Svadobný DJ. Koľko stojí?

zial nejde mi vyhladavac neviem ci tema existuje a tuto informaciu potrebujem vediet kolko vas stal vas dj ak to nie je tajomstvom chcem trosku prisposobit cenu, nasím bude kamarat a neviem si predstavit kolko mu dat za hranie na nasej svadbe tak prosim poradte vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Nas si pytal 4500, ale nikomu by som ho nedoporucila. Zalezi na tom v ktorej casti Slovenska to je, v BA su urcite drahsi...
Odpovedať
my sme mali v BA za 7...ale zasluzil si...bol skvely a myslim, ze na BA je to velmi dobra cena, lebo niektori v BA si pytaju vraj aj viac...v kazdom pripade, nas si svoju pracu odviedol skvele, profsionalne a korunky mal zasluzene..a vrele ho odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nas stal 5tis, ale zjednali sme to, lebo sme mali aj cimbalovku :-) Ale bol naozaj super, teraz by som mu dala aj viac :-)
Odpovedať
inac bay-i nakolko vas vysla cimbalovka len tak pomimo
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tu mas tiez zopar cien na DJov ;-) aj tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Cimbalovka 10tis (trosku po znamosti), no pocula som, ze teraz beru 13,5tis :-| Ale boli tiez naozaj super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky, myslim si, ze 10tis za dj-a s kvalitnym vybavenim, so vselijakymi rampami a svetelnymi efektami, dymostrojmi, karaoke pre moznost spievania svadobnych hosti a bezdrotovymi mikrofonmi je dnes uz uplne normalna cena. Da sa urcite zohnat aj za menej ale netreba tu setrit, pretoze zabava lezi na nich. :-)
Odpovedať
Ja žasnem, 20% registrovaných užívateľov tohto portálu su aj tak firmy, ktoré si nadháňajú klientelu a odporúčajú sami seba - to je fakt des. "Napíš mi do IP ja Ti zaručene poradím a pod." Pán Boh" zaplať, že sa nájdu aj také nevesty, ktoré to myslia nezištne a úprimne. Takže čo, kedy sa tu prestane hrať na skrývačku? Ešte že niektoré diskusné príspevky sú tak priehľadné, že je z ních možno vypozorovať, že sa jedná o firmu - nevestičku - skrytú pod nick XX
Odpovedať
Profilova fotka
olga1 ale ved toto si už písala ale v inej téme :-) na video ;-) a odkial si si ista tými spominaními 20% :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kepassa, nas pyta 7500 + 2000 za karaoke + benzin. pride z BA. ale tiez si myslim, ze to za to stoji, lezi na ich pleciach vlastne vsetka zabava, takze na nom by som nesetrila.
Odpovedať
Profilova fotka
kepassa skús sa kamoša DJ spýtať/alebo vyzistiť/ kolko bežne beráva za odohratie svadby no a ked je známy akú cenu spraví Vám, možnože budeš milo prekvapená a budeš mať o starosť menej. I ked BA + okolie sú iste vyšie ceny, Ja čo som bola teraz v Máji na svadbe mali super Dj a bral 4000sk - ale je to individual.
Odpovedať
Profilova fotka
Nas DJ stal asi 8000, ale boli v tom aj nejake efekty,mikrofon a pod. Navyse to bol velky profesional a snazil sa vyjst v ustrety,mili k hostom, no super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vsimla som si, ze tu predchadzajuce odkazy su dost stare (rok 2007). Kolko teraz baby platite za DJ (povedzme od 14:00 do 04:00)? My 300 EUR....je to vela?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Matka, to mas uplne super cenu, tak sa aj pohybuju :-)
Odpovedať
tak to je pravda ze okolo 300 eur stoji dj na tolko hodin.. my mame stastie, ze mame svadbu v priestore, kde sa konaju aj diskoteky a ich aparaturu so svetlami mozeme kludne pouzit.. kedze to vsetko nemusi dj brat so sebou, cenu nam znizil na 170 eur, co som velmi rada :-)
Odpovedať
Tak to sa mi ulavilo.... ;-) My inak mame popri DJovi aj zivu hudbu, cimbalovku skombinovanu s evergreenovou hudbou, ti tam budu od cca 14:00 do 23:00 a za celu hudbu (cimbalovka a DJ) mame cenu 1100 EUR.... Myslite, ze je to vela? V tom je zahrnuty aj transport a aparatura...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my mame cimbalovku, ta nas vyjde na 600 eur a hladame k tomu este aj DJ.. tak uvidime kolko si vypyta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
.... poznam aj jedneho co robi za 170 Eur a navyse este aj hra na harmonike ....ak chcete napiste mi ip
Odpovedať
Profilova fotka
No ja mam jedneho co robi plesy oslavy a svadby a stoji 150€
Odpovedať
Profilova fotka
Matka 1100 Eur to uz je myslim si ze strasne vela :-|
Odpovedať
Tani, No ved aj ja :-( V cimbalovke ich bude 6 plus spevacka, no a potom naviac ten DJ. Toho mi dali akoze za 300 EUR...tak rozmyslam, ze to nejako stesam, kedze sa bude menit s cimbalovkou....Alebo este niekoho pohladam asi.
Odpovedať
Ak sa mozem pridat kamaratka mala minuli rok v BA fajn DJ a stal okolo 200 kontakt mam ak by niektora chcela
Odpovedať
My mame dohodnuteho DJ za 5000 ,- Sk. Pocula som na neho len dobre ohlasy a tak sa mi cena pozdava. Svadbu mame v Poprade.
Odpovedať
My mame v Ba DJ za 9000
Odpovedať
Mne nukaju DJ za 3000 CZK na hodinu aj s osvetlenim! Zda sa mi to vela v porovnani s inymi DJ mi, ale zohnal mi ho hotel, kde budem mat hostinu, tak neviem co urobim,lebo oni ho asi poznaju a hotel bude zodpovedny za vsetko,ja nebudem musiet nic riesit s nim asi a keby som si zohnala ineho, mozno by to bolo kompliovane a stresujuce pre mna v svadobny den....no neviem co urobit! Baby,co by ste robili vy? zohnali by ste si ineho s rozumnou cenou alebo toho, co vam zabezpeci hotel? :-S
Odpovedať
Rozhodne by som hladala ineho 3000 za hodinu??? to je sialena cena ;-(
Odpovedať
3000 za hodinu - to je asi myslene aj so striptizom, nie? :-D dakujem, neprosim :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nas stoji 11 TSKK. v cene: dvaja DJs + dve aparatury - jedna vonku na obrad pod holym nebom, jedna v sale + moderovanie a zabavanie hosti (akasi nahrada starejsieho). zdalo sa mi to vela, vzali sme to preto ze ked by sme mali DJa aj starejsieho vyslo by to este viac... ale ked tu citam kolko si bezne pytaju aj ostatni... som spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kamosovho kamosa za 9.000 Sk, zdalo sa mi to vela, lebo mi slubil ze bude stat 5.000 Sk, ale povedal, ze on je kvalitny, hra aj kluboveho D.J., aj svadby, a on za menej nepojde..... Viem ze je kamaratom osvedceny, tak som ho vzala.... Kamos mu tam bude tiez asistovat, takze budeme tam mat 2 ludi, a mozno to nakoniec on bude aj moderovat vsetko, kedze segra sa velmi do toho moderovania nema :-)))) a ja ziadneho starejsieho nechcem...
Odpovedať
my sme vybavili DJa za 220 Euro, nezda sa mi to moc ale neviem...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?