Svadobný blacklist skladieb pre Dj

Profilova fotka
Ahojte baby, prave davam dokopy svadobny blacklist pre DJ. Neviem si spomenut na vsetky tie otrepane skladby, ktore sa hravaju na svadbach stale dookola a chcela som vas poprosit, ci by ste mi s tym nepomohli.. Samozrejme nechcem nikoho urazit, kazdemu sa paci nieco ine...len niektore veci su uz vazne obohrate, resp ktore su na svadbu nevhodne (napr. Jasna zprava, Plyn uz sici z trouby ven, Co boli to preboli, atd) Nieco z toho, co uz mam: dlouha noc rock n roll zostrih nemam auto, nemam motorku toto solo patri nam diridonda zmes romskych melodii repete mix zalubeni elan trikrat hadaj veronika vzdialena horehronie kristina este vaham kristina nic od kristina/rolins jede jede masinka maxim tubulence plyn uz sici z trouby ven bila Čo bolí to prebolí - Miroslav Žbirka michal david Jasná zpráva - Olympic Lady Karneval - Karel Gott lunetic Poslední kovboy - Michal Tučný
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@three Ja som napríklad nechcela, aby hrali Salco, Elán, Mullera a Kmeťo band lebo ich nemám rada.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeem :) pridavam ich do blacklistu :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja len ze v urcitom stadiu svadby/plesu/stuzkovej atd. sa ludia radi bavia prave na taketo storocne obohrate pesnicky,ktore vsetci poznaju. A ber do uvahy aj starsiu generaciu, aby sa aj oni mohli prejavit. Neviem, co planujes, aby ti DJ hral, ale prilis vela moderneho moze byt dost monotonne. Ja by som to osobne urcite nechala na DJa.
Odpovedať
@three tiež súhlasím s ena1903, niektoré storočné obohraté veci môžu pekne rozprúdiť zábavu a vytvárajú tú pravú atmosféru na svadbe..osobne si neviem predstaviť klasickú svadbu bez ľudoviek, rock&rollu a oldiesiek ako abba, queen, prince, a mnoho ďalších, samozrejme že aj aktuálne moderné hity z parties určite na mojej svadbe budú, ale to asi až popolnoci, musíš myslieť i na starších na svadbe :-) a mladý tieto veci tiež odcenia ;-) ale v podstate chápem čo máš blacklistom namysli..mne napríklad dj bude musieť sľúbiť že nezahrá mašinku, lebo bude letieť z okna :-D :-D súhlasím tiež s elánom - zalúbený, ešte váham kristína, čo bolí to prebolí, a neznášam macarenu :-D
Odpovedať
Ja si na svojej svadbe vyslovene nezelam masinku a kacaci tanec- neviem ako sa vola ta pesnicka, ale asi viete o com je rec
Odpovedať
@zuz999 presne tak mašinka je celé zle..neznášam to :-D :-D
Odpovedať
Katuska 172,mas odo mna jeden neskutocny a dlhotrvajuci potlesk......je mi luto ludi,ktori si robia svadbu iba pre seba,naco si potom pozyvaju hosti....chapes to? ja nie........
Odpovedať
@annabella ja s tebou súhlasím
Odpovedať
Profilova fotka
:) kolko ludi, tolko chuti... stalo sa mi, ze nevesta mi raz dorazne ZAKAZALA zahrat masinku a v priebehu noci prisiel za mnou svadobny tatko (myslim dokonca jej) a chcel masinku. hned mi vybehli kropaje na cele. trval na tom i ked som mu povedal, ze si to nevesta nezela. a tak som ju proste zahral...ked nevestu uniesli..:) na parkete boli aj vsetky babky v sale...:)
Odpovedať
dokonale si vystihla zoznam pesniciek, co z noblesnej hostiny spravia lacnu dedinsku diskoteku:)
Odpovedať
Profilova fotka
ešte si pripíš na blacklist : Vydala mamička, macejkoooo, ešte som sa neoženil, je tiež otrepané, a v podstate všetky polky, valčíky...bežne sa stým stretávam, že novomanželia si želajú/neželajú určite skladby. Tu vobec nejde o niaku mašinku, ak sa vytvorí dobrá atmosféra a ludia sa budu bavit-tancovat "na mašinku" aj na sláčikový orchester a nikdo ich v tom nezastaví. Skus tento zoznam blacklist prekonzultovat s rodičmi....potom napíš ich názor sem. "Svadba je spoločenská udalost, kde účinkujú vystresovaní novomanželia, rodičia, hostia a kde nič nefunguje ako má" Maroš Chvojka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@three no suhlasim s tebou s dlhou nocou, helenu fakt nemam rada...len zas taky michal david, elan...ved to by ma staria generacia asi zaskrtila...a sestricku z kramarov chceme preto lebo sme sestry. Inak by ma zaujimalo co by sa malo hrat na noblesnej hostine??? ja nechavam hudbu na DJa ved bude vidiet naco sa ludia bavia a naco nie v kazdom pripade ale vela ludoviek nechcem.
