Vlastná hudba na svadbu - máte playlist?

Ahojte, budeme mať netradičnú svadbu (záhradná party) s tým, že si chceme vytvoriť vlastný playlist (žiaden DJ, žiadna kapela). Chcem poprosiť nevesty, ktoré tiež takto riešili hudbu na svadbe, či by mi mohli poslať ich playlist (napr. nahrať na uloz.to a poslať link), aby som si mohla stiahnuť pesničky a vybrali by sme, čo vyhovuje nám. Resp. ak máte linky na nejaké "výberovky" vhodné na svadbu, budem Vám vďačná. Vekový priemer bude cca 25 - 30 rokov, takže niečo pre mladých. Ďakujeme krásne za každú jednu pomoc. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
tak to same moderne pesnicky ked budete taky mlady kolektiv
Odpovedať
@nevesticka1a no to hej, len či niekto nemá niečo podobné spravené, aby sme si trocha uľahčili robotu :-D ak nie, tak obetujeme večer-dva a niečo pohľadáme sami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skusim pozriet nejake pesnicky, ak by som mala tak ti rada pomozem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Juuuj to budete mat super svadbicku, velmi sa mi to paci ;-)
Odpovedať
to bude jedna velka katastrofa....
Odpovedať
Profilova fotka
@wykyy preco si to myslis?
Odpovedať
Profilova fotka
urcite tam bude super zabava
Odpovedať
uz aj ma nejake pesnicky?
Odpovedať
@sonka_ryska nemám nič :D prinajhoršom fakt sadneme na večer-dva a posťahujeme čosi, len problém je, že obaja máme hudobný vkus orientovaný len jedným smerom, takže aktuálne popové a tanečné pesničky sú pre nás španielska dedina :D preto som chcela, či niekto nemá nejaký mix spravený (akože samozrejme to nemusia byť len súčasné hity, ale celkovo popová scéna nám je vzdialená).
Odpovedať
@wykyy vidíš to :) a my sa tej katastrofy už nevieme dočkať :)
Odpovedať
Ahoj, ja dufam, ze Vam to vyjde, len moja skusenost bola, napriek mase mladych ludi, umelcov, nikto netancoval... mali na to samostatnu miestonst, kde bol notebook, repraky, hudba a miestnost zyvala prazdnotou... a ked tam niekto prisiel (napr. ja) tak som sa citila sprosto sama tancovat v miestnosti, kde bol zapnuty notas s reprakmi sama alebo s priatelom... ale kedze to bude VONKU, mohlo by to vyjst :) k playlistu, nieco mam na papieri, to, co poprosim DJ, aby zahral. Ale kolko ludi, tolko chuti, ja to razim takym priemernym vkusom a ku koncu do rocku :) az bude viac casu, poslem prepisane :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@palacinkam Ďakujem :)
Odpovedať
Pred casom som bola na svadbe na orave hotel goral.hrala tam lh-selec zo sihelneho.2x husle basa a harmonikar a v krojoch.boli perfekt.-vyplnali cely cas co nehral dj.skus kontakt na obci...
Odpovedať
@gaspierkova my sme z Prešova a neviem, či som zle naformulovala otázku, ale nehľadáme kapelu ani dj-a
Odpovedať
Profilova fotka
@palacinkam ale to je divne pretoze mladi ludia sa radi zabavaju
Odpovedať
Skús pozrieť playlisty priamo na youtube, tam je ich strašne veľa. A taktiež pozri aj spotify, tam ich máš rozdelené aj podľa žánrov, príležitostí, dekád...
Odpovedať
@eruwen ooo super, ďakujem za tip, to mi vôbec nenapadlo :)
Odpovedať
@lusietta Niet zač, držím palce nech sa zábava vydarí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lusietta pocuj ja si stahujem hudbu na Spotify a maju tam vela napadov na svadobne pesnicky plus pesnicky co budu len tak hrat zatial co hostia budu jest (background music). Vela vyberov pesniciek som nasla na Pinterest kde stahujem obrazky s pesnickami a hladam na Spotify a stahujem. Jedna vec ale, vela slovenskych som tam nenasla a vacsinou to ma hudbu len s najnovsimi albumami kedze som hladala Elan a naslo mi album len z roku 2014 a nie tie starsie chytlavejsie pesnicky. Dufam ze pomoze. :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze lepsie by bolo si zabezpecit nejakeho dj-a, vsak su aj lacnejsi ktory sa tomu venuju len tak pomimo a nepytaju si vela penazi
Odpovedať
@sonicina uvažovali sme nad tým, ale fakt by bol s tým problém, keďže by sa nemal kam rozložiť.. a veľa-málo peňazí... to je strašne relatívne, všetko si hradíme sami a ozaj na to neplánujeme míňať veľké tisíce, nechceme z toho mať nejakú pompéznosť, fakt ide skôr o také posedenie s kamarátmi, ktoré začne o ôsmej večer.... a trošku potancovanie, podľa toho, ako sa vyvinie situácia :) fungovalo to na dedových narodeninách, kde bol vekový priemer 65 :D tak verím, že s mladými to bude tiež fungovať :)
Odpovedať
Aj my chceme mat vlastnu hudbu ;) dat za DJ cca 500 je na nas moc.tiez budem rada za nejake napady
Odpovedať
Profilova fotka
@barborka93 tak je to dost penazi ale ty sa uz potom nemusis o nic starat
Odpovedať
@barborka93 tiez mame vlastnu hudbu. aky typ hudby davas po novomanzelskom (pripadne aj po rodicovskom) tanci?
Odpovedať
Este nemame playlist neviem si nic vybrat a vy mate uz nieco?
Odpovedať
@barborka93 Nieco uz mame, stale ked nieco zacujem v radiu, alebo niekde, co by sa hodilo, tak si to pisem. Mame moderne, rychle, pomale, slovenske, salene  (typu maduar hafanana). Ludovky nechcem, nic mi to nehovori, (dost ich mam na inych svadbach), ale zas musime nieco aj pre starsich, tak nejake repete (+ salco), na ktore sa mozme aj my vyblaznit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to s tým máš aj dosť práce nie?
Odpovedať
@julinka_martinko neviem ci si myslela mna, ale ano, urcite to nie je na 1-2 vecere, ako bolo spomenute skor. ale este mame 4 mesiace, tak to pomaly davame dokopy.
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza tak ešte máš trošku času :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?