Živá hudba alebo DJ?

Ahojte milé nevesty! Potrebujem Váš názor- čo je lepšie živá hudba alebo DJ(v kombinácií s cimbalovkou, napr.)? Už pol roka hľadám kapelu a neviem sa dopátrať k takej, pri ktorej by som si bola na 100% istá, že ju chceme. A tie kapely, ktoré sa mi páčia, už náš termín nemajjú k dispozícií. Chceme hlavne kapelu, ktorá je moderná, súčasná, ľudovky chceme len na prvé dve kolá a žiadne tuc tuc celú noc:) A prespievané pesničky aj tak nevyznejú tak ako originál. Lenže nájsť takú kapelu, ktorá za odohranie dvoch hodín nezoberie 2000 eur je snáď nemožné. Preto rozmýšľam, či by nebol lepší DJ, ktorého som na začiatku nechcela, lenže ten aspoň odohrá pesničky, ktoré chceme my a možno to trošku spestriť cimbalovkou, nech je to živšie, nie je zlý nápad. Čo myslíte? :) Naša svadba sa bude konať 21.7.2018 vo Zvolenskej Slatine. Ďakujem! ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@wenicushirsa DJ + cimbalovka je overene combo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica Môžeme len a len súhlasiť so skvelým DJ-om Husenicom, s ktorým sme práve v tejto kombinácii už neraz spolupracovali ;-)
Odpovedať
@wenicushirsa Ja za seba ako nevesta, ktorá to už má za sebou môžem odporučiť kombináciu živej kapely a DJ. My sme na svadbe mali 8-člennú živú kapelu a musím povedať, že to bol neskutočný zážitok. Nehrali ľudovky, tie nám púšťal DJ, ale musím povedať, že keď začali hrať, všetci zrazu boli na nohách. Dokonca tancovali aj naši starí rodičia. A neboli ani veľmi drahí, za štyri hodiny hrania zobrali 1100€, čo je podľa mňa super. A potom nám do rána hral DJ, takže sa vytancovali aj tí, ktorí majú radšej ľudovky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý viete poradiť nejaku živú kapelu okoli Zlaté Moravce?
Odpovedať
Profilova fotka
@parti2406 Dobrý deň. Sme výborný muzikanti i speváci. Kombinácia Husle, Harmonika, Basa. Vieme ponúknuť odobierku, hranie počas gratulácie, uvedenie polievky (veselá scénka), hranie na striedačku voči Djovi (hráme medzi svadobčanmi), Začepčenie, Redov tanec - polnočný tanec s nevestou a najme podľa vašich predstáv... Kedy máte termín svadby? S pozdravom Juraj Ševčík
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer termin mame 14.4.2018 a svadbu v Topolciankach v Zamku. Aka je prosim cena vasich sluzieb? :)
Odpovedať
@aninka2233 my tiez rozmyslame nad touto kombinaciou kapela + dj kedze mame hosti aj starsich aj mladych a slovakov aj zahranicnych a chceme nech sa kazdy zabavi.. ako to pls u teba fungovalo, od zaciatku sa striedali kapela a dj a potom ostal len dj? Alebo ten vam hral az neskor? Nevyslo to dohromady velmi draho kedze treba platit za cas obom? Viete mi poradit niekoho z okolia povazskej bystrice?
Odpovedať
Profilova fotka
@veselamuzika dobry den kolko prosim Vas stoja vase sluzby a z kadial ste?
Odpovedať
@jahoda28 aj my sme mali veľa zahraničných hostí a práve preto sme sa rozhodli pre túto kombináciu. Prvý tanec + rodičovský tanec nám hrala kapela podľa želania a potom odhorali jedno tanečné kolo. Kým mala kapela prestávku, tak nám púšťal skladby DJ. Potom zasa hrala kapela a takto to bolo do polnoci. O polnoci sme mali čepčenie a po ňom nám púšťal pesničky už len DJ do rána. Keďže si kapela priniesla svojho DJ, tak som to mala bez starostí a ešte aj za dobrú cenu. Dokopy sme platili 1500€ s dopravou, čo si myslím,že je úplne super cena, nakoľko ostatné živé kapely pýtali iba za svoje vystúpenie okolo 1800 €.
Odpovedať
@aninka2233 Dobrý deň, môžete mi, prosím, poslať nich kontakt? Ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?