Odpovedať
to si rovno natiahni pesnicky na USB ktore chces a pust to napriklad na vezu a usetris si tym peniaze naco ti tam DJ-a.... ked vsetky vypalovaky svadieb nechces....
Odpovedať
Profilova fotka
mal som svadbu, kde nevesta mi doniesla štyri A4ky čo sa nemá (viac-menej celý tento blacklist) a 3 A4ky čo sa má hrať .... všetko by bolo v poriadku, keby to bola wedding párty pre priateľov, no na svadbe bolo 2/3 starších a pokročilých .... keď som svadobnému tatkovi oznámil, že nevesta si neželá ani jednu slovenskú alebo českú skladbu, tak ho skoro rozhodilo, že si na svadbe svojej dcéry, ktorú on platí, nemôže ani zaspievať a ani zatancovať na svoje obľúbené skladby .... na druhej strane, robil som svadbu so The Cellmates, kde sa celá niesla v štýle rock´n´roll a 50tych rokov, boli všetci v jednej vekovej kategórii a to bola skvelá párty .... ako tu už bolo spomínané, treba si uvedomiť koho na svadbu pozývam a podľa toho prispôsobiť repertoár ....keď je dobrá nálada, tak ako si 20tnici zaskáču na Diridondu, tak Vám babka v rokoch ukáže Opa Gangnam Style
Odpovedať
@djmarco babka v rokoch ukáže Opa Gangnam Style :-D :-D :-D
Odpovedať
myslím že čaro svadobnej zábavy spočíva v tom že sa na parkete bavia rovnako starší ako aj mladší a práve ten blacklist ich na ten parket privedie. mne osobne by dosť vadilo keby som videla že moji rodičia, tety a ujovia sedia na svadbe na zadku a nebavia sa pretože som si vytvorila blacklist a jednoducho ich "žáner" som úplne vyradila. treba si uvedomiť že svadbu si väčšina z nás nerobí len pre seba ale hlavne preto že to chce osláviť s rodinou a priateľmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim ze riesit pred svadbou nieco ako je blacklist je uplne zbytocne. Radsej venujte energiu niecomu podstatnejsiemu. :) My sme mali na svadbe zivu hudbu. Vobec sme sa nebavili o tom co maju hrat a co nie... Vsetko sme nechali na nich. A bolo to skvele... kazdy ich pochvaloval.... Dobra kapela resp. Dj vedia zabavit ludi aj bez vasich pokynov... Ked budu hrat iba pesnicky kt. sa pacia vam nebude vam divne ze polovica vasich pozvanych len tak posedava?
Odpovedať
Profilova fotka
@three Nechapem jednu vec - naco si volas DJ-a, ked si sama vytvaras blacklist....mala by si si radsej vytvorit playlist, kde si das vsetko, co chces a mas rada, dones si jednu vezu a moze ti to bratranec z tretieho kolena pustat... Ono je trosku sebecke vyhadzovat a spisovat piesne, ktore sa TEBE nepacia - lebo napr. sa mozu pacit ostatnym svadobcanom, ktori na nu cakaju a radi by si na tnu zatancovali...Je obrovskym omylom, ze treba vyhoviet len manzelskemu paru - nezabudaj, ze na parkete ti atmosferu vytvoria hostia - keby niet ich, mozes tam skakat sama a veru sa nezabavis, ani keby ti neviem kto a co zahral...takze trosicku najprv porozmyslam, skusim sa spytat zvysku hosti - nielen snubenca a podobne zmyslajucej kamaratky, ktora odkyve aj co neche, ale hlavne starsej generacie, tiet, ujov, rodicov atd., ktora ma tiez pravo sa zabavit - preco ine si ich potom volala???? Napr. taka Jede jede masinka u nas natolko rozprudila zabavu, ze by jeden neveril - boli ludia, ktori cely vecer sedeli, ale na tuto jednu piesen vstali a sli tancovat. A poviem ti, bez rock n rollu, repete mixu ci romskych melodii si svadbu neviem predstavit - na co budete vobec tancovat??????? Akoze bez toho svadba nie je svadbou - prave na takuto hudbu sa ti ludia zabavia a nie na Lady Gagu a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
ja nechcem vyhodit uplne vsetko..a uz vobec to nechcem nahradit len zahranicnymi skladbami...ale inovovat playlist skladbami na ktore sa mozno zabuda..ako hamel, team, modus a taketo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@three podla mna na to ides dobre. Aj my sme mali blacklist, i ked kratky - moji rodicia (a vlastne ani ja) nemusia Senzus, a ja okrem toho neznasam Desmod a IMT Smile, takze na to sme dali embargo. A okrem toho sme povedali DJovi, ze mame radi oldies disko, soul a funky a la Kool and the Gang, Barry White, Sister Sledge, Bee Gees, Diana Ross, Tina Turner a podobne, takze ked sa nehrali ludovky, tak sa hrala prave takato hudba a bolo to super, tancovala na to rovnako starsia aj mlada generacia. @djchvojka "Svadba je spoločenská udalost, kde účinkujú vystresovaní novomanželia, rodičia, hostia a kde nič nefunguje ako má" - tak to ta celkom lutujem, ze chodis len na take svadby, musi to byt frustrujuce.
