Vybrať si DJa s lepšími referenciami či lacnejšieho?

Ahojte dievčatá. Mám takú otázku a celý čas nad ňou rozmýšľam. ide o výber DJ na svadbu. Mám dvoch. 1. Má veľmi dobré hodnotenia jeho práce tu na MS ale jeho balík je o 70 eur drahší lebo má množstvo osvetlenia neviem či nie až zbytočne veľa. druhý má len základné osvetlenie a taký ten stroposkop a je teda lacnejší. Mám naňho referencie len od jedného kamaráta ktorému hral na oslavách. Neviem ktorého si vybrať. Baby ktoré ste už mali svadby, nakoľko je dôležité to nasvietenie? Podľa čoho sa rozhodnúť? Ďakujem pekne za akékoľvek rady 😊
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ohladne nasvietenia sa musis rozhodnut sama. Nasvietenie saly ako takej vie dodat miestu uplne inu atmosferu. Otazka je, ci ide o "osvetlenie parketu" alebo nasvietenie saly. My sme salu nasvietenu mali, aj ked bola sama o sebe pekna, ale stalo to za to. :-)
Odpovedať
70 € podľa mňa nestojí za riskovanie, brala by som toho s dobrými referenciami...
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne by som tiež brala toho s referenciami... my sme mali tiež nasvietenú sálu, dokonca mi ochotne nasvietil našu megaveľkú tortu. to nasvietenie dáva takú super atmosféru... a ak má referencie ako DJ výborné, ber ho... neriskovala by som toho druhého.. my sme boli 2 týždne po našej svadbe na inej svadbe... ale ten DJ to bola jedna veľká katastrofa.....
Odpovedať
@katusiak odporucam oslovit oboch, nech ti poslu/ukazu videa zo svadieb kde hrali pripadne ist sa osobne pozriet na svadbu aku atmosferu spravia :) ale ako pisu vyssie, 70e je zanedbatelna suma a preto tiez by som zvolila toho s referenciami ako sa spoliehat na jeden nazor kamarata :)
Odpovedať
Ktory je ten s dobrymi referenciami? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Nedá sa inak, ako súhlasiť s už napísanými komentármi. Z vlastnej skúsenosti viem, ako veľa dokáže spraviť osvetlenie- i v pozitívnom, ale i negatívnom slova zmysle (neosvetlenie) napríklad u prvého novomanželského tanca. No a nie je nič lepšie, ako kvalitné referencie. Vyberajte podľa viacerých referencií. A potom krásne nasvietená sála je príjemný bonus ku kvalitnej hudbe a dobrej zábave.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za vsetky reakcie. Tak nejak som to vnimala aj ja, takze som rada, ze sa mi to potvrdilo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?