Aké darčeky pripravujete pre svadobných hostí?

Profilova fotka
Ahojte, aké darčeky pripravujete pre svadobných hostí? Neviem, či každý dáva pri "redovom tanci" aj darček, ale u nás je taký zvyk.. ďakujem za rady :)
Odpovedať
@zuzika007 no ja som zvažovala magnetky, šálky... ale asi nakoniec dáme spraviť dáždniky. keďže ja vykrúcanie nebudem mať, nájde si to každý na svojom mieste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski dáždniky? myslíš také maličké, podobné tým, čo dávaju do zmrzliny? to znie zaujímavo, môže to byť pekné.. aj ja som uvažovala nad magnetkami, ale neviem či sa mi to bude chcieť robiť..:)
Odpovedať
@zuzika007 nie nie, normalne, vies, da sa to urobit ako reklamny predmet, len tam miesto loga dame nase mena s datumom, tak nenapadne. stoji to nejakych 4-5 eciek na dazdnik... akoze nie je to definitiva... mozno sa navratime k salkam, ci niecomu inemu.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski aha :) takze normalne velke dazdniky hm... to je aj prakticke, potom to mozu vyuzit..
Odpovedať
@zuzika007 akoze je to kazdeho osobna vec co da :-) chcela som dat medovnicky, ale ked mi teta zavalila ceny, tak som sa vratila k takym normalnejsim veciam. inak z takch tych reklamnych predmetov sa da vybrat hocico... fantazii sa medze nekladu :-))))) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski to mas pravdu... a na tiez dazdniky si prisla ako? mas aj nejaku web.stranku, kde su nejake napady? ja som rozmyslala nad medovnickami, urobila by mi ich sesternica, ale aj nad tymi magnetkami, potom som zase chcela krabicky, v ktorych by boli cukriky... no mam cas este rozmyslat.. ale dakuje za tvoju odpoved
Odpovedať
@zuzika007 veru, aj ja rozmyslam nad kadecim. tie dazdniky a hrnceky ma napadli len preto, ze s tym robim aj v nasej firme. pred vianocami. a niektore veci su fakt pekne, kvalitne. napr. mozes kuk stranku tusim: promodirect - oni maju obrovsky vyber, ale aj ktorekolvek firmy s reklamnymi predmetmi. :-) maju pekne aj kupelnove sady po nejake 2,5€ a plno prkotin, ramiky, sviecky v plechovke, to ma zaujalo... :-) nad krabickami s cukrikmi uvazujem aj ja. koniec koncov aj nad tymi medovnikmi :-) vsetko je otvorene.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski kym mame este cas rozmyslat, tak je dobre :)
Odpovedať
taka otazocka?? darecky sa musia davat?? nie je darcekom uz to ze su hostami? ze dostanu foto po svadbe? vysluzky? a hlavne, ze budu mat hlavu plnu spomienok, ze boli sucastou vasho doleziteho dna v zivote? pytam sa, lebo si nepamatam, ze by na niektorej zo svadieb kde som bola sa nam davali darceky.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 ja to tiez beriem takto podobne ako ty : ) ja som na par svadbach bola kde sme dostali darcek, rozny zvoncek, alebo cukrik s foteckou, ako je to mile, ale aj tak to clovek prakticky nevyuzije a len na to sada prach..
Odpovedať
darceky pre hosti je zahranicny zvyk, lebo v zahranici sa nedavaju vysluzky. Ja som ale nakoniec aj ked to neuznavam darceky pripravila, ale budem ich davat prave na redovom tanci. Zo zbytku zaclony som strihala kruhy, do stredu nasypala susene levandule (zijeme na juhu FR tak symbol toho) a zviazala stuzkou fialovou a do stredu dala koralkovu perlicku. Pripevnila este taku etiketku s menami nasimi a datumom. A hned som to aj zakomponovala do vlastnej riekanky pred redovym (necitam ju ja, ale pisala som to ja). Mam ju v albume, aj v anglictine dokonca :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea9999 no co ja som bola na svadbach, tak u nas na vychode vsade davali pri redovom tanci darceky... ludia daju peniazky za to ze si zatancuju s nevestou a za to sa im odvdacime nejakou pozornostou...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzulka86 nemusia sa davat, ale niekde je to zvykom..
Odpovedať
@zuzulka86 podla mna tiez darceky vobec nie su nutnost. je to vecou kazdeho paru, ako ma na to peniazky a hlavne, ci to chce. ja nebudem mat vysluzky, tak uvazujem nad nejakou drobnostou... ale ako pises, nie je to vobec potrebne :-) (ale asi tak ako aj ine svadobne veci :-D pohare, noze na toru, podvazky, podbradniky a ine prkotiny...) :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?