Svadobný DJ Mino, Nitra. Aké s ním máte skúsenosti?

Ahojte... na svadbu som si zajednala DJ Mina z nitry. Mate s nim niektora skusenosti? Aky je?
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
Ahojte baby, my sme mali svadbu minulu sobotu a mali sme DJ Mina a môžem ho len odporučiť. Na určitych veciach co sa tyka hudby a svadobnych hier sme sa vopred dohodli, takze vsetko dopadlo super. Dobre je to ze je nielen DJ ale hra aj na harmonike, komunikuje s hostami a vie ľudí dostat na parket. Tak odo mna len tolko snad niekomu pomozem pri rozhodovani.. Prajem aby vsetkym vysiel svadobny den tak ako si ho vysnivali:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,ja ho tiez mozem len odpoucat,mali sme ho na nasej svadbe v maji, a je super.Presne ako pise katusica....komunikuje s ludmi,taha ich na parket,dohodne sa vopred co hrat a co nie,ponuka rozne hry,hra na hudobnych nastrojoch, a dokonca aj odcepcenie robi.Je mily a da sa s nim dohodnut.Mozem len ODPORUCAT :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, svatbu sme mali pred dvoma tyzdnami a mozem povedat ze som bola spokojna. Najprv sme mali s Dj Minom stretnutie kde sme sa dohodli co a ako chceme, bolo vidno ze sa vyzna jeho pripomienky a navrhy boli super. Kedze ja sa velmi vo svadobnych zvykoch nevyznam padlo mi to velmi vhod. Bol komunikativny, vesely a dobry zabavac. Hral na harmonike obleceny pekne v kroji takze super. Mozem ho s kludnym svedomim odporucat.
Odpovedať
Ahojte, svadbu sme mali 29.maja 2010 a mali sme na svadbe DJ Miňa z Komjatic t.j. Milan Perný. Svadba bola východiarsko-západniarska, kedže ja som z Michaloviec, no zahral každému to čo chceli. Postaral sa nám o super zábavu, všetci hostia boli veľmi spokojný. Robil nám aj starejšieho, mal pekný kroj. Urobil nám vypytovanie u nás doma, príhovor, čepčenie (požičal mi krásny čepiec), zahral aj redový tanec. Hral na harmonike, čo hostia veľmi ocenili. Odporúčil nám aj fotografa - Marek Patsch, ktorý nám urobil krásne fotky. Oboch môžem len odporučiť. My sme boli veeeľmi spokojný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mevicka • Včera o 20:57 ahojte priatelia....takže my máme už našu svadbičku za sebou (14.8.2010), veľká škoda... a chceme sa s vami podeliť o naše skúsenosti našími dojmami zo svadby, ktoré vám možno pomôžu, tak ako nám.... náš problém čislo jeden bola hudba....chceli sme živú hudbu a nakoľko sme z regiónu, kde práve v tom období sa konajú "hodové" zábavy, kvalitnej hudby bolo málo, nakoľko boli všetci obsadní...ale to najlepšie, ako sa hovorí, prichádza nakoniec.. a verte či nie našli sme skvelého, mladého, skúseného DJ Mina, ktorý spolu s páno starejším p. Ing. Emilkom Tóthom, vložili do zábavy na našej svadbe kus svojho srdca a my sme už na začiatku nášho prvého stretnutia vedeli, že p. Milan Perný a p. Ing. Emil Tóth, budú našimi aj svadobnými hosťami a ďakujeme im, že srdečne prijali naše pozvavanie a urobili nám skvelú zábavu...Nám ako pozývajúcim záleželo na tom, aby sa naši hostia, cítili uvolnene a hlavne veselo a p. Milanovi Pernému a p. Emilovi Tóthovi sa to podarilo úplne úžasne a vytvorili nám perfektnú náladu....prestávky medzi tanečnými kolami sme si spestrili spievaním, ktorým nás doprevádzal Milanko svojou úžasnou hrou na harmonike a Emilko svojím úžasným spevom. Tanečnú zábavu spestrili typickými hrami,, ktoré vyčarili, úsmevy na tvárach.... srdečne nás sprevádzali celou našou svadbou od sobášu, privítanie, príhovor, prípitok, cez našu prvú svadbonú večeru, slub svokier, hrou kto bude pánom domu, očepčenie, metlovým tancom, gréckym tancom až po mnoho dalších hier, ktoré boli pre nás skvelým prekvapením a až po záverečnú kde dovolíme si tvrdiť, že naši priatelia Miňo a Emil začali hrať aj na husličky a aj ked všetkých nožičky boleli, tancovať prestať nevedeli. Takže naše zhrnutie na záver, len to, že už pri našom prvom stretnutí sme vedeli, že DJ Miňovi, nejde o strohé púšťanie hudby ale záleží mu na tom, aby sa hostia bavili a aby novomanželom a ich hosťom ostali krásne spomienky na ich svadobný deň...Sú to profesionáli, nie len slovom, ale predovšetkým srdcom...Veľmi pekne Ďakujeme Miňo a Emil mevicka • Včera o 21:00 a ešte sme zabudli na jednu dôležitú vec, po svadbe hned v nedelu, sa nám krásne počúvajú slová na neuveriteľnú atmosféru, ktorú nám Dj Mino a p. Starejší vytvoril....A jeden malý odkaz pre týchto pánov od našich svadobných hosti a to "ĎAKUJEME"...
