4 mesiace do svadby - kto je na tom ako ja?

Abojte svadbu mame 22.9.2018.. a ja mam pocit že nemam nič pripravené 🙁 okrem tych základných veci (foto,kamera, sala, catering, kolače kozmetička kadernička) nemam nič aj svadobne šaty už mam rezervované.. ešte ani na matrike sme neboli... stiham to všetko ? Stale nad tym rozmyšlam.. už aj oznamenia by som chcela robiť ale mojho snubenca dotiahnut na tu matriku a do kostola je velke umenie.. :( som s toho na prašky..
Odpovedať
My máme 15.9., oznámenia akurát riešim a inak máme sálu kostol DJ fotograf koláče kozmeticka kaderníčka, mám už aj šaty, zavoj topanky a doplnky, zháňam autobus na dopravu a planujem vyriesit aj kvetinovu výzdobu v najbližšom čase :) podľa mňa je ešte stále dosť času, skus mu povedať nech to navrhne termín on kedy pôjdete na matriku a postupne hľadaj oznámenia ktoré sa ti páčia a ukáž mu, zatiaľ aspoň dizajn :)
Odpovedať
My sme sa 4 mesiace pred svadbou zasnubili :-D Nestresuj, tie hlavne veci zajednane mas, ostatne uz ide rychlo a ani to nie je uz az take dolezite...snad este aby ste si termin s fararom co najskor dohodli. Na matriku mate cas, a oznamka sme napriklad my dali dokopy za mesiac. Urcite stihas ;-)
Odpovedať
...tiež sme sa 4 mesiace pred svadbou zasnúbili :-D Podľa toho čo si vymenovala máš všetko 8-) Nestresuj...
Odpovedať
Dievčata za fararom sme boli povedal že mame prisť za nim ked budeme mať zapisnicu z matriky.. takze preto musime tam najprv isť.. a dizajn oznamenka vsetko mam .. už aj predstavu uz len doplniť ten čas a môžu sa isť tlačiť a zdobiť.. všetko si robim sama tak preto takto.. pierka oznamenia vyzdobu
Odpovedať
Tak to najhlavnejšie už máš, pohoda. My máme tri mesiace do svadby a som na tom podobne ok, matriku, aj tie papierové veci už máme vybavené, ale myslím, že kľudne stíhaš všetko.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikina125 veď tie najpodstatnejšie veci už máš a tie maličkosti stíhaš aj za mesiac spraviť. Len nestresuj, si veľmi dobre na tom:-) ;-)
Odpovedať
My máme 08.09. a už mám stresy či vsetko tiež postíhame kostol, reštaurácia, kaderníčka, kozmetička, šaty,DJ, fotograf, kameraman to už všetko máme ale oznámenie si nemôžem vybrať všetky sú také krásne a ostatné ešte nemáme obrucky, šaty po polnoci, výzdoba, partner oblek že ešte má čas =-)
Odpovedať
Profilova fotka
No vidím že někdo je na tom podobně :-D Mě přítel požádal o ruku ted v Máji na začátku a prý není na co čekat..tak bysme rádi v polovině Octobera..tak tady brouzdám a koukám na inspiraci kde mám vůbec začít :-D Nějaké místa máme vytipované a pokud vyjdou tak bude dobře, pokud ne tak nevím teda.. :-D Svatba bude na Slovensku v okolí Trnavy.Tak snad to taky všechno stihneme případně.. :-|
Odpovedať
@erik_hanka treba priestoy zhanat cim skor lebo toho roku je to sialenstvo s tymi svadbami 😎 ale aspon v piatok mame ist na matriku 😍 a tak za fararom.. a potom si uz mozem aj oznamenia robit
Odpovedať
Profilova fotka
V pohode to stihas, ved tie zakladne veci mas zarezervovane, niektore nevesty stihaju zorganizovat aj celu svadbu za dva mesiace ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikina125 ze nic nemas prichystane? ved mas vsetko! oznamenie si daj niekomu vyrobit, matriku mas zachvilku vybavenu. si velmi dobre na tom, nemusis vobec panikarit. mas este kopu casu na doladenie vsetkeho, neboj nic:-)
Odpovedať
@mimikina125 tak ja mám svadbu 15.9. a mám tiež iba tieto základné veci, ktoré píšeš okrem koláčov - to som doteraz nedoriešila :-D :-D :-D :-D ale oznámenia už máme. ale zatial nestresujem, ved máme na to ešte niekoľko mesiacov a to najdôležitejšie predsa už máme ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?