Ako prebiehala vaša malá svadba?

Chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti s malou svadbou (max. 10 osob). Ako prebiehala? Len obrat, posedenie a domov? Z viacerych pricin sme sa rozhodli pre malu svadbu, ale neviem si to po oragnizacnej stranke dobre predstavit...
Odpovedať
ahoj, no ak mozem prispiet aj ked nas bolo 14, tak tu to je : my sme mali svadbu dokonca aj mimo bydlisk- teda na neutralnej pôde :) stretli sme sa v bytiku, kde sme byvali s manzelom, svadbu sme mali o 16:00, klasika, gratulacie, a potom sme sli do hotela, kde sme mali zajednany sukromny salonik. tam sme mali prinesene torty, zakusky, alkohol, jedlo a nealko sme mali od nich, salonik nam krasne vyzdobili. mali sme objednaneho harmonikara, ktory sa nam o zabavu staral do polnoci, dlhsie sme byt nemohli kvoli nocnemu pokoju, ale stacilo- aj sme si zajedli, zapili, pospievali a sli sme hajt do hotelovych izieb.. tam sme zostali na ranajky, potom sme sa sli prejst, polezali, dali obed a hajde kazdy domov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bolo 12 aj s dvomi našimi ratolesťami,tiež sme mali obrad mimo bydliska,tak sme si zajednali hotel v ktorom sme prespali.Sobáš sme mali o 16:00tej,trvalo to nejakých 15min,potom sme sa pofotili pred zámkom,keďže sme nemali profi fotografa.Tak nasledovalo pohostenie,ktoré pozostávalo klasicky z predjedla,polievky,hl.jedla a torty.Nič sme si neniesli svoje,tortu som dala upiecť v hotel.škole,keďže v ich hoteli sa konala hostina.Alko,nealko,káva,všetko zabezpečila reštika.O pol ôsmej sme sa pobrali všetci domov a my samozrejme na hotel.Všetko prebehlo hladko-obratko podľa našich predstáv.A neľutujem,že sme nemali veľkú svadbu,my sme sa rozhodli zobrať po 15 rokoch,máme 2 ratolesti.takže úplne v pohode. x-) x-)
Odpovedať
no my sme mali mensiu svadbu cca 20 ludi... obrad o 15 a zabava do 1 v noci ...a bolo pefektne... a super...a myslim ze tvoj napad je ok... obrat , posedenie, ked bude nalada tak doma trosku este zabava....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak prispejem aj ja. my sme boli desiati + večer prišlo 9 kamarátov. o 13.30 sme sa stretli všetci u nás doma na byte, o 15.00 sme mali obrad. potom fotenie do 18.00. ked sme prišli do penzionu kde bola hostina tak nasledovala klasika - prípitok + predjedlo + polievka + hlavné jedlo. ked sme už vládali tak sme si dali prvomanželský tanec a rodičovský tanec lebo my sme mali hudbu v laptope čo som si posťahovala. o 20.30 prišli tí spomínaní kamaráti a zabávali sme sa do 4.00 ráno... nečakane ma aj uniesli ale to sme nemali vôbec v pláne. stoly sme mali normálne ozdobené a pekne pripravené.... nám sa to tak páčilo a sme spokojní so svadbou :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, aj my sme mali mini svadbu, 8 ludi vratane nas dvoch :) pre mna to bolo najlepsie rozhodnutie, co sme mohli spravit (skresali sme to z obrovskej svadby cca 100 ludi). Tiez sme to mali na neutralnej pode = slavnostna vecera v hoteli. Spolu s nasimi kamaratmi svedkami sme tam spali uz noc predtym, v svadobny den tam prebiehali pripravy a fotenie. Rodicia prisli asi o 15:00, obrad sme mali v kostole o 16:00, kde prisli mnohi ini zagratulovat. Presunuli sme sa naspat do hotela na slavnostnu veceru, dokonca sme aj tortu krajali (hoci som na tom netrvala) a aj sme si prvy tanec dali, kedze nam pustili CD s vlastnym vyberom hudby. V komornej atmosfere sme oslavovali asi do 1:00. Nam nezalezalo na klasickych tancovackach a podobne, takze komornejsi priebeh nam vyhovoval, nemenila by som za nic na svete :) aj mala svadba moze mat klasicky priebeh, nemyslim si ze by ta mensi pocet hosti v niecom obmedzoval, spln si svoje predstavy a s ludmi, ktorych mate radi sa urcite zabavite :)
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem aj ja potvrdiť, že malá svadba bola to najlepšie rozhodnutie. Bez zbytočných stresov a prehnaných výdavkov. Aj keď mali sme profi fotografa kvôli večným spomienkam na fotkách a krásnej pamiatke - tak aby už boli pekné. Priebeh bol inak podobný ako tu už baby písali - 9 ľudí, doobeda fotenie, obrad o 15.00, po obrade posedenie v salóniku s objednaným menu a vlastným pc s hudbou. Vrelo odporúčam!
Odpovedať
Profilova fotka
mi budeme mat tiez malu svadbu cca 25ludi a velmi sa na nu tesime a urcite to bude super a peniazky radsej vyuzijem na svadobnu cestu :O)
Odpovedať
my tiež plánujeme len menšiu svadbu do 20 ludi a myslím, že čím menej ľudí, tým je to organizacne jednoduchsie :)
Odpovedať
ahoj nas bude sest dospelakov /my dvaja, dvaja svedkovia, farar, fotograf/ a jedna mala bambulka v brusku :)) ja rano idem na vlasy, kamoska ma pride namalovat, oblecieme sa u mna spolu, pojdeme na cintorin na hrob mamky, potom odtial do kostola, kde nas budu cakat uz svedkovia a farar, porobime par foto v kostole a pred nim, odtial na veceru a odtial my dvaja pojdeme sa pofotit trochu este a domov :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?