Ako je možné zorganizovať ohňostroj na nábreží Dunaja?

Ahojte nevesty! Neviete mi poradit ako je mozne zorganizovat ohnostroj v BA na nabrezi? Da sa to vobec? a kde mam zacat s organizovanim
Odpovedať
vsetko sa da. na ohnostroj ti mozem poradit firmu light pyto team. mozno na to potrebujes povolenie, ale to neviem. a ak je to potrewbne urcite ti poradia na mestkom urade.
Odpovedať
myslim, ze povolenie od mestskeho uradu je urcite potrebne
Odpovedať
Profilova fotka
xixixi, musis vystihnut nejaky sviatok, silvester, stvrty april, prvy maj alebo take volaco, potom budes mat ohnostroj zadarmo :-D
Odpovedať
ikke 4 april? to je aky sviatok? myslim, ze posledny silvester bol viac ako vhodny na svadbu, dokonca to bola aj sobota :-D
Odpovedať
Profilova fotka
4. aprila bola oslobodena bratislava. my, trosilililinku starsie rocniky si z detstva pamatame kraaasne ohnostroje nad mostom snp :-D a nie som si celkom ista, ci tieto miestne zvyky celkom zanikli ;-)
Odpovedať
ikke no neviem, dnes sa tusim ohnostruje naozaj uz len na silvestra (aj ked my z drahym to planujeme zmenit, bo mame este 2 ohnostroje nevybuchnute - isli sme na ples a nebol cas ich vypalit, svagrina sa bala sama to robit pre decka, no a 1. aj 2.1 prsalo, tak ked pojdeme nabuduce k nim, vypalime to :-D iba tak mimo sviatkov)
Odpovedať
Ja som bola na tohto silvestra pri nabrezi a videli sme ohnostroj. Bol krasny, az na to ze nikdy v zivote by som sa tam v svad. satoch nevybrala. Miliardy ludi, tlacenica, a ziiiima!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj freya, povolenie potrebuješ na 100%. Keby si mala vážny záujem tak ti to pozisťujem. Keď robievame firmné akcie vybavuje nám to jeden známy. Napíš do IP ak chceš ;-)
Odpovedať
Barborka, budem velmi rada! A dakujem! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj, mate niekto skusenosti s ohnostojom? Kde a za kolko? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, poradi niekto kontakt na fy, ktora spravi ohnostroj? Moze byt ja NR a okolie. take vacsie gule, ktore sa rozletia na mensie hviezdicky apod. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
moj mily mal na narodeninovom garden party ohnostroj a stal asi okolo tisicky na minutu, este v korunach :-) ale stalo to za to, nasla som ich normalne na nete, ak najdem kontakt poslem ip :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jeej, to keby sa ten kontakt nasiel, aj ja by som poprosila x-) len aby som im stihla zavolat a aby mali volno :-S ved uz mam len 3 dni :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to tamitimo to corolla ahoj nasla som to tak skus meno toho pana je Jozef Kašák a mal v ponuke dokonca jednu minutu ohnostroja uz od seststo korun to je asi taky mensi :-) a mobil posielam do ip, pa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no my sme mali taký neplánovaný ohňostroj.Mali sme svadobnu hostinu v hoteli pri Strkoveckom jazere a akurát sa tam slávili dni polície a večer bol krásny ohňostroj, takže sme to mali zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
..skuste Pyru...http://www.pyra.eu/sk/ohnostroje-a-pyrotechnicke-efekty/index.php
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?