Živá hudba vs. DJ - čo je lepšie?

Profilova fotka
Ahojte :-) mám na vás otázku :-) čo je na svadbu lepšie? DJ alebo živá hudba? Vaše skúsenosti a rady? Ďakujeem :-)
Odpovedať
ja som názoru, že kombinácia oboch, kapela do polnoci, dj od polnoci, poprípade dj môže hrať ešte behom prestávok kapely 8-)
Odpovedať
Dobry den Všetko je to o tom aky druh hudby bude na svadbe v prevahe. Ja poznam na slovensku len jednu kapelu ktora hra ozaj na živo a nie zo samohrajok / happyband/ A djov je mraky len treba si ist na živo pozriet na nejaku akciu kde pusta hudbu aby ste potom neboli nemilo prekvapeny.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri záujme ušetriť, je najlepšia voľba DJ. (Cena dobrého DJa v BA kraji do 500€) V prípade záujmu o dobrú kapelu a DJ je cena okolo 1400-1600€ spolu.
Odpovedať
Vyhoda DJ je, ze pusti cokolvek a ak to nahodou aj nema, za 1 min to vie stiahnut z netu a splni akukolvek poziadavku. Chyba mu vsak blizsi kontakt s publikom, ktory vie odovzdat len ziva kapela. Podciarkol by som to ZIVA, pretoze su aj kapely, ktore si prinesu 1 klavesy a nazivo akurat tak spievaju. Skutocne ziva kapela je uz aspon 5 clenov, ktori si to tam odmakaju, kazdy ton je zahrany v tom momente a pri tych uz vies, za co platis. Ich repertoar sa vsak pohybuje cca okolo 150 skladieb. Ten si treba checknut, ci vam vyhovuje. Cenovo: Dj zoberie 400€ kapela 500€. Tu uz by som teda premyslal, ci si radsej nedoplatit tu stovku naviac a mat to vo velkom style so zivou kapelou, pretoze ta je cim dalej vzacnejsia a je to tiez takou vecou prestize.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?