Aká farba na svadbu je in pre rok 2009?

Ahojte nahodou nevete aka bude moderna farba roku 2009? Tento rok to bola modna cierna, no vela ludi sa touto farbou neradilo, ved kazdemu sa paci nieco ine, ale chcela by som to vediet zo zvedavosti... dakujem za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki griska milujem orchidejky, takze ta uz maam v oku ;-) myslim, ze sa s nimi budes moct pekne vysantit farby 2009 - svetlejsie ako 2008 tropicke teemy tyrkysova a k nej nie cokoladova(08) aale svetlozlta a vobec modra a zlta budu in svetlooranzova - broskynkova sa vracia ( to myslim, ze ani nestihla zmiznut a uz je spat :-N ;-) ) ruzovaa ale nie baby ale syta ruzova a kde cierna ostava tak to su kvety ;-)
Odpovedať
myslis vo vyzdobe alebo v com? inak vraj idu do mody zvieracie vzory ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano vyzdoba ;-)a vobec farba svadby ako tema
Odpovedať
no tak tie zvieracie vzory neviem, ako by vyzerali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to tiez nefieem :-N
Odpovedať
Oooo dievciny tak to som necakala taku pekne vypracovanu otazku, davam jednotku s hviezdickou. Veru veru ja som orchideova maniacka, je to uplne super kvietok, vela ludi sa toho boji, ale tak dlhotrvajuco kvitnuce kvet som uz dlho nemala... jeden mi kvito v kuse pol roka.. to bol asi rekord :) Podla mna je to vlastne jedno, hlavne treba ladit s miestnostou, lebo ak v miestnosti su bordove zavesy dat zelenu- vyzdobu dost blbe , potom sa tiez podla mna treba orientovat podla rocneho obdobia... aspon to mna ovplyvnuje dost, ale asi stavim na to ze to bude urcite nejaka pekna pastelova farba... a asi to bude pekna fialova kombinovana s hraskovo zelenou... a ked budem v koncoch tak asi naozaj stavim na klasiku... bielu... no ale to zas sa mi zda fadne... ja asi zblbnem.. a to je len farba... co budem robit neskor... hlavny problem vo mne je moja nerozhodnost. tak pekny vecer zatial :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?