Odpovedať
Profilova fotka
@laleeta presne :) ty ma chapes, co som tym chcela povedat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@laleeta Práve naopak, citát si asi dobre nepochopila, ale vdaka dokonalej príprave ešte pred svadbou (tzv. svadobný harmonogram), predídeme akýmkolvek stresovým situáciam, a celý priebeh svadobnej hostiny je plánovaný, hostina a zábava prebieha uplne bez problemov, bez starostí a nikto z hostí ani z personálu nebude a nie je "frustrovaní".
Odpovedať
to aj kucharovi budes hovorit ake korenie ma alebo nema davat? Preco si kazdy mysli, ze sa vyzna v hudbe, kolko zabav si uz odohrala?
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze dobremu DJ-ovi ziaden blacklist ne´treba, akurat piesen na novomanzelsky tanec..ja napr. ziaden zoznam nerobim...)))
Odpovedať
Zdravim, vsetkych, chcem sa podelit s mojou cerstvou skusenostou s blacklistom pre Dj-a. Takze nechceli sme len dve pesnicky, spominala som uz vyssie v diskusii. Samozrejme ich zahral, ked som sa na neho zazrela, co to pusta, tak len kyvol plecom, nieco v zmysle, ze on zato nemoze, lebo si to zelal jeden host. Co dodat. Nebola to vsak jedina vec co pokaslal. Horsie boli hrozne dlhe prestavky medzi kolami, zacal hrat vzdy az vtedy ked ho niekto z rodiny k tomu vyzval. Ale ako host sa bavil skvele :( vacsinu casu presedel pri stole s hostami.
Odpovedať
ja akurat nechcem masinku, lebo sa mi to nepaci... napr. co sa tyka ludoviek, tak bez toho si neviem predstavit svadbu a najradsej by som bola, keby sa hralo iba to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@three, ja mam na Blackliste Masinku, Oj mano (vidiek), a tiez repete mix, lebo to by rozhodne mne zneprijemnilo naladu :) DJ povedal, ze to presne cakal, lebo to uz su veci ktore vacsina mladomanzelov nechce, ze to uplne chape a kompetentne to nahradi :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zazil blacklist na svadbe, no zaroven mladomanzelia spravili odporucany repertoar skladieb a skupin. Kedze som svadobný fotograf tak komunikujem ci uz s DJom alebo inymi poskytovatelmi služieb viac, ako hociktory hosť na svadbe a raz mi spominal jeden nemenovany DJ, ze ked na neho mladomanželia vytiahli blacklist tak rozmyšľal ci zobrať takú svadbu, kedze sa s tym nikdy predtym nestretol. A vo finale to dopadlo tak, ze zábava bola priam neuveriteľná. Takisto som videl na vlastne oci, ze prisli ludia za DJom so slovami co to hra, ze ma zmenit repertoar, no po chvili vysvetlovania, ze to je na žiadosť mladomanželov, prišiel niekto z manželov a uzemnil nespokojneho svadobného hosťa a to bolo veľmi doležité zo strany mladomanželov, keďže za DJom prišiel i samotný otec alebo mama. A či to fungovalo celú svadbu? Môžem nezavezne potvrdiť, že dokonalo do 1dnej rana. Potom som sa musel pustiť na 100km cestu domov.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?