Ako by mala vyzerať svadba pre 35 ľudí?

Profilova fotka
Toto je skôr otazka pre už vydaté baby.S mojim nastavajucim sme sa dohodli,že chceme uplne malu svadbu s rodičmi ,s krsnými rodičmi ,surodencami a ich detmi..cca 35 ludi + nejakí vinšovníci :) V našom kraji je ale zvykom robiť velke svadby s mnohymi tradíciami...takže neviem ako taka mala svadba vyzerá...či ste mali len posedenie bez hudby,alebo ste mali aj didžeja,pripadne starejšieho atd...ďakujem za prípadne odpovede :)
Odpovedať
@heggie nas tiez nebude vela tak 40 a svadba bude uplne normal ako keby nas bolo 80 akurat ze nebude doma odobierka stretnem sa všetci v kostole a potom uz klasika:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 nás je 30 a tiež takto isto, stretko pred kostolom , odobierka nebude ani starejší..inak klasika o troch chodoch do rana :)
Odpovedať
u nas to bude taktiez tak :-)okolo 40 ludi stretko pred uradom a potom posedenie s tromi chodmi,budeme mat dj,fotografa a len kameraman bude od rodiny.No a take ze starejsi nebude od toho bude dj ten je tam na zabavu a ani odobierku robit nebudeme.No a samotna rodina si vyziadala redovy takze este to :-)
Odpovedať
@fiffinkaa no presne aj ja tak ani starejší nebude no super:) a koho volas ? ja iba rodičov surodencov partner tak isto a kamoši ty tiez či mas tam aj tety krstnych a tak? lebo trošku mam dilemu ako im to oznámit hehe
Odpovedať
@wick no presne!!! tak si to aj ja predstavujem hehe
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ahoj , ja volám rodičov a surodencov, partner tak isto a 6 párov našich priatelov, velmi sa teším že to bude omladina, nemáme ani DJ ani kapelu, jednoducho naše naj pesničky sa budú púštat na usb, čo sa strašne na to teším ...nie tety a krsných nevolám, už som s nimi hovorila o tom, že to bude len malá svadba o rodičoch..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčatá. Povedzte mi prosím vás nejaké detaily o vašej svadbe. Kde sa uskutoční a koľko vás to plus mínus bude stáť. Uvítala by som celkovú cenu. Rada by som mala moju svadbu čo najkrajšiu a čo najekonomickejšiu -- :-D haha.. tak asi ako každá z váš : ) ďakujemmm : )
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za reakcie! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my budeme mať malú svadbu - cca. 20 ľudí ... mám trochu dilemu, ako bude prebiehať hostina ... keď nás bude tak málo, rodičia, starí rodičia a súrodenci ... môžete popísať, ako to prebiehalo u vás? Ďakujem
Odpovedať
@fiffinkaa a ako to prijali v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 predomnou v pohode, nevraveli nič..
Odpovedať
@fiffinkaa ja premyslam, ze pozvem ujov tety ale ich deti uz nie:) myslis, ze je to blbe?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte :-) my plánujeme svadbu o cca 25 ľuďoch.....z toho 20ľudí je zo strany drahého.....oni sú veľká rodina (pozýva bratrancov a sesternice s rodinami, a keďže všetci majú kopec detí, tak sa to nazbiera) my sme malá rodina, tak z našej strany to bude len 5 ľudí :-D trošku nepomer, ale čo už....pravdu povediac, sa práve kvoli počtu ľudí aj trošku obávam tej svadby....ja by som najradšej niečo malé....len o svedkoch a o rodičoch.....nemám rada okolo seba taký rozruch a toľko ľudí.....ale polovička tvrdí, že on ich pozvať musí, lebo aj on im bol všetkým na svadbách.....tak sa budem snažiť tú hrozu nejak prehltnúť :-D :-D
Odpovedať
ahojte, my budeme mat rodicov + starych rodicov, nasi surodenci, krstni rodicia a svedkovia, max 35 ludi. a chceme len "svadobnu veceru", cize pripitok, mozno predjedlo a jeden hlavny chod + torta ku kave, a nejaka len taka muzicka, aby to bolo prijemne :) vzdialenejsej rodine odnesieme kolace den pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 no neviem, my máme tiež niečo podobné, totiž mojho nastavajúceho kamarát žije s kočkou a jej 14 ročnou dcérou, tu tiež nemáme v pláne pozvať, budeme mať malé deti, 4kusy :-D do veku 5 rokov a to su moje a sestrine deti a oni budú do 21hodky len, ta 14 ročná by tam nemala s kým byť..a tiež neviem ako to povedať, nepríjemná situácia..
Odpovedať
@fiffinkaa u nás je to skôr o tom, že mam 17 bratrancov vo veku 15-25 ak si kazdý pozve parnerku je to 34 ludí čo je nenormalny počet takže som tak zvazovala ako zvazovala ze pozvem len ich rodičom s tým, že robíme menšiu svadbu a pozývam len ich - len sa bojim aby to ich neurazilo a neurobili ze neprídu tí bratranci ma az tak netrápa skôr ich rodičia.....tak mame to trochen komplikované čo?:)
Odpovedať
@sviecka super !! to budete mať:)
Odpovedať
@novakova2000 na sobas pozveme vsetkych, pre nas dvoch je dianie v kostole ovela dolezitejsie ako jedlo :D tak ci tak sa s najblizsou rodinou vidime dost casto a na navstevu mozu prist vsetci, ale svadbu chceme mat nenarocnu, sympaticku a hlavne nedrahu.
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 no tak to je teda iný počet..fúúha a nebude ti vadiť že nebudeš mať mladých ľúdí?a zabávať sa ujkami a tetkami :-D To mne by vadilo, ja som chcela vždy svadbu kde sa budem s priatelmi dobre zabávať..u nás ide veková kategória od 27 - do 38 r a potom už len rodičia :)) No ty ked máš tolko bratrancov a sesterníc, tak to fakt neviem čo by som robila..Ja tety, krsných ani bratrancov nepozývam..len rodičov s sestru a moj partner len rodičov a brata...ostatok su kamarati.. Skús sa s rodičmi porozprávať čo by navrhli...možno pozvať všetkých, alebo radšej nikoho a spraviť menšiu svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 aj moja kamoška,ktorá mala svadbu v septembri,pozvala len ujov a tety a bratrancov a sesternice nie...čiže myslim,že tak robia viacerí,ked je mnohopočetná rodina...aj nás je vela,šak by som si musela zobrať uver :D preto len surodenci a ich rodiny + krsní rodičia...
Odpovedať
@sviecka vieš čo my budeme mať asi tak 20-25 ludí rodina 12-13 ja a 12-13 parner a potom ešte kazdy po 10 kamošov a ani neviem ako to bude 45-50 ludí asi tak:) a chceli sme tiez malu svadbu
Odpovedať
@fiffinkaa no ved práve ze je to takto nás doma je 7 + tety utkovia 6 to je 13 ludí - priatel rodina cca 15 - to je 28 a kazdý volame ešte tak zo 10-12 kamošov čiže nas bude 45 a garantujem ze vačšina bude mladá uz nas je 45-50 a to nevolám bratranvoc viac nechcem lduí uz toto je na mna dost vieš . len dufam, ze sa tí ujovia a tety neurazia:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 držím Ti palce, každý by to mal chápať, je to Tvoje rozhodnutie...inak ked čítam že niekto mal 120 ľúdí, tak zíram, neviem si predstaviť tie nekonečné gratulácie a ten pocit že sa na mňa díva 120 párov očí, už teraz mi to nerobí dobre :-D :-D :-D
Odpovedať
@fiffinkaa no presne!!!! júúúj ty si moj človek - my sme velká parta tak volame celu partu lebo fakt 15 rokov je 15 rokov party takze to sa nedá a tam mame 20 ludí inak by nas bolo 25 čo by sa mi viac páčilo ale neda mi to:) ale aj tak by som najradšej chcela menšiu svadbu:) ja tiez nemam rada toto , ze vsetci na teba a stredobod pozornosti cely den a tak tiez to nemsuim:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 no že? to musí byť pocit..ani ja nemusím :-p daj potom vedieť ako si to zvládla s oznamovaním a ako to pijali ;-)
Odpovedať
@fiffinkaa jasne - my ešte nevieme hodinu budeme az v júni vediet to hned zriešime oznámka a pôjdeme to jún - jul povedať rodine akurát čas nie?
Odpovedať
ahojte,tiez mame malu svadbu cca 40 ludi a nie som si ista ako to bude prebiehat kedze je to len moja prva svadba hlavne ohladom programu ako odobierka, cepcenie a podobne...ci sa to musi ale zda sa mi to take prazdne ak by z toho vobec nic nebolo.Poradi niekto? :-S
Odpovedať
@sonicka7 urcite je vacsia zabava, ak je tam 100 ludi, ktori sa vedia a chcu bavit, ALE niekedy je menej viac, cize ak ste partia, ktora sa zabavi, tak je to super. my nic z toho nebudeme mat, nasu svadbu sme ponali ako "svadobnu veceru" :) cize trvat to bude maaaax do pol noci, aj to sa mi zda dlho... :D a pocula som aj nazory, ze mala svadba je somarina, a bez dj to ani nie je svadba....ale bohuzial, my sme sa tak rozhodli, lebo sa nam to tak paci a keby som mala pocuvat nazor kazdeho, tak sa asi ani nevydam :D
Odpovedať
Profilova fotka
@sviecka presne tak zmyslame aj my ... vecera, posedime pri kave a mozno to aj zabalime skor ako pred polnocou... pre nas je tiez dolezite to, že sa chceme vziat nie to všetko okolo. Do kostola mozu prist bratranci, ujovia a tety aj kolegovia, ale hostina bude len pre najbližších. Kopec peňazí čo ušetríme investujeme radšej do svadobnej cesty :)
Odpovedať
@kristinoocka ....a my do byvania :) kedze sa chystame kupovat byt, ale snad sa nieco zvysi aj na dovolenku. ale svadbu budeme mat asi v decembri, takze do leta na dovolenku este casu :) moja mamka sa rozpravala s jednou pani, ktora pomaha organizovat svadby a ta jej povedala: ani si neviete predstavit, kolko ludi som uz presvedcila na malu svadbu, a ako mi teraz dakuju! :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?