Svadobný DJ v Košiciach. Nejaké kontakty?

Profilova fotka
Tak a je to tu. Nieco prasknut vzdy musi, nie? :-( :-| :-S Takze nas DJ nam dnes volal, ze nebude moct prist, lebo nedostane volno z roboty (keby ho dostal, nemohol by ist v lete a dovolenku, chudacik :-| ]-( ) Hlavne, ze ho mame rezervovaneho od januara a on nam teraz toto zahlasi. Takze Kosicanky, prosim Vas, dajte mi kontakty na DJ-ov. Vopred Vam velmi pekne dakujem!!!
Odpovedať
AHoj bayka, no ja ti poradim mojho ja som s nim maximalne spokojna aj sme sa s nim stretli.On je taky ze uz to robi davno a vacsinou dedinske svadby a nieje proti nicomu :-)
Odpovedať
Ahoj Bay, ja mam p. Vargovcaka. Ak chces, poslem ti kontakt do IP. Booozinku, a ktory DJ ti odriekol? Zabila by som ho ... Kludne tu do fora napis jeho meno, aby vsetky baby vedeli aky je nespolahlivy...
Odpovedať
Profilova fotka
Sonka, vola sa Fero Jurasko to Sace! ]-( Ale pochybujem, ze ho niekto pozna. Je to amater a teraz to potvrdil. Nechceli sme profesionala, lebo budeme mat profesionalnu ludovu cimbalovku (Zeleziar) a on mal byt len ako pomedzi. Ale vytocil ma kvalitne ]-( Budem rada, ak mi posles kontakt. Siete uz mame rozhodene aj po znamych, nech nam zhanaju, tak hadam nakoniec zozenieme niekoho schopneho... :-) Dakujem!
Odpovedať
cauteee, baykalac ak este stale hladas DJ skus brnknut na Hrabinu. Vraj su tam dvaja,jedneho som videla a mal fakt dobry repertoar,ale neviem ako sa vola.
Odpovedať
baykalac, my budeme mat DJ-a - pana Jendrala. Na stretnuti sa spraval uplne profesionalne, dokonca trval na podpisani zmluvy, co sa mi celkom paci. Ak chces, potom Ti mozem poslat kontakt a nejake referencie, ci sme s nim boli spokojni a tak :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte aj mne by ste mohli poslat nejake kontakty na dj, lebo tiez ziadneho nemame. Dakujem pandea@post.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte nevesty, ako pozeram, su tu uz starsie prispevky... mam problem, neviem si najst Dj. som z KE a bola by som velmi rada, keby ste mi poslali nejaky kontakt na DJ, s ktorym mate dobre skusenosti... dakujem vam velmi pekne!!! veve88@centrum.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mali sme skveleho DJ - Pitoczky. robi diskoteky uz velmi dlho a presne vie, kedy aku piesen dat. Hral tak, aby z kazdeho rozku bolo trosku, kazdy si to svoje nasiel a bol fakt super... ma obrovsky arzenal a hra v principe dokedy sa chce - zavisi to od dohody. Kto chce cislo, nech pise na IP
Odpovedať
norik poprosila by som ťa o to jeho číselko ak smiem :-)
Odpovedať
Prosim, napiste mi do internej posty kontakt na nejakeho kvalitneho DJja z Kosic. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
norik, prosim, ak je to este mozne, napist mi do IP kontakt na toho dj, prip. aj sumu, v akej sa on pohybuje... prosim, ak ma este niekto nejaky kontakt na dobreho DJ alebo zivu hudbu, dajte mi vediet :-D prosim!!!
Odpovedať
holky, budte take dobre, poslite mi kontakty na nejakych DJ. Zatial mam cislo na DJ Alexa a DJ Loba, ale chcem dalsie. Pomozu mi aj skusenosti s nimi. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
baby,mate este niekto skusenosti s DJom Pitoczkym?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
faithy • Dnes o 14:12 Ahojky. Neviete poradit nejakeho dobreho DJ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte kocky.nepoznate nahodou dj. Geskera z KE? hral uz niektorej z vas na svadbe?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahojte, ozivujem tuto temu... nemate niektora z vas referencie na DJ Tibora Egryho? budem vdacna za akekolvek infosky... dik :-D
Odpovedať
nikto nic? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Odporucam Dj Vladka Kozmu.Je z Cane a hra super, vie presne odhadnut co ma hrat.Mam s nim velmi dobre skusenosti. :-D
Odpovedať
usiko • Dnes o 20:55 Hladame DJ na svadbu, 6.6.2009. Hladame seriozneho a flexibilneho, ale zodpovedneho a spolahliveho cloveka s velmi dobrym prehladom o hudbe, ktory ma velku zasobu/vyber hudby z 80. a 90-tych rokov....V kosiciach
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, Chcem sa opytat ktora z Vas ma skusenosti s DJ-jom ,ktory hrava v Glorii Palac. Budem tam mat svadbu a nemam prehlad o Dj-joch. Napiste mi do IP. dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, moze sa niekto podelit o skusenost s DJ Miloslav Ivan z KE? Aka bola spokojnost? Vopred dakujem! :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
cawte.. mate niekto skusenosti s kameramanom a fotografom LUDOVITOM LABANICOM???
Odpovedať
hmmm... diky spot, ale abba,boney m,smokie,pomada...grecke,spanielske,talianske,slovenske,ceske hity.. to je preeesne to co moj drahy nemusi, preto hladam niekoho, kto vie hrat aj nieco ine. Idealny by bol DJ pre ktoreho pripravim zoznam hudby na 11hodin a on to len na svojej aparature odohra...ale takeho asi nezozeniem... :-( ma niekto este nejaky dobry kontakt...dakujem :-)
Odpovedať
For iola. DJ nie je jukebox. Ak chces pripravit repertoar na 11 hod. tak ti k tomu staci MP3 player, PC, veza atd. Nepotrebujes DJ-a. Len otazka znie, ci ten repertoar bude vyhovovat aj tvojim hostom ?????
Odpovedať
no neviem ci MP3 ozvuci celu miestnost a bude vediet reagovat... to si dovolim oponovat.. A co sa tyka hudobneho vyberu, nemusia byt na kazdej svadbe tie iste odrhovacky, aby sa hostia bavili... Kazdopadne, ak mate nejake dobre referencie, budem len vdacna... o hudobnom vkuse sa da aj na inom fore polemizovat.. ;-)
Odpovedať
Iola, mozno bude najlepsie ak namiesto DJ-a budes hladat zvukara, ktory postavi aparaturu na ktorej pustis nejaky nosic s tvojim repertoarom aby sa hostia bavili.
Odpovedať
dakujem za nazor, ale toto forum sa vola DJ, nie zvukar... a ludia sa tu celkom radi dozvedia nejake recenzie na DJ-ov v KE, takze ak nemas nic k teme,... dakujem za nazor. Spott aspon pisal k veci 8-)
Odpovedať
ahojte neviete mi poradit niejakeho dobreho Dj okolo Košic alebo Košice-okolie
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?