Vychodniarsko-slovensko-madarska svadba

Ahojte vsetci. Chcela by som sa spytat, ci pozna niekto nejaku hudobnu skupinu (v idealnom pripadne ludovu hudbu), ktora by vedela zahrat buduci rok na zmiesanej (sarissko-slovensko-madarskej) svadbe a bola by ochotna cestovat do RS? Dakujem krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze jednoduchsie by bolo keby ste si nasli dve kapely, jednu vychodniarsku a jednu madarsku, spojenie sa bude asi hladat velmi tazko :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Na našej svadbe hrali Duo Axis - párty band . Svadbu sme mali vo Veľkom Krtíši a nemali problém prísť, aj keď prevažne fungujú v Ke. V repertoári majú moderné, východniarske, maďarské a aj ľudovky.
Odpovedať
Aj my sme presne toto riesili. Nakoniec budeme mat aj zivu hudbu vychodniarsku a aj DJ. Ale citala som, ze Rendosovci hraju aj, aj, len ci budu mat volny termin. Nas nemali.
Odpovedať
nebol by pre vás lepší a výhodnejší dj? ten vám môže pustiť čokoľvek čo si budete želať a na čom sa dohodnete :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nonci Pozdravujem Vás, nepíšem Vám v mene kapely ale v úlohe DJ-a a moderátora na svadbu a viem Vám vaše požiadavky naplniť. Pozrite si môj profil, prípadne videa na Youtube "Dj Dušan Dojčár" a ak Vás zaujmem vieme sa navzájom dohonúť... S pozdravom DJ Dušan Revúca
Odpovedať
Dakujem vsetkym za tipy, spominane kapely pozname a rozmyslame aj nad nimi, len som chcela vediet, ci niekoho nenapadne aj ina kapela, ktoru nepozname. Dakujem kazdopadne za akekolvek napady :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zmena - hlada sa surne skupina z vychodu a DJ z okolia RS. Pre viac info prosim spravu :) dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?