Aká je cena za svadobného koordinátora?

Baby, Ak ste mali koordinatora, kolko si vypytal za sluzby, a co vsetko ste mali v tej sume zahrnute? Napiste este lokalitu 🙂Dakujem
Odpovedať
BA: 350e /10 hodin..je v tom prebratie vsetkych dodavatelov mesiac pred svadbou a vypracovanie presneho harmonogramu, organizacia v svadobny den
Odpovedať
@aandrejjka Dakujem 🙂
Odpovedať
@aandrejjka co znamena prebratie vsetkych dodavatelov?
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka ze akukolvek komunikaciu a dotiahnutie komunikacie (a samotne dodanie) s dodavatelmi preberie na seba uz agentura. tj napr. nebudes sa s vybranou aranzerkou mesiac pred svadbou bavit ty, ale prostredníctvom agentury - ta vsetko vybavi a dotiahne za teba:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka nerozmýšľala si skôr nad starejším ako nad svadobným koordinátorom?
Odpovedať
@kava333 hm to je celkom zaujíma, to je niečo podobné ako starejší či úplne niečo iné? Lebo u nás na svadbách býva iba starejší, ešte som sa nestretla s tým že by niekto mal zaplatenú koordinátorku =-)
Odpovedať
Profilova fotka
koordinatorka je viac menej to iste ako starejsi stretol som sa par krat na svadbe dokonca s dvoma spolupracujem nakolko robis slovensko -anglicke svadby a damy dievcatasu aj tlmocnicky
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss starejsi urcite nekomunikuje s ostatnymi dodavatelmi. funkcia starejsi sa zajednava na svadobny den, kde ma na starosti povedzme usmernenie hosti, svadobne zvyky, prihovor a podobne zalezitosti. koordinator (alebo manazer) riesi vsetko, od kvetov, vyzdoby, cez catering az po ozvucenie, komunikaciu s foto/video atd. takto by som to zhrnula.
Odpovedať
@kava333 aha ďakujem za vysvetlenie, toto som nevedela že ešte niekto si zajednáva aj osobu aby mu riešila takéto veci. Pretože u nás sa to väčšinou tak že svojpomocne riešia tieto veci, že mamina, tety a podobne. Ale dobré vedieť, ďakujem ešte raz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss ano ano, robi sa to aj tak.. Ja som to ale zvladla sama:) pokial su ale peniazky navyse resp. Naozaj casovy stres, tieto agentury su celkom bezne a vyuzivane:)
Odpovedať
@kava333 snáď to teda zvládnem aj ja sama a teda s pomocou rodiny:-) Peniažky máme akurát tak, takže rozhadzovať sa nemôžme:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss urcite ano:) drzim palce!;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kava333 ďakujem, si zlatá :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?