Odpovedať
ahojte, svadbu sme mali 11.9. a DJ Mina môžem iba odporúčať! Mali sme malú svadbu (23 ľudí) a mala som trochu obavy, či bude dobrá nálada, alebo naopak či to nebude trochu silené...no bolo to super. Dopredu sme si dohodli program a aká hudba sa nám páči, aká naopak nie. Perfektné bolo, že podľa našej nálady striedal tanec so spevom (DJ Mino perfektne hrá na harmonike (myslím, že presnejšie sa to volá Heligónka), husliach.... Super sa zabavili - aj rodičia, aj kamaráti....ja som sa na žiadnej svadbe tak skvelo nebavila ako na tej vlastnej. DJ Mino - Milan Perný - jedno z najlepších rozhodnutí pri mojom organizovaní svadby. ĎAKUJEME!!
Odpovedať
ahojte, my sme mali svadbu 25.9.2010, dopadla nam uzasne, naplnila vsetky nase ocakavania a bol to jeden z nasich najkrajsich dni v zivote. Velke DAKUJEM chcem vyslovit nasmu skvelemu DJ Miňovi. p. Ing. Milan Perný (alias DJ Miňo) nam vytvoril fantasticku zabavu a pricinil sa vo velkej miere o maximalnu spokojnost nasich svadobnych hosti. DJ Mino je velmi kvalitny DJ, profesionalny zabavac, ktory si spontanne ziskal svadobnych hosti svojim profesionalnym vystupovanim, je to hudobnik ako sa povie „doslova a dopismena“ ! Na svadbe nas sprevadzal hrou na heligonke, aj husliach, uputal starsich no tiez mladych ludi svojich bohatym repertoarom piesni, ktore nam vedel na zelanie zahrat. Ludi dobre naladil uz v svadobnom autobuse, na ceste na odobierku nevesty. Akonahle vystupil z autobusu a zacal hrat na harmonike, cela dedina sa doslova prebudila a ludia vychadzali z domov na ulicu za zvukmi prijemnej, veselej melodie, ktora umocnovala celu slavnostnu atmosferu a priebeh. Zvladol na jednicku aj rolu starejsieho, pomocou asistencie jeho kolegu Dusana, ktoremu tiez patri uprimne DAKUJEM. Pocas celej svadby komunikoval s ludmi, vedel zahrat vsetky pesnicky, ktore si ludia priali pocut. Pocas svadby nas sprevadzal aj roznymi svadobnymi zvykmi a velmi putavo a dojimavo nam spravil aj zacepcenie nevesty. Po svadbe si nasi kamarati a hostia len pochvalovali, akeho dobreho zabavaca sme mali, dokonca aj majitelka hotela vyslovila uznanie, ze akeho kvalitneho zabavaca sme si vybrali. Je to inteligetny, vesely, mily a komunikativny clovek, sme radi, ze sme si vybrali prave jeho, dovolim si tvrdit, ze sa stal aj nasim priatelom a dufam, ze sa s nim opat na nejakej oslave stretneme. DJ mozem jednoznacne len a len ODPORUCIT. Vsetci boli s nim velmi spokojni. ;-)
Odpovedať
Ja mozem napisat len tolko, ze hoci sme mali malu svadbu DJ Mino sa maximalne snazil aby zabava neustavala, ludia si pochvalovali, ze sa dobre zabavali. A som rada, ze nas sprevadzal hrou na harmonike aj na urade, co sa vsetkym pacilo. mozem ho len odporucit. a Dakujeme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, ja som mala svadbu tento vikend, objednaneho sme mali Milana Perneho z *Komjatic. On sice prist nemohol, ale poslal nam svojho kolegu a spolupracovnika Dusana a skutocne mozem len a len odporucit :-) Este aj tí nanarocnejsi boli velmi spokojni, takze nevahajte a zajednavajte, kym je cas :-)
Odpovedať
baby, môžem poprosiť o kontakt na Milana Perného do IP? ďakujem...
Odpovedať
myslím, že nie je problém cez google, ak zadáš do vyhladávača " DJ Mino"
Odpovedať
Článok sa načítava...
jj, ďakujem...aj kočky mi poslali kontakt...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, my sme o "DJ Mino" počuli už dávnejšie, tak sme si ho zajednali na našu svadbu. A poviem Vám, že to bolo nad naše očakávania. Super zábava, super hudobník a malo to vysokú úroveň... Vrelo doporučujem, nebudete banovať. ...
Odpovedať
aj my sme si ho zajednali na svadbu,tak som rada,ze vidim take pozitivne ohlasy,tesim sa:))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme mali svadbu teraz v sobotu (8.1.2011) a objednali sme si služby Dj Miňa v spolupráci so starejším Emilom. Vzájomnú spoluprácu hodnotím pozitívne, oceňujem zodpovedný prístup jednak na profesionálnej úrovni, ale aj osobný záujem o sobášiaci sa pár. Myslím si, že sa dokáže prispôsobiť rôznym nárokom mladomanželov, jeho prístup je systematický a dôsledný. Zdôrazňujem to preto, lebo sme sa na začiatku organizovania svadby informovali u ďalšieho starejšieho a toho napadlo len 3 dni pred svadbou napísať číslo účtu s tým, že po tom jednom telefonáte mal dojem, že sme si ho objednali a nezaujímalo ho nič okrem platby. DJ Miňo poskytuje približný svadobný scenár, ktorý umožní orientovať sa vo svadobných zvykoch a vybrať si z nich podľa vlastnej predstavy, pomáha pri výbere hudby, v prípade potreby poskytuje aj hudobný repertoár, zaujíma sa o rodinné vzťahy, aby sa predišlo nedorozumeniam. Pri rôznych aktivitách, ktoré viedol starejší Emil sme sa príjemne pobavili, pomáhalo to k uvoľneniu atmosféry. Oceňujem tiež, že starejší bral do tanca aj staršie panie, preto nikto nezostával len "tichým pozorovateľom" a všetci sa dobre bavili. Oceňujem aj výber hudby DJ-om, nakoľko my sa veľmi neorientujeme medzi interpretmi, ale podľa našich predstáv dokázal urobiť dobrý tanečný mix, takže sa nestalo že by pesničku niekto nepoznal alebo by na ňu niekto netancoval. V prestávkach a v záverečných fázach zabávali hostí hrou na harmonike a spevom, ku ktorému sa na prekvapenie pripájali aj tí, ktiorí túto myšlienku spočiatku odmietali. Tak boli uspokojené rôzne nároky svadobčanov a ich hodnotenia sú zatiaľ len pozitívne. Okrem predsvadobnej prípravy, koordinovania samotnej svadby, sa zaujíma aj po svadbe o spätnú väzbu - naše dojmy, prípadné nedostatky, čo sa nám páčilo a pod... My sme s výberom práve tejto dvojice veľmi spokojný a môžeme ich len odporúčať. Monika a Tomáško
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Pripojim aj ja svoj nazor. Svadbu sme mali 5.3.2011 a o hudbu a vsetku zabavu sa nam postaral prave DJ Mino a jeho partak starejsi pan Emil Toth. S pripravou sme boli max spokojny, velmi sa nam pacil profesionalny pristup, kedy sme vyplnili dotaznik, aby nevznikli pripadne nedorozumenia alebo trapne situacie. Mohli sme si vybrat hudbu a velmi sme ocenili komunikaciu so svadobcanmi, kedy si oni vraveli pesnicky na zelanie, tie samozrejme zarucili plny parket. Pocas prestavky Mino hral na harmonike co sa pacilo vsetkym, lebo si mohli slobodne zaspievat o co si povedali. Starejsi sa nam postaral o skvelu zabavu formou hier, pri ktorych sa vsetci dobre zabavali. Musim vyzdvihnut aj vyborne podane privitanie a uvodne slovo. Nakoniec musim len zhodnotit, ze nas vyber bol spravny a urcite tuto dvojicu odporucam kazdemu, kto tuzi po vybornej zabave a profesionalnom pristupe. Lubena a Juraj
Odpovedať
Profilova fotka
Dj: Dj Miňo + starejší Emil. Doporučení na Ing. Milana Perného jsem našla v diskuzích na SK stránkách podobných české verzi beremese.cz. Vše řešili předem přes maily, protože žijeme v ČR, ale svatbu jsme plánovali v Bratislavě – poslal několikastránkový scénář, kde jsme mu zaškrtli co chceme a nechceme, vč. např. soutěží. Před svatbou jsme se ještě potkali osobně a doladili detaily, hlavně co se týče žánru hudby. Vždy sebou bere i „starejšího“ – nevěděla jsem, co čekat, protože v ČR tato tradice vůbec není. Oba dva byli skvělí, DJ Miňo není jen pouštěč písniček, ale i moderuje, zpívá a hraje na několik nástrojů a se starejším se skvěle doplňují. Vždy před soutěží za námi přišli a ještě jednou jsme si dohodli, co a jak bude, nedělali nic, co by bylo komukoliv nepříjemné. Loučili jsme se s nimi neradi po čtvrté hodině ráno :-). Mohu jen doporučit.
Odpovedať
Prave mam den po svadbe , a uz si len premietam tie krasne chvile za ktore sme vdacny aj Dj- Minovi , ktory nam perfektne hral a zabaval vsetkych hosti . Prijemne nasu svadbu spestril programom , hlavne bol ochotny hrat aj do rana bieleho . Kedze nasim hostom sa domov nechcelo .
Odpovedať
PETO P. : "NAJLEPšIA SVADBA, NA AKEJ SOM BOL" sa uskutočnila 7.5.2011,zobral som si najlepšiu, najmilšiu Ivanku moju krásnu za ženu!!! No a teraz k DJ-Miňovi v kombinácii so starejším Emilom. Našli sme ich cez web a vybrali sme si ich nielen pre dobré refernecie, ale hlavne ich prezetovanú prácu, pozitívny vzťah k ľudovým piesniam a multiinštrumentálny talent DJ. Zvládajú široký repertoár, ktorý môžete obohatiť vlastným výberom a taká vec ako živý spev so svadobnými hosťami za sprievodu harmoniky je samozrejmosťou a pre každú svadbu príjemným obohatením. Samozrejme, sprievodné slová starejšieho Emila v tradičných momentoch vítania, usadenia, k prípitku, k polievke a hl. jedlu, ku krájaniu torty, sľub svokrov, odčepčenie , čo len chcete... bolo OK. Taktiež sme mali hry, scénky, kvíz ....no proste zábava frčala do piatej ráno!! Bolo super...odporúčame...a Vám DJ Mino a Emil ďakujeme!
Odpovedať
My sme mali svadbu minulú sobotu a bol to nádherný deň, na ktorý budeme dlho spomínať. A to aj vďaka ľuďom, ktorí nás sprevádzali a podieľali sa na organizácii. Jedným z nich bol aj DJ Miňo a jeho pomocník Marek. Celý večer skvele hrali a starali sa o zábavu nielen počas tanečných kôl, ale aj cez prestávky, kedy Miňo hral na harmonike, Marek na gitare a spievali, čo naše rodiny veľmi ocenili a tiež sa spevom pridali. Naše rodiny sú hudobne založené, takže večer priniesli basu a o zábavu bolo postarané :) Veľmi oceňujem, že Miňo nemal problém požičať svoju gitaru aj jednému zo svadobníkov. Taktiež sme mali rôzne tance, hry a špeciálne prekvapenia počas večera. Zábava bola taká skvelá, že nie všetko sme stihli zrealizovať. DJ Miňo a Marek boli zohratí a zabezpečili tak plynulý priebeh celej svadby. Neboli tam hluché miesta, alebo znudení hostia. Tak isto dobre spolupracovali aj s našim starejším, napriek tomu, že sa na našej svadbe prvýkrát videli. Patrí im veľká vďaka za zodpovední prístup, dôkladnú prípravu a stretnutie pred svadbou, krásne ľudové oblečenie a skvelú hudbu, vďaka čomu sme my aj naši hostia odchádzali spokojní po piatej ráno. Bolo super, obom ďakujeme a do ďalšej práce želáme všetko len to najlepšie. Novomanželia Holkoví.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky,mohli by ste mi prosim napisat, kolko vas dj Mino vysiel? 8-) dakujem :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Baby myslite si ze DJ Mino sa hodi len na taku klasicku svadbu plnu tradicii alebo aj na modernejsiu svadbu?kde by som az tolko aktivit, ako spievanie s hostami alebo ine mozno nechcela..
Odpovedať
My sme mali svadbu tento víkend a myslím, že všetko vyšlo podľa predstáv. Musím povedať, že som maximálne spokojná s výberom DJ-a. Myslím, že hudba je na svadbe jedna z najdôležitejších súčastí a rozhoduje o tom, či sa svadba vydarí alebo nie. Ja som si vybrala DJ Miňa a môžem ho vrelo odporučiť. DJ Mino tj.perfektná kombinácia DJ so živou hudbou. Zažili sme vynikajúcu ukážku pravej svadobnej zábavy v podaní Miňa a jeho pomocníka Mareka. Človek sa môže na nich 100% spoľahnúť, dokážu rozprúdiť perfektnú tanečnú zábavu, po každom tanečnom kolo sa z človeka doslova lialo, tak sa dokázal vykrútiť. Výber hudby prispôsobovali povahe ľudí na svadbe, počas celého večera sa vôbec nezastavili, keď nemixovali hudbu, tak hrali a spievali pri stoloch, kde si perfektne zaspievali staré dobré ľudovky už správne naladení svadobní hostia. Súčasťou Miňovho čara je aj výborné zvládnutie starejšovania, dokázal perfektne usmerniť priebeh celého večera a okomentovať všetky súčasti hostiny (napr. večeru, začepčenie, súťaže). Hostinu spestrila aj jeho zbierka rekvizít ako podbradníky, čiapky strojvodcov na vláčikový tanec či čepiec a klobúk na začepčenie, takže sme si so zoháňaním takých drobností vôbec nemuseli robiť starosti. Všetkým hosťom sa strašne páčil, jeho prejav bol nenútený a ľudia odchádzali so slovami, že to bola ich najlepšia svadobná zábava akú zažili....Obom patrí od nás jedno veľké "ĎAKUJEME" a prajeme, aby ešte veľa svadobných párov zažilo vďaka nich taký skvelý svadobný deň...
Odpovedať
Text: Peto-svadba 07.05.2011 v Maranello a hudba DJ Mino AHOJ všetci, v reštaurácii Maranello , za účasti DJ Mina a starejšieho Emila = podpory hudobnej, scenickej, divadelnej, sme mali perfekt svadbu 7.5.2011 bola to tá najlepšia svadba na akej som bol...fakt som sa sqweeleee bavil.... Maranello - Tu nemusíte mať strach o nič, na BA rozumné a akceptovateľné ceny, perfektný prerobený štýlový priestor v ktorom sa v našom prípade super zabávalo 94 ludí, organizácia, služby na úrovni, skvelé poradenstvo ako aj pomoc ak sa niečo s čím ste nepočítali udeje, no proste spokojnosť a odporúčanie !!! Spokojnosť! DJ Miňo - skvelý chlapík, super zabávač, výborná hudba, široký repertoár, ktorý môžete obohatiť vlastným výberom a taká vec ako živý spev so svadobnými hosťami za sprievodu harmoniky je samozrejmosťou a pre každú svadbu príjemným obohatením. Samozrejme, sprievodné slová starejšieho Emila v tradičných momentoch vítania, usadenia, k prípitku, k polievke a hl. jedlu, ku krájaniu torty, sľub svokrov, odčepčenie , čo len chcete... bolo OK. Taktiež sme mali hry, scénky, kvíz ....no proste zábava frčala do piatej ráno!! Všetko samozrejme zavisí aj od Vás a aký materál (ludí) na zábavu dáte, takže ak máte tak ako my skvelé rodiny,spontánnych a veselých ludí...nemusíte mať obavy... keby som vedel aké to bude super oženil by som sa aj skôr... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko berie za svadbu ten DJ mino? jeho stranka je len taka ze obrazky a ziadne info som nenasla ;-)
Odpovedať
@petuska86 skus ho kontaktovat a povie ti, kolko berie za svadbu :-)
Odpovedať
nam poslal DJ Mino nahradu,nakolko nemohol on sam prist...bola to cista katastrofa!!! ]-( ani jednemu hostovi sa napacil...trapas nad trapas ]-(
Odpovedať
My sme mali svadbu túto sobotu (27/8) a o hudbu a zábavu sa starali DJ Miňo s kolegom Marekom. DJ Miňo je komunikatívny chlapík a svoju prácu bral veľmi seriózne, dlhší čas pred svadbou sme dostali podrobný svadobný dotazník, v ktorom si dohodli priebeh svadby a ktorý sme doladili na osobnom stretnutí. V náš svadobný deň nám spravil odobierku, slávnostný obed sprevádzal slovom, spravili nám pekné začepčenie a tiež super svadobný kvíz. Pred každou aktivitou sme ešte raz prešli jej priebeh, aby sme sa vyhli prípadným nedorozumeniam. Celú svadbu sprevádzali dobrou hudbou až do pol piatej ráno a počas prestávok vytiahli harmoniku a gitaru, hrali a spievali spolu s hosťami. Ak chcete mať na svadbe dobrého zabávača a nie len púšťača pesničiek, tak DJa Miňa určite môžeme odporučiť.
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?