Zmena kapely

Profilova fotka
Ahojte. Potrebujeme radu. Uz vyse roka sme dohodnuti s istou kapelou, ktora nam ma hrat na svadbe. Vcera sme sa vsak dozvedeli, ze sa im viac krat stalo, ze na poslednu chvilku zrusili termin a poslali za seba hrat niekoho ineho. Do svadby mame este 5 mesiacov. Mame si zhanat nieco ine, ci dvoverovat, ze nas termin nezrusia? Zmluvu nemame podpisanu, lebo oni zmluvynedavaju, to je ich argument. Ale velmi sa nam paci ako hraju :-(
Odpovedať
@evkag Ahoj, prosim Ta, ktora kapela v MI toto robi? :-o Inak ta zmluva by mala byt, to nie je velmi profesionalne... Skus sa poobzerat po okoli, ci najdes na Tvoj termin niekoho, kto by sa Ti pozdaval, ak nie, asi by som im to povedala na rovinu.
Odpovedať
Ahoj, ja by som to asi neriskovala, hlavne ak to už urobili viackrát. Neviem si predstaviť tesne pred svadbou ešte vybavovať aj novú kapelu.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci to bolo viac krat na 100%, ale raz urcite, kedze slo o nasu znamu, ktora ich mala objednanych na majles........ Najhorsie je, ze kapely u nas velmi nepozname, len z reci a zas kolko ludi tolko chuti. Kazdy povie svoj nazor a ja mam potom misung z toho. Estu zo Zborova sme si vybrali, lebo sa nam pacili na plese ako hrali a boli velmi fajn. Mozno to bola len zhoda nahod, ze na ten majales nemozu prist hrat,ale riskovat to na moju svadbu nechcem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Prosim ta, o aku kapelu ide? My mame zajednanu tiez kapelu z okresu MI..a tiez nemame zmluvu..Dik
Odpovedať
Profilova fotka
čo z toho že sú dobrí keď možno neprídu :-) , seriózne skupiny píšu zmluvy, v nej sa dohodnú presné podmienky, prípadné možnosti odstúpenia od zmluvy, sankcie, atď .... Určite trvajte na zmluve a v tom horšom prípade skúste sa poobzerať po inej kapele ... a vyhnete sa tak stresujúcemu čakaniu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?