Vyborny DJ na svadbu

Prosim vas,odporucte mi skveleho DJa na svadbu na 1.8.2015 v Nitre,ktory dokaze pobavit a je cenovo dotupny. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dj Zvuko , vrelo odporúčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Robert Krchnik - robi Dj aj starejsieho a je naozaj super
Odpovedať
@durfinka9 Do 450€ moze byt - u mna...
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird Ďakujem za odporúčanie, ale termín 1.8. mám už obsadený.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Termín mám voľný.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň mam volne kľudne sa ozvite rad vás prídem zabaviť.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, termín 1.8. mám zatiaľ voľný.
Odpovedať
Profilova fotka
Z môjho pohľadu je odporúčanie na DJ-ja alebo starejšieho fajn, určité merítko kvality sú určite aj jeho referencie. Ale okrem toho by si každý klient mal pozrieť jeho prácu, porozprávať sa s ním... najlepšie je ísť na prezentáciu služieb, kde Vám DJ, či starejší vie ukázať viacero videí zo svadieb, viete sa ho pýtať na detaily súvisiace s Vašou svadbou. A na základe takého osobného stretnutia si už viete urobiť podstatne lepší názor, ako len čítať referencie, či subjektívne názory iných klientov . Cenové relácie máme veľmi podobné a preto by si ľudia mali vyberať toho DJ-ja, ktorý sa práve im páči, ktorý im na základe jeho štýlu práce a hovoreného slova najviac vyhovuje...
Odpovedať
Profilova fotka
@audiovideoprodukcia - Stotožňujem sa s tvojím názorom. Napísané výstižne, už len zavedenie do praxe chýba. Najčastejšie dostávam maily typu: "Máte voľný termín XY a koľko stojí vaša práca". Nikto sa neopýta, čo všetko je obsiahnuté v celkovej sume, čo ponúkam, čo je nadštandard. A pokiaľ chce DJ prezentovať svoje služby, musel by napísať odpoveď v štýle slohovej práce. Niekedy si klient dá tu námahu a pozrie si webovú stránku DJ. Ďalšia vec je tá, že ak navrhnem kontaktovanie formou telefonátu, alebo osobného stretnutia, aby som mohol obsiahlejšie podať odbornejší výklad, druhá strana sa odmlčí a už viac neodpovie.
Odpovedať
Ahojte aj ja hľadám DJ-a alebo kapelu na 27.6.2015. Najlepšie z Nitry a cenovo dostupný.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, napísala som Vám IP. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?