Aký máte názor na tematické svadby?

Profilova fotka
Milé nevesty, ako nová adminka som sa rozhodla, že budem pre vás postupne zbierať albumy tematických svadieb zo zahraničia. Aký je váš názor na tento trend? Teda trend, že svadba má nejakú tému, že sa nesie v duchu nejakého štýlu, knihy, filmu? Prípadne, ktoré z vás takéto svadby mali alebo ich plánujú? Teším sa na diskusiu! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa temy celkom pacia, ale skor tak nenasilne. Oznamenia, vyzdoba, vizaz nevesty a zenicha... ale napriklad stylizovanie hosti nasilu do nejakej temy (v zmysle tematickeho dress codu) sa mi az tak nepaci. My napriklad budeme mat svadbu v ludovom style :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe folklór mám veľmi rada, to sa veľmi teším na fotečky! a súhlasím, tiež sa mi témy páčia, ale všetko s mierou a určite tlačiť hostí do nejaké crazy dress codu, nie je úplne super nápad. No je milé, keď sa kamaráti dohodnú a sami sa nejako tematicky oblečú.
Odpovedať
my sme si prednedávnom urobili nie síce svadbu, ale oslavu narodenín v štýle pin up a mne sa to veľmi páčilo, išlo by to určite urobiť aj na svadbe
Odpovedať
@slecnabe pripravujem tematickú svadbu v style Great Gatsby, ale takisto nesúhlasím s určovaním dresscode pre hostí, som skôr za voľnosť nech si každý oblečie čo chce. V tomto štýle budem mať výzdobu a nejaké prvky oblečenia ženícha a nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@abaska wau! tak to musela byť krásna oslava, skvelé! Určite by to šlo aj na svadbe, už mám nejaký album aj v zálohe :) čoskoro s´ho dám von pre inšpiráciu neviest :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pandorra tak to sa teším na fotečky! Great Gatsby je jeden z mojich obľúbených štýlov :)
Odpovedať
krasne fotky. kamaratka teraz pripravuje svadbu v style 80 rokov. tak sa na nu tesim, lebo ed som pozerala, ako co si nakupuje, pripravuje, hrozne moc sa tesim, lebo som na takej svadbe este nebola
Odpovedať
Profilova fotka
@simithia 80. roky, to bude paráda! To bude veselé! Nevidela som veľa takých svadieb :)
Odpovedať
@pandorra to je tiež skvelý štýl, bola som na jednej takej oslave a nádhera, tam to ale mali všetci a všetko do puntíku, ešte aj chlapi topánky zohali biele čižmičky, krásny štýl to je, teším sa na fotky
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tiež tematické svadby páčia ale niekedy to je dosť komplikované takú svadbu zostrojiť. Ale každopádne budem rada pozerať albumy, ktoré zostrojíš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simithia tak potom nam sem popridavaj nejake fotky. Som velmi zvedava, ake bude mat svadobne saty a ako pridu hostia obleceny:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadbu inspirovanu Panom Prstenov, dekoracie, detaily a moje saty. Ale ziadne prezliekanie hosti, chceli sme svadbu a nie karneval. V ramci fotosteny bola kopa tematickych rekvizit, kde sa mohli hostia vyblaznit kolko len chceli (a skoro vsetci to aj vyuzili). Este k tomu dress kodu pre hosti, aj ked ja som to na mojej svadbe nechcela, ale dufam, ze ako host raz na taku pojdem. :-D 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maggie6 a uz mas aj nejake fotky? Rada by som videla ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simusitko mam v albume, pozri si.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?