Svadobný Dj Blesák - Trnava. Ako vám urobil svadbu?

ahojte, ake mate skusenosti s dj blesakom? pacilo sa vam, ako vam urobil svadbu?
Odpovedať
1
2
Ahoj Vivere, Dj Blesáka som mala na svadbe 6.10. a bol v pohode. Je to veľmi ústretový človek, milý a sympatický. Pred svadbou sme mali sedenie ohľadom našich predstáv bol si pozrieť sálu, no nemôžem naňho nič zlé povedať, len pokiaľ viem býva dosť vyťažený takže termín si dohodni radšej skôr. Chodí hrávať aj so svojou dcérou, veľmi zlatá babenka, naživo nám zaspievala zopár pesničiek, všetci boli z nej hotoví. Takže spokojnosť veľká ;-)
Odpovedať
katja6 no my sme to sedenie absolvovali vcera ;-) zdal sa nam celkom ok, ale predsa, ze sa este spytam na nejake skusenosti, lebo sme ho nezazili.
Odpovedať
Babyyyyyyy, to sa nasla iba jedna, ktora mala dj blesaka??? :-S viem, ze obsadeny mesiace dopredu, tak som si myslela, ze viacere napisete svoje dojmy...
Odpovedať
ahoj, ja som zazila dja blesaka asi na troch akciach.. a to nielen na svadbe ale aj na oldiese a plese. mozem povedat, ze nikdy nesklamal a spravil perfektnu zabavu. vzdy niecom originalnu, to sa mi ratalo najviac. odporucam :-)
Odpovedať
Viem že si asi ako bývale alebo budúcu nevestz poviete že čo tu robý chlap.A ja vám na to že hladá aké tu skúsenosti s DJ Blesákom alebo nejakým iným DJ v Trnave ktorý robý dobre,kvalitne,dokáže sa do toho vžit,urobý program a neni až taký drahý?
Odpovedať
ahoj landa18, vitaj medzi nami dievcatami ;-) po 10. maji ti poviem svoje dojmy o dj blesakovi :-) inak, ked sme mali stretnutie, tak posobil pohodovo a celkom pristupne, tak, ze sa s nim da dohodnut. ak by drahy nekontaktoval tohoto dj, tak by sme uvazovali nad marianom kuklom a ak mate trosku viac penazi vyhradenych na dj, tak urcite dj kali.
Odpovedať
Ahoj vivere dakujem za pekné privítanie! 8-) S Marianom Kuklom sa poznám osobne ale náš termín má už obsadený. A DJ Kali toho poznám cez kamaráta ale on spolupracuje aj s foto-video,svadobný salon....................................... proste všetko okolo svadby a ten kamarád on s ním spolupracuje ako kameraman a vraj sa musía cez neho zobrat aspon 2 veci na više.
Odpovedať
nemas za co ;-) no ved aj vtedy na kamoskinej svadbe jej dj kali dohodil kameramana... takze chapem. este tu baby dost spominali dj gaba z pp production. inak dj blesak hrava v planet 4, ci ako sa to vola, v tt. a aky druh skusenosti s dj si tu vlastne ocakaval? teda co konretne ta zaujimalo?
Odpovedať
No ja hlavne zhanam DJ na moju svadbu ale čo je horšie tak v pp production majú náš termín už obsadený. Kukla tiež tak skúšam Blesáka ale nikde som nenarazil na jeho internetovú stránku ;-( Neviem čo s tým mám robiť DJ blesák je už asi posledná nádej. :-(
Odpovedať
blesak nema internetovu stranku, ale poslem ti do ip cislo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte,s produkciou DJ Blesáka som sa stretla v Planet4,kde hrával oldies.Vždy sme sa s babami super zabavili,pretože sa vedel prisposobit tancujucim na parkete a robil perfektné show :-D Tak som si ho objednala na svadbu a všetci boli nadmieru spokojný.Ked Vám možem doporučit tak jednoznačne DJ Blesáka ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte! Tiež uvažujeme nad DJ Blesákom? platí to stále, aj v roku 2011? Ďakujem za radu
Odpovedať
ja som ho zazila na par akciach .. a bolo nieco uzasne ;) ... odporucam jednoznacne! roztancuje a zabavi aj tych, ktori nikdy netancovali snad :-D
Odpovedať
@keira ďakujem za odpoveď, dohodnem si s ním stretko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Keby som nemala kapelu, tak by som mala urcite tohto dja ;) zazila som ho na bratrancovej svadbe a okrem toho ze dobre hral, tak aj dobre moderoval, komunikoval s davom a proste to tam riadil pri roznych akciach. Chcela ho potom aj sesternica a hoci si robila svadbu zavcasu bol obsadeny, takze vytazenost svedci o jeho schopnostiach ;)
Odpovedať
Dj Blesák bol úžasný! Mali sme svadbu minulý rok v septembri a hral skvele! Ako vždy nás nesklamal!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@miriama77 ahoj , mozes mi prosim poslat cislo na neho do IP, Dkaujem
Odpovedať
Profilova fotka
@didianac mas IP
Odpovedať
@petuska86 aj ja poprosim ciselko, dakujem : )
Odpovedať
ahojte chcem sa spytat na dj pepe. Pozna ho niekto mal ho niekto na svadbe?dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Baby môžem vás poprosiť pošlite mi číslo na Dj Blešaka ďakujem
Odpovedať
Najlepší DJ v rámci Trnavského kraja je jednoznacne Blesák!!! nikto kto si ho objedná na svadbu nebude ľutovať :)))
Odpovedať
ano, blesak je super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bubla23 Kontakt v IP :-) prave som dnes pozerala nase dvd a musim uznat ze bol uzasny. ta zabava co urobil bola perfektnaaaaaaa
Odpovedať
a kolko berie? neviete? nema stranku na nete? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn www hefaistos sk
Odpovedať
@petuska86 Dakujem pekne Petka :-) Vies mi poslat aj cenu do IP? Dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?