Aké trendy nás čakajú vo svadobnej sezóne 2019?

Profilova fotka
Tak čo, kočky, pokukujete už po tom, aké trendy nás čakajú v nasledujúcej svadobnej sezóne? Čo myslíte, čo bude už out, a čo naopak bude trendy aj v budúcej sezóne? Bude to fotokútik so zábavnými rekvizitami, vílovské svadobné šaty s čipkou, strapaté svadobné kytice, šaty družičiek zladené v jednej farbe, intímne svadby vo dvojici len so svedkami, alebo čokoľvek ďalšie? Čo myslíte, čo bude trendy a čo naopak už nie? Alebo čoho ste už presýtené a myslíte si, že by už trendy nemalo byť? Napíšte svoje názory, som zvedaváá :)
Odpovedať
Profilova fotka
Trendy bude podla mňa fotokutik, candy bar a svadobné šaty v štýle boho :) A myslím, že sa už u nás dostávajú do popredia aj tematické svadby (jesnná, zimná, greenery, transparent).
Odpovedať
Trendy bude vzdy svadba z lasky ktora je hlavne o dvoch ludoch a ich najblizsich a netreba ku tomu ziadne fotokutiky s rekvizitami a candy bary ;-)
Odpovedať
@slavka121212 jooj, ty si to uplne krasne a vystizne napisala! Presne taka svadba bude vzdy trendy, ci sa bude pisat rok 2019 alebo rok 2025 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze candy bary lebo je to dost prakticke, ze tie zostanu :) A skor si myslim, ze zacne upadat to s rovnakymi satami druziciek, lebo co viem tak dost byvaju druzicky proti tomu :-|
Odpovedať
fotokutik je teda poriadna blbost aj s tymi rekvizitami to vam poviem :) candy bar bol naposledy o 22:30 v takom istom stave ako o 11:00 ked som ho fotil prvy krat...takze bol v podstate len na vystavu... kto vie kolko stal.. :)
Odpovedať
Tak ako minulý rok neboli až tak trendy družičky oblečené v rovnakých šatách tak si myslím, že to budúci rok už tiež bude upadať. Teda aspoň dúfam v to! Lebo sú to zbytočne vyhodené peniaze!
Odpovedať
Myslím si, že družičky s rovnakými šatmi nebudú až take trendy, candy bar je stále aktuálny aj bude nasledujúcu sezónu, koláčiky v candy bare sa budú viac prispôsobovať téme svadby, aby spolu ladili. Trendom budú boho svadby a svadby s ľudovým motívom. Čo sa možno bude viac riešiť na svadbe budúcu sezónu je program.
Odpovedať
Fotokutik, candybar a družicky v rovnakych šatach mi prišli zbytočne. Ale ak sa to niekomu páči. Tak to bude trendy stale. My sme si dali vyrobit facebookove plastove okno a ludia sa zabavili . Candybar som mala len taky detsky nejake pelendreky cukriky lizatka a poviem vam ze nezostalo nic ako ked som videla na inych svadbach ze taketo veci ako pudingy makaronky moc neslo. A druzicky v rovnakych satach by som dala keby som mlada a vsetly moje druzicky slobodne 😄
Odpovedať
Profilova fotka
každý si spraví svadbu takú, akú má vysnívanú. niektoré ženy sa vôbec neriadia trendami tak ako i ja. vôbec som nemala candy bar, družičky som nenútila mať rovnaké šaty a aj tak sa všetci dokonale zabavili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?