Ako si časovo rozvrhnúť svadobný deň?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky čo už to máte za sebou alebo sa Vám to blíži. Viete mi poradiť ako si časovo rozvrhnúť deň D? na kedy objednať vyzážistku a kaderníčku, kedy sa robia fotky - doobeda / pred / po obrade?... aby sa všetko stihlo a na čo nezabudnúť v ten deň. Budem Vám vďačná za Vaše rady a skúsenosti. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi ahojky, z vlastnej skusenosti, urcite si spravte presny harmonogram, pomoze to vela veciam, kto co kedy vyzdvihne, normalne lopatisticky napisat na papier, kam pojde atd, dajte si na vsetko radsej viac casu ako menej, pretoze nam sa to vypomstilo, nahanali sme sa potom ako take stvane psy:-) treba pocitat ze nie vzdy vsetko stihnete v takom case aky si naplanujete... fotenie, my sme napr. takto vo svadobny den kvoli sklzu nestihli co sme chceli, ale vedeli sme ze sa pojdeme fotit este v nedelu tak sme si z toho hlavu nerobili no a aj ked ti nie vsetko vyjde podla planu, nezufaj, nie su to najdolezitejsie veci na svete, mysli na dobru naladu, usmev a vsetko bude ako ma byt:-) drzim palceky a zelam krasnu svadbu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi nám sa veľmi osvedčilo v svadobný deň, že medzi fotením a obradom sme mali vyše 2 hodiny voľného času. Inak som mala 7:30 kaderníčku, 8:30 ma kamarátka líčila a 9:30 už som bola v aute na ceste na miesto fotenia. Cca 12:30 sme sa vrátili z fotenia domov (k mojim rodičom) - to fotenie dá naozaj zabrať a bolo super, že sme sa normálne vyzliekli zo šiat / obleku, naobedovali sme sa a dali sme si kávičku - proste taká pohoda - a o 15tej sme pokračovali sobášom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka Dakujem. A make up a uces vydrzal az do vecera? toho sa najviac bojim, ze ma nalici profesional rano pred fotenim. fotenie bude dopoludia, ale potom uz na sobas a hostinu sa mi make up pokazi.
Odpovedať
Profilova fotka
@ nijasuomi dakuem za temu..praave teraz som premyslala nad tym istym...urobit si casovy plan tak, aby sme neliatali...a davalo to logiku :-D este raz dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi pokiaľ Ťa bude líčiť profesionál, tak sa myslím nemáš čoho báť - max.prepúdrovať - mňa líčila kamakárka, ktorá bola aj hosťom na svadbe - takže som ju mala po ruke, keby niečo, ale vie čo - prepúdrovala som sa raz, pred odchodom na sobáš a potom tuším po 1.tanečnom kolečku a neskôr som to už vôbec neriešila a ani na popolnočných fotografiách nie sú vidno nejaké "závady" :-D A účes vydržal bez problémov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka Super, tak dufam, ze aj ja budem mat take stastie a vsetko vydrzi. Dakujem.
Odpovedať
ja som okolo desiatej prišla na miesto konania, všetko som s kamoškami pripravovala, o nejakej dvanástej - pol jednej som si umyla hlavu, potom ma začala vizážistka líčiť a česať, medzitým sme ešte obe jedli :-D. po druhej sme sa išli fotiť. o štvrtej bol obrad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi urcite si napis harmonogram krok po kroku, minutu po minute, napis tento harmonogram nielen sebe, ale vsetkym zainteresovanym clenom rodiny - kedy ma ist tatko pre kolace, kde budete odkladat kvety, ktore dostanete, kto vam vezme cestovne tasky s pyzamami a kozmetikou a saty na prezlecenie do hotela, kde budete travit svadobnu noc, kto vam vezme do kabelky obcianske preukazy na civilny sobas, atd... moj harmonogram je napisany miniaturnym pismom a su to plne 4 strany :-DDD je to ako planovat zahajenie olympijskych hier :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?