"Veselá muzika" Nové Zámky - aké máte skúsenosti?

máme vybratého DJ a potrebujem ešte ľudovú kapelu - o týchto muzikantoch som počula od známych, ale čím viac názorov tým lepšie :-) Ďakujem krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skvelí muzikanti, speváci, zabávači! Obrovské plus, že dokážu improvizovať. Samozrejmosťou je odobierka a čepčenie. Skrátka " VESELÁ MUZIKA! ", ľudia s ktorými je radosť spolupracovať a vždy sa teším na ďalšiu spoločnú akciu :)
Odpovedať
Mala som svadbu 2.7.2016 a hrala nam na nej aj Vesela muzika v kombinacii s DJmi. Mali sme taku nasu malu sukromnu odobierku a som velmi rada, ze som sa pre nu rozhodla. Odobierka bola taka, ze aj svokrovci vraveli, ze keby vedeli, ze to bude take pekne, mohla byt ako divadielko pre hosti, nielen sukromna. Samozrejme, hrali aj pred kostolom a cez presuny hotel-kostol, ale ceresnickou bolo hranie pri cepceni a pri redovom. Okrem toho si hostia vyslovene vyziadali nimi hrane ludovkove kolo (!) a hrali aj cez prestavky, hostia boli uneseni a my s manzelom nesmierne spokojni. Boli uplne super a odporucam vsetkymi desiatimi, pri vsetkych castiach som sa vdaka nim citila velmi uvolnene a vedela som, ze sa na nich mozem spolahnut, keby cokolvek :) Nic nebolo nasilu a pritom pekne organizovane. Vedeli dobre odhadnut situaciu a aj svadobcania sa na nich pytali. Oficialne fotky este nemam, ale zopar s nimi urcite vyberiem do mojho mini fotoblogu.
Odpovedať
@palacinkam fíha, to je super, vyzerajú veľmi sympaticky a vy krásna nevesta :-) toľko služieb v jednom - to je výborné, a to hranie pred kostolom, muselo byť krásne romantické . Veľmi pekne ďakujem za tak podrobné informácie. Ešte sa chcem opýtať - vedia zahrať aj piesne na želanie, alebo len to čo majú pripravené? - máme veľa hostí, ktorí radi spievajú. ďakujem veľmi pekne :-)
Odpovedať
@djkorytar ďakujem krásne, ste milý, veľmi ste mi pomohli, len nech sú ešte voľný :-)
Odpovedať
@julinka85 Mne hovorili, ze ked mam nejaku pesnicku, ktoru by som chcela (hocijaku), tak mi ju zahraju, ale skuste sa spytat radsej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@julinka85, @palacinkam, @djkorytar, ďakujem Vám všetkým za pozitívne vyjadrenie na našu adresu. Sme radi že nás takto vnímate. Čo sa týka piesní vždy sa snažíme vyjsť v ústrety ak je to v našich silách :-). Čo sa týka výberu piesní podľa výberu sme ochotný si pripraviť dopredu ak si mladomanželia vyžiadajú (pred svadbou). Hráme na želanie i počas svadby a ak nevieme a vedia nám zo zaspievať automaticky to hráme :-) S pozdravom VESELA MUZIKA
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravím, chcem pridať feedback. :-) Mali sme pred pár dňami na svadbe týchto úžasných muzikantov a sme veľmi radi že sme zavolali práve ich. Neskutočná zábava, hostia sa bavili - či už mladí alebo starší. Každý nám chválil výber, že okrem DJ (my sme mali DJKorytára) je to úžasné mať aj ľudovú kapelu. Pesničky krásne spravené, spevy super. 8-) Jednoducho nebolo im čo vytknúť, ľudí to bavilo rovnako ako DJ - ak nie viac. Ťahali s nami dlho do noci, hrali aj pri odobierke. Veľmi milí ľudia a talentovaní hudobníci. S manželom (a všetkými hosťami) môžeme len odporučiť !!! Katka&Tomáš (8.10.16) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina_v ďakujeme za pozitívum :-) sme radi že sme mohli byť Vašou ozdobou na Vašej svadbe :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?