Ako ste zvládli začiatočné tehotenstvo počas svadby?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, ako ste zvládli tehotenstvo počas svadby v takom cca 2-3 mesiaci? Bolo to už na vás vidieť? poprípade vám bolo zle? viem že, je to individuálne len som chcela vedieť skúsenosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronickaaa23 ja som síce na svojej svadbe tehotná nebola, ale v treťom mesiaci som bola na svadbe ako hosť. Vidno nič nebolo, lebo mi bruško ešte nenarástlo, ranné nevoľnosti som mala ráno, cez deň som sa už vedela "kotrolovať" podľa toho, čo a koľko som zjedla... Akurát som sa bála únavy, ale celkom dlho som dokázala potiahnuť, aj som si dobre zatancovala a vyskákala sa. :-) Ale ako píšeš, je to dosť individuálne, každá žena to zvláda inak. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronickaaa23 je to individualne. Na svadbe som tehotna nebola, ale teraz som v 6. mesiaci, a ked si spomeniem na moj 3. mesiac.. ufff nechcela by som sa vtedy vydavat :) zle mi bolo cely den, nielen rano. O osmej vecer som uz spala na gauci :) Brusko zacalo rast az koncom tretieho, zaciatkom stvrteho mesiaca, takze vidno to este nie je. Je to ale velmi individualne, moja kamoska ani nevedela, ze je tehotna, vobec jej nebolo zle, takze by zvladla aj svadbu :)
Odpovedať
@veronickaaa23 ja som bola ako host na svadbe ked som bola v 3 mesiaci. vidiet to na mne bolo dost :-) teda aspon ja som si to neskor na fotkach a videu vsimla, kamoska/nevesta to vtedy nevedela a ani si to nevsimla, ale ona mala vtedy dost svojich starosti :-D neskor ked to vedela a pozerala video povedala ze to bolo dost vidiet a nechape, ako si to nemohla vsimnut :-D ranne nevolnosti a tak som nemala, vlastne keby som nemala brusko, tak tie prve mesiace ani neviem ze som tehotna :-D
Odpovedať
Vidno to bude podľa toho aké máš bruško. No podľa mňa sa nie je začo hanbiť. Kamarátka sa vydávala v ž mesiaci tehulkovania, takže tam bolo to bruško už väčšie ale zas tehotné nevestičky sú také krásne. Mne sa strašne páčia v svadobných šatách. Také guľatunké ale krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
Som v 4. mesiaci a vydávať sa tehotná by som sa fakt nechcela. 2 mesiace mi bolo zle od rána do večera, aj keď som nezvracala a v takomto stave si zažiť vlastnú svadbu, to by som si asi vôbec neužila. A je pravda, že aj únava prichádza skoro večer. A bruško mi už trochu vykúkalo v 2.mesiaci. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?