Svadobný DJ Maroš Chvojka. Skúsenosti?

poznate? mate skusenosti? ja ho nasla na nete a vyzera fajn len nepoznam tak neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, myslim ze v tejto teme ho spominali, skus pozriet ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. skus pozriet aj tu. par bab ho malo. :-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
chichi, sa predbiehame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe sledujem :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ja osobne mám negatívnu skúsenosť s Djom Chvojkom z MT, a môžem povedať, že je to určite najslabší DJ akého som kedy počula hrať. Hral strašne jednotvárne, žiadne moderné pesničky, a celý svadobný program totálne zaklincoval tzv. "karaoke" . Celé jeho pôsobenie na svadbe bolo veľmi strohé. Tohto Dja neodporúčam, ak si nechcete úplne skaziť svadobný deň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@janushlukaskova Neviem na akej svadbe si bola, rešpektujem názor každeho, ako sa hovorí "100ludi 100názorov" v podstate celý priebeh svadby, hudobný žaner je dopredu dohodnutý s mladomanželmi, hudba je vyberaná pre všetky vekové kategorie tak aby si každý prišiel na svoje, t.j. nemôžem hrať do prveho kola napr. poobede o 15tej za biele svetla Davida Quettu alebo pitbula...a podobné hitovky pretože nato nikdo nechce ani nepôjde tancovať v tej chvili. Snaha je striedať tanečne kolá ľudove a modernejšie (zo začiatku skorej osvedčene hity ABBA -Dancing Queen, Boneym... na rozbehnutie). Každá svadba je iná, v inom priestore, iný ludia, niektorý nevedia tancovať (valčík, polku, čardáš, tango...) alebo spievať s ostatnými na tie najznámejšie pesničky či už ludove alebo modernejšie. "Najslabší DJ " neviem čo to znamená (slabý výkon aparatury, málo valčíkov, dlhé tanečné kolá, krátke prestávky, malo splnených hudobných želaní ?!) :-) :-) :-) želám všetko dobré.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja som zatial pocula len chvalu a veruze sa Vas chystam aj oslovit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ja môžem DJ Maroša Chvojku len a len odporúčať. Mali sme ho na svadbe 23.11.2013 a boli sme nadmieru spokojní. Bavili sa všetky generácie, hudba nebola stále "na jedno kopyto", raz si prišli na svoje jedni, potom zas druhí. Hostia si ho nezávisle od seba veľmi chválili. Taktiež oceňujem individuálny a ústretový prístup. Na svadbu by sme si ho vybrali znova. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
boli sme na svadbe,kde bol DJ Chvojka; najlepsia savdba, na akej sme boli. Svoju pracu robí výborne; určite pozná širokú hudobnú produkciu celého sveta, ale vie perfektne odhadnúť, čo v ktorú chvíľu hrať, čo povedať. Skvelé.Prajme mu všetko dobré.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?