Svadobný playlist pre Dj

Profilova fotka
ahojte... zbieram piesne, ktore by urco nemali chybat na poriadnej zabave... dj ma toho vela, a viem, ze sam si vie spravit super playlist, ale predsa by som mu rada dala aj nejake srdcovky, piesne, ktore mozno nema, ktore by sme chceli... takze, ak vas cokolvek napada, sladaky, moderne, ludovky, proste hoc aka piesen, ktora by podla vas nemala chybat na svadbe, sem s nou.... ja na vsetky nespomeniem, takze budem rada za pomoc.........................dakujem.....
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a Ja by som napríklad rada mala Bruna Marsa - Marry You :) Tiež by som chcela dať DJovi zoznam našich srdcoviek ktoré by sme chceli napasovať do zábavy - keď do DJ uzná za vhodné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bejka_85 dakujem, super pesnicka... ja mu to dam tiez len ako zoznam piesni, ktore sa nam pacia a ak ma, tak zahra.... ak nie, mozno zozenieme aj my.... nechcem mu striktne diktovat, co ma hrat... tiez nie vsetky skladby sa pacia mne, najme romske, alebo salko, ale hold, bude tam aj starsia generacia, ktora ma take skladby rada, a ja sa zabavim na hoc com, takze nieje ziadna skladba, ktoru by som mu zakazovala... :-)
Odpovedať
nam budu hrat kamarati a aj my... s drahym obaja hravame a tak sme sa aj zoznamili :-D playlist zo zaciatku bude, z komercnejsich veci je len velmi malo toho co znesieme... potom to uz nechame na kamaratov kedze sa to chce niest z viacej komercnych veci cez swing az do house a nadranom aj nejaky dnb asi dame :) a ako dji dobre vieme ake neprijemne to vie byt ked niekto diktuje co sa ma hrat... jasne ze sa musi prisposobit ucastnikom, ale ja stale hovorim ze svadba je v prvom rade udalost nevesty a zenicha :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka0 pecka názor, plne súhlasím. Hrávam už 35 rokov a preto viem o čom píšeš. Kolegovia držím vám palce nech to vyjde :-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?