pravdupovediac velmi som si vas rozvrh necital, ale urcite by bolo dobre mat zhruba cosi napisane, no hlavne nechat to volne plavat - neviazat sa na jeden zdrap papiera. potom budu vsetci okolo nervozni (a verte mi, ze viem o com hovorim - aj moja manzelka to mala podobne :))
Odpovedať
@martinka1234 čo sa týka toho fotenia, presne na to som sa pýtala nášho fotografa :) Odpísal mi, že mal už fotenia od 15 minút až do 4 hod., že je ideálne vyhradiť si nejaké 2 hod. aby sa stihli vystriedať nejaké miesta, aby to bolo pestrejšie ;-) ovšem ak za tým miestom nemáš v pláne cestovať 30 minút... :-) je dobré urobiť si približnú predstavu o tom, čo koľko asi trvá a tak, ale najpodstatnejšie je dostaviť sa na sobáš včas 8-) kvôli ostatnému by som si hlavu nelámala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tym, ze nebudeme mat fotenie v den svadby.. zaciname o 14 :) rychla odobierka, par foto s druzickami v parku a o 16:00 obrad :)
Odpovedať
aaaach..ja nemam ziadny rozvrh estee.:D..ale to fotenie najviac zabera moje myslienky :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, my sme nas svadobny rovzrh cca dodrzali, skutocne nie je dovod sa stale pozerat na hodinky, ci uz mate robit nieco ine.... Takze odporucam ho urobit volnejsi - my sme mali aj male pauzicky pomedzi to, aby som si stihla vydychnut alebo len tak pobehovat po dome a tesit sa s ludmi v nom :-) 9:00 manikura (kedze by som nezniesla gelove nechty, isla som v ten den na nalakovanie) 10:00 prisla kadernicka domov pauzicka 11:30 make-up (vizazistka - mozno buduca svagrina prisla tiez domov) 12:30 obliekanie 13:00 start na fotenie (fotograf bol aj u nas a fotil pripravne fotky) 15:00 prisli sme domov pauzicka - odporucam obliekat sa na poslednu chvilu pred fotenim a ladit ho tak, aby sme napr. neprisli prilis skoro z fotenia, kedze potom nemate co robit - sestra bola chora, potrebovala si odpocinut, no zaroven mala tazke saty, tak ich predsa len na tu pol hodinku dala dole a bolo to trosku neprakticke 15:15 kratka odobierka s pozehnanim od rodicov 15:30 pomaly sme sa zberali, aby sme este chvilku pobudli v sakristii (nevedeli sme, kolko znamych knazov nam pride, takze sme sa potrebovali dohodnut) a prip. zvitali s niektorymi cezpolnymi 16:00 obrad - mali sme s omsou a zo slavnosti Sedembolestnej 17:00 gratulacie (vela ludi, preto sme ratali hodinku) 18:00 -18:15 malo byt hromadne fotenie - tych, ktori neboli pozvani na hostinu nam rozfukal vietor 18:30 zabava v sale